Labas vakarelis
dabar galimybes mano labai ribotos del neto, tai prisiedu kaip galiu
aga, misinukais maitino 3 dienas, ir grizus dar 1 dienele maitinau, nes pas mane visiskai nebuvo net jokio priespienio, zodziu sausuma, jau maniau ir nebeatsiras, bet ivyko stebuklas, zaidziau zaidziau, stimuliavau ir atsirado, bet bijau dziaugtis, nes su tais mamyciu pienukais negali zinot, viena diena turi, kita jau nebe
o del drebejimo, tai man ne tai, kad salta buvo, bet nezinau, sakau gal dar plius, kad labai didele baime kaip kas pavyks, ir vat skysciai visokie...o siaip ta daline nejautra nera nepakeliamas dalykas, pakenti ta nemalonu jausma(cia tas jausmas galbut labiau viduje, vaizduoteje), svarbu iskart pamatai savo leliuka...tikrai vien del to verta viska istvert..o as va kol ten mane apipjaustinejo, uzsimerkus buvau, sakau neduok Dieve ka pamatysiu ko nereikia
o va anestez. labai sauni moteris pasitaike, tai pasakojo, kad su tok pilnom narkozem pavojinga, nes ja padarius per 10 min turi istraukt leliuka,kad jam netektu jos, o sake tas beveik neimanoma...
Papildyta:dar viena klausimuka turiu, kurios jau po cp...kaip greit pilvukas susitraukia?nes pas mane matau traukiasi, bet sakau, gal padetu langviau korsetas...nes toks dar kaip 4 menesiu butu....tai sakau, jai nepagelbesi jam, tai paskui ir bus nukares...o vat sportuot vistiek ilgesni laika jauciu nelabai galima...