Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

QUOTE(vixen @ 2007 12 28, 14:58)
oi sorry smile.gif
vixen1986-vardas
vixen7143-slaptazodis
Papildyta:
as visada pirma prausikliu prausiuosi,o po to nusivalau tuso likucius su valikliu,tai gerai nusivalo,ryte nebuna akys juodos

As atvirksciai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2007 12 28, 13:44)
na as neturiu galimybes pirkti brangius tusus,o ir siaip esu patenkinta 2000 calorie dramatic look

http://private.fotki...es/pic0002.html

O kam prikt brangu, jei ir pigesnis duoda toki rezultata thumbup.gif Nuostabios blakstienos ir akys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 28, 09:00)
Na patirstejo mano Diorshow black-out ir dazo liuks! thumbup.gif pradzioj atvirai buvau kiek nusivylus, taciau kuo toliau tuo labiau man jis patikt ima wub.gif

Pas mane tas pats drinks_cheers.gif Dabar patirštėjęs dažo super, ypač gerai pakelia ir užriečia blakstienas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 28, 08:30)
Nusipirkau Essence tušą, tnakinantį, labai patiko, kaina maža o efektas superinis, labai norėčiau nufotkinti ir įdėti,bet nemoku tinkamai ir gražiai to padaryti smile.gif

turėjau ir aš tokį man ir patiko, tik kad greit sudžiuvo, nors kai kaina buvo nedidelė, tai nebuvo ir jau taip gaila..

Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 12 28, 15:03)
O kam prikt brangu, jei ir pigesnis duoda toki rezultata  thumbup.gif  Nuostabios blakstienos ir akys wub.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Pirmą kartą girdžiu apie Essence tušus. Čia toks jo pavadinimas ar gamintojas? Kur pardavinėja ir kiek kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2007 12 28, 15:26)
Pirmą kartą girdžiu apie Essence tušus. Čia toks jo pavadinimas ar gamintojas? Kur pardavinėja ir kiek kainuoja? smile.gif

man atrodo cia kalbama apie gamintoja,ju kosmetikos maciau eurokos,nera brangi
Atsakyti
nemažai įvairių tušų esu išbandžiusi, ir pigių, ir brangių, ir lieku ištikima Maybelline Volume Express (tamsiai mėlynam flakonėly) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2007 12 28, 14:06)
Pas mane tas pats  drinks_cheers.gif Dabar patirštėjęs dažo super, ypač gerai pakelia ir užriečia blakstienas  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif aciu tau brangioji uz Black out'a mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalaa @ 2007 12 28, 12:52)
tepa, kaip ir Fa pasake, lyg neisdziusta iki galo ar kas  g.gif ir dar byra, kad dienos pabaigoje visi paakiai juodi  g.gif

dar labai nepatinka, kad visi tusai pardei atsukti  doh.gif kol atrandi nauja .......

O is byranciu, man Fatale byra verysad.gif
Atsakyti
AR kas nors bandete LANCOME DEFINIFILS tusa, siuriu SEphoroje ir Allure tinklapy jis paskelbtas kaip vienas geriausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 28, 12:43)
Tai nereikia pirkt bele ko  tongue.gif

As nebent nuverkiu arba nusninginu/nulietinu akytes...  ax.gif
Bet jau ismokau profesionaliai asaroti nesugadinant makijazo  bigsmile.gif Na, nebent jau LABAI pasikukciodama, tada eina viskas velniop  doh.gif

o kas yra ne bile kas? siaip nivea daug kas nebolga yra, bet kad tushai tepa, tai ir as pritarsiu merginom doh.gif
nesenai ta turejau, kur reklamuoja dabar doh.gif nu sh... galutinai kryziu uzdejau ant nivea tushu doh.gif

o cia jau aktoriniai sugebejimai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 28 gruodžio 2007 - 18:38
Guerlain tusas ilginantis ir uzrieciantis tepa, va tau ir brangius tusas doh.gif
Atsakyti