Įkraunama...
Įkraunama...

Geros mokyklos Kaune

Psicholagą imam mokamą, su rekomendacijom , todėl ir laukiu pakankamai ilgai kol mus priims , nes mokyklos psichologas į teiginį kad sūnus verkia ir dėl to chebra iš jo juokiasi atsakė " tai gerai, tegul verkia"
Nu man toks atsakymas kažkiap nelimpa.
Na gi jis ir toliau verkia, poto mušasi ir taip toliau.....
o dėl mokyklų tai labai ačiū už info būtinai pasidomėsiu
Atsakyti
QUOTE(Larysa @ 2007 10 19, 18:09)
O aš, Naure, apie Radvilėnų mokyklą girdėjau tik blogus atsiliepimus. Mano dukra šiemet penktokė, o gyvenam mes netoli Radvilėnų mokyklos, prisiklausę nekokių atsiliepimų apie šią mokyklą, įstojom į "Aušros" gimnaziją. Nors tenka kiekvieną rytą važinėti į centrą, labai džiaugiamės padarę šį žingsnį. Vis tik aplinka vaikui - labai svarbi. bigsmile.gif

o kokie blogi atsiliepimai? kas konkrečiai negerai ten? g.gif
bliamba, nupušiu aš su tais pasirinkimais verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
turiu problemele. Mes gyvename Karmelavoje, bet rysium su tuo kad vazinejam i darba i Kauna ir mociutes gyvena kaune, tai nusprendeme vaiksu leisti i Kaune esancia Varpelio pradine mokykla. Girdejom visokiu gandu bet nusprendeme: arciau moiutes, pakeliui ir pradine, vaika skuri laika pasijaus saugus. Daba vaikinui jau 4 kalse, reikai nuspresti kur toliau leisti. Va prasidejo diliama; kur jam geriau? Vaikinas tiksliuju mokslu, kalbos sunkiai. Tai ar dainavos rajone ar kalnieciu rajone? Kas gali padeti, kur penktokui butu geriau. O gal i saules gimnazija? Patarkit kas galit? gal kas is patirties gali patarti. Vaikinas svelnus, nera mustukas, bijau kad kur paklisu tai jam skaudziai atsilieps. O po 2 metu reikes ir sese leisti i ta pacia mokykla wink.gif
is anksto dekui
Atsakyti
Sveiki,

Mano sunus jau ketvirtokas, lanko "Zemynos" mokykla. Labai liudna pripazinti, kad mokykla yra labai prasta, tikrai nerekomenduoju. Girdejome Šiaurės pr. yra gera mokykla dirbanti pagal montesopri, vaiku klasese po 14.
Atsakyti
QUOTE(munia2 @ 2007 12 14, 08:55)
Sveiki,

Mano sunus jau ketvirtokas, lanko "Zemynos" mokykla. Labai liudna pripazinti, kad mokykla yra labai prasta, tikrai nerekomenduoju. Girdejome Šiaurės pr. yra gera mokykla dirbanti pagal montesopri, vaiku klasese po 14.

Papildyta:
Sorry, bet cia man kvepia samoningu, niekuo nemotyvotu smeiztu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(munia2 @ 2007 12 14, 07:55)
Sveiki,

Jei mokykla labai prasta, kodėl per 4 metus jos nepakeitėt? Ir kuo pasireiškia tas prastumas?
Atsakyti
QUOTE(Bambiniene @ 2007 12 03, 18:56)
Sveiki,
turiu problemele. Mes gyvename Karmelavoje, bet rysium su tuo kad vazinejam i darba i Kauna ir mociutes gyvena kaune, tai nusprendeme vaiksu leisti i Kaune esancia Varpelio pradine mokykla. Girdejom visokiu gandu bet nusprendeme: arciau moiutes, pakeliui ir pradine, vaika skuri laika pasijaus saugus. Daba vaikinui jau 4 kalse, reikai nuspresti kur toliau leisti. Va prasidejo diliama; kur jam geriau? Vaikinas tiksliuju mokslu, kalbos sunkiai. Tai ar dainavos rajone ar kalnieciu rajone? Kas gali padeti, kur penktokui butu geriau. O gal i saules gimnazija? Patarkit kas galit? gal kas is patirties gali patarti. Vaikinas svelnus, nera mustukas, bijau kad kur paklisu tai jam skaudziai atsilieps. O po 2 metu reikes ir sese leisti i ta pacia mokykla wink.gif
is anksto dekui

Problema ta, kad jau šiemet gimnazijos neformavo penktų klasių (išskyrus "Aušros" ir aišku Jėzuitų), todėl Saulės gimnazija kaip ir atkrenta. Na, nebent priims įstatymą ir leis formuoti progimnazines klases. Bet ko gero iki pavasario vėl nebus aišku. Todėl jums reikėtų pasiklausinėti kur geresnės mokyklos, pasižiūrėti bendrus mokinių pasiekimus, egzaminų rezultatus ir rinktis. Geriausiai stengtis pakliūti į tokią klasę, kuri būtų suformuota tik iš naujų mokinių. Nęs ir tos pačios gimnazijos formuodavo penktas klases, dalis mokinių išeidavo į jas. Dabar situacija pasikeitė, paprastai jiems ir savų mokinių užtenka. Šiemet baigusius "Varpelio" pradinę mokyklą priglaudė "Vyturio" vidurinė mokykla, buvo suformuotos kelios papildomos klasės. Tačiau tai mokykla su muzikine pakraipa. Mano dukra šiemet baigė "Varpelio" pradinę mokyklą, bet mes pasirinkome Daukanto vidurinę mokyklą ir kolkas tikrai nenusivylėme. Klasė šauni, stipri, "madinga" joje mokytis. Kalniečių rajone tarp geresnių minimos - Kalniečių ir Purienų. Sėkmingai ir jums pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(Bambiniene @ 2007 12 03, 19:56)
Sveiki,
is anksto dekui

Tai kad Saules gimnazija penktok g.gif ų nepriima. Ir mums ta pati problema...
Atsakyti
Gal kas žinot, ar "Aušros" gimnazijoje bus komplektuojamos 5-osios klasės 2008-2009 mokslo metais?
Atsakyti
Mūsų tos pačios problemos.Sūnus ketvirtokas ir kur toliau,tai didelis klausimas.Gal kas galite pakomentuoti apie Daukanto mokyklą arba apie Varpo gimnaziją? g.gif Ar Varpas priima vaikus po pradinių 4 klasių?
Atsakyti
Labutis,dar kartą.Nejaugi niekas negali pakomentuoti apie kauno gimnazijas ir mokyklas?Nežinau,kur leisti sūnų,po pradinės mokyklos.
Atsakyti
Pernai išleistas įstatymas, kad penktokų klasių nekomplektuoti gimnazijose. Kiek žinau, tik AUŠROJ dar yra vilčių, kad priims penktokus.
Atsakyti