Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

QUOTE(Zuikeliokas @ 2007 12 23, 20:47)
Na bandysiu ir aš prisiduoti su Fatale.. blush2.gif
user posted image

man visada patiko tavo blakstienytes 4u.gif
QUOTE(*ksenija* @ 2007 12 24, 22:58)
Na jeigu čia visos taip rodosi  4u.gif
Čia per savo gimtadienį...  blush2.gif  Su YSL nusprendžiau pasigražint...Sedėjau prie veidrodžio vien dėl blakstienų gal pusvalandį  doh.gif Tikiuosi įvertinsit mano pastangas  ax.gif Atsiprašau už prastos kokybės foto, bet čia nufotkinta fotkė  blush2.gif Iš arčiau neradau  verysad.gif

user posted image

grozis wub.gif nerealu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 25 gruodžio 2007 - 19:38
Ksenija, tavo blakstienos nerealios, o akys išvis reto grožio wub.gif
Ir makiažas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 12 25, 13:39)
ksenija, nuostabiai atrodo akys bigsmile.gif  thumbup.gif
ar cia dazeisi ir su skystu pravedimu?

taip, naudojau "skystala", buvo is maybeline bet man nepatiko kazkoks lipnus schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ksenija*: 25 gruodžio 2007 - 22:24
QUOTE(*ksenija* @ 2007 12 25, 22:23)

?
Atsakyti
atsiprasau jei kartais mano tuscias zinutes rodo-kazko strigineja man ir issisiuncia be teksto... doh.gif Po to redaguoju mirksiukas.gif
Nufotkinau as savo blakstienas siandien is arciau bet kad Fotiko USB (ar kaip ten lotuliukas.gif ) laidas sugedo... verysad.gif Ryt nauja nusipirksiu ir ikelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 25, 15:03)
zinok, nesimaivydama sakau, kad gyvenime yra tik 2 zmones (iskaitant tave) pagyre mano akis ar ju grozi. Man graziausios tamsios, ryskios akys, o manosios tokios balzganos, kaip megstu sakyti - purvinos lietuviskos balos spalvos lotuliukas.gif

ar turejai ka kita omenyje kalbedama apie zvilgsnis? nes daug kas yra sake, kad kartais  zvilgsnis veriantis (esu skorpione). Labai jau man parupo viskas biggrin.gif  blush2.gif

nu grožis - žinai, subjektyvus dalykas, čia draugų nėra tongue.gif man gražu, ir visai ten nepanašu į balos spalvą unsure.gif bigsmile.gif
žvilgsnis toks veriantis, jo, bet gerąja prasme veriantis mirksiukas.gif (nu ne kaip kokios raganos lotuliukas.gif ) patraukia akį kažkuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*ksenija* @ 2007 12 24, 22:58)
Na jeigu čia visos taip rodosi  4u.gif
Čia per savo gimtadienį...  blush2.gif  Su YSL nusprendžiau pasigražint...Sedėjau prie veidrodžio vien dėl blakstienų gal pusvalandį  doh.gif Tikiuosi įvertinsit mano pastangas  ax.gif Atsiprašau už prastos kokybės foto, bet čia nufotkinta fotkė  blush2.gif Iš arčiau neradau  verysad.gif

user posted image

o cia ne priklijuotos blakstienos?
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 25, 23:57)

Man irgi kažkaip labiau "neša" į priklijuotas ax.gif
Atsakyti
Gal ne... Nes aš šiandien su YSL pasidažiau, tai labai panašiai gavosi. Ten dar įtariu, kad šešėliai ar pieštukas pakraščiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 26, 01:57)

na, kad ne bigsmile.gif Aš tik pasiriečiau rietikliu, apsivedžiau apvadu viršuj ir viskas mirksiukas.gif O kai jau pasidažiau tušu-išsišukavau blush2.gif Juk stengiausi... wub.gif
gegyte, taip-ten patamsinti pakraščiai tik nepamenu ar aš ten šeešėliais ar pieštuku dariau unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 13, 12:09)
Kadais Borjouis tušai buvo patys geriausi, bet tai buvo prieš 10 metų  unsure.gif dabar visiška "bezobrazija" doh.gif

o as naudoju Bourjois "volume glamour ultra black" turiu jau nuo rugsejo menesio ir esu labai patenkinta thumbup.gif Seijp sunkokai gal valydavosi bet dabar lorealio dermo-expertise valikliuka nusipirkau tai labai liuks.Nes kiti valikliai akys jautrios netinka smile.gif O tusas tai ir padazo graziai ir atsparus ir netrupa , zodziu super thumbup.gif
Atsakyti
priklijuotos va-
user posted image
labai vienodos, atskirtos... ax.gif Mano tikrai nepriklijuotos drinks_cheers.gif Buvau kažkada per karnavalą prisiklijavus, bet man kažkaip nepatogu buvo-sunku ant akių, nemalonu
sleep.gif
Atsakyti