Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

QUOTE(Malena @ 2007 12 22, 23:18)
Sutinku kad nuotrauka isryskina,bet jei dazytis tai jau kruosciai,ane? smile.gif

tikriausiai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2007 12 18, 16:01)

QUOTE(grange @ 2007 12 21, 16:12)

niu mane kai pakritikavo, paieškojau kitų foto - tai čia daba taip išeina, kad irgi sulipintos tos blakstienos? g.gif ar čia nesulipintos? g.gif

man atrodo, kad tiesiog nuotraukoj iš taip arti atrodo taip
Papildyta:
o gal kas nusifotkintų kruopščiai tą padaręs ir įmestų kaip pavyzdį, kaip reikia dažytis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naure: 22 gruodžio 2007 - 21:31
Nepsichuokit dėl tų blakstienų - pati bandžiau: realybėj atrodo ryškios, storos, atskirtos, o nuotraukoj kažkoks musių kojų rinkinys blink.gif Tai jei naures blakstienos tiek pat kartų nuotraukoj prasčiau atrodo kaip ir maniškės, tai realybėj turėtų būti labai gražios bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 22, 23:07)
Nepsichuokit dėl tų blakstienų - pati bandžiau: realybėj atrodo ryškios, storos, atskirtos, o nuotraukoj kažkoks musių kojų rinkinys  blink.gif  Tai jei naures blakstienos tiek pat kartų nuotraukoj prasčiau atrodo kaip ir maniškės, tai realybėj turėtų būti labai gražios  bigsmile.gif

Pasidariau tik viena isvada-kai nusimato buti fotografuojamai pasistengt nesulipint,issukuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 23, 00:07)
Nepsichuokit dėl tų blakstienų - pati bandžiau: realybėj atrodo ryškios, storos, atskirtos, o nuotraukoj kažkoks musių kojų rinkinys  blink.gif  Tai jei naures blakstienos tiek pat kartų nuotraukoj prasčiau atrodo kaip ir maniškės, tai realybėj turėtų būti labai gražios  bigsmile.gif

O Baltiijos visai turbut nerealiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 23, 00:07)
kažkoks musių kojų rinkinys  blink.gif 

lotuliukas.gif geras palyginimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 12 22, 22:41)
O Baltiijos visai turbut nerealiai atrodo  bigsmile.gif

Visko gali būt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 22, 23:07)

lotuliukas.gif gali būt...Musių kojytės-nelabai gražu blush2.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naure @ 2007 12 22, 21:32)
tikriausiai  blush2.gif
Papildyta:
niu mane kai pakritikavo, paieškojau kitų foto - tai čia daba taip išeina, kad irgi sulipintos tos blakstienos?  g.gif  ar čia nesulipintos?  g.gif

....arba tiesiog sulipimas priklauso nuo to, kiek iš tiesų blakstienų yra ir koks jų tankumas. Pas mane jų išties nedaug ir jos tikrai retos, tad tankink netankinęs, net ir geriausias tušas papildomų jų nepridės biggrin.gif

beje, naure, labai siūlyčiau pasiriest blakstienas rietikliu (bent kartais), nes blakstienas labai gražias turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 23 gruodžio 2007 - 16:35
QUOTE(naure @ 2007 12 22, 21:32)

niu mane kai pakritikavo, paieškojau kitų foto - tai čia daba taip išeina, kad irgi sulipintos tos blakstienos?  g.gif  ar čia nesulipintos?  g.gif

man tavo visai fainai atrodo tik į šonus pasivarčiusios, bet ki į apačią žiūri, gražios, ilgos bakstienos... man tai nepatinka, kai būna taipo po vieną atskirtą asmeniškai schmoll.gif
Atsakyti
norejau paklaust gal kuri naudojat No7 tusa? zinau, kad keliu rusiu yra, kaina kiek didesne uz MF tusus, bet va is draugiu ne viena nebandzius, o sios firmos stendas aki jau seniai traukia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 23, 17:40)
man tavo visai fainai atrodo tik į šonus pasivarčiusios, bet ki į apačią žiūri, gražios, ilgos bakstienos... man tai nepatinka, kai būna taipo po vieną atskirtą asmeniškai  schmoll.gif

man solo blakstienos visai negraziai padazytos,tikrai kaip muses kojeles..Galetu but ilgesnes ir nesulipintos.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 23, 16:49)
man solo blakstienos visai negraziai padazytos,tikrai kaip muses kojeles..Galetu but ilgesnes ir nesulipintos.

na dėl ilgumo tai negali nieko sakyti, jei jau natūraliai nėra iki antakių tai per daug ir neištempsi.. o jei jos neilgos, tai mano tada iš vis vos matos verysad.gif
Atsakyti