QUOTE(Rauzi @ 2010 03 24, 18:55)

Rauzi !! as tau iskart parasiau balandinukuose, kad glaudziuosi prie taves ir kad nebandytum anksciau gimdyt - davai kartu

. Bet ten dabar tokia sumaistis, kad visko nepaskaitysi

.O tavo nr lietuviskas maciau, o tai gal savo mobilu vokietijoj turi?
QUOTE(gretux @ 2010 03 24, 19:09)
Aga man 2 jau nepilnos,pas mane kaip jau ir viskas suruosta isskalbta islyginta,tik lovytes neskubam statyti,surinks vyras kol mes ligoninej busim.Pas mane tik tases i ligonine dar nevisai suruostos.
O nuotaikos visai nieko va planuoju velykas ramei tyliai,saslykiuku issikept,kiausinuku nusidazyt,reiks kaskaip nepersivalgyt,cia klizmu niekas nestatys tai nenoriu visa "pilna" vaziuot operacijai.Galvoju bent mikrolax nusipirkt,isvakarese pasidaryt.
Na tai as pirmoji

paskui pasidalinsiu savais yspudziais,tu Rauzi irgi ne Lt viskas nauja,nepatirta,ar nepanikuoji del to?
Oi man tai gerai, as visa nestuma kiausiniu visai nenoriu

lauksim labai tavo ispudziu
QUOTE(vaidze @ 2010 03 24, 19:24)
Labas vakarelis
aga, misinukais maitino 3 dienas, ir grizus dar 1 dienele maitinau, nes pas mane visiskai nebuvo net jokio priespienio, zodziu sausuma, jau maniau ir nebeatsiras, bet ivyko stebuklas, zaidziau zaidziau, stimuliavau ir atsirado, bet bijau dziaugtis, nes su tais mamyciu pienukais negali zinot, viena diena turi, kita jau nebe
dar viena klausimuka turiu, kurios jau po cp...kaip greit pilvukas susitraukia?nes pas mane matau traukiasi, bet sakau, gal padetu langviau korsetas...nes toks dar kaip 4 menesiu butu....tai sakau, jai nepagelbesi jam, tai paskui ir bus nukares...o vat sportuot vistiek ilgesni laika jauciu nelabai galima...
Labai dziugu, kad pienelis atsirado, man po extra cp tai trecia diena jau buvo, gal cia del to, kad jau veikla buvo kaip reikian isprovokuota pries tai

. Idomu kaip ten buna po CP , nuo ko priklauso kada pienukas atsiranda?
As tai turiu jau korseta, man sese dave toki kruta ortopedini, jai po dvynukiu liko, sake iskart po operacijos dejosi - geriu geris!
Papildyta:
QUOTE(gretux @ 2010 03 25, 19:29)
Pas mus taip pat per pastaruosius metus labai daug pasikeitimu,kol kas viskas i gera
O gryztant prie cezariuku temos dabar sedziu ir galvoju ar reikia i ligonine kaska specialiai tureti ar tas pats kaip paprastam gimdymui??
As irgi apie tai siandien pagalvojau, eisiu saliau pasinarsyt inete ko po cezario reiktu, nes nelabai as prisimenu kaip buvo praeita karta.
Jums faina kaip, kad vyras gali dalyvauti