Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris

Aciu uz padrasinimus 4u.gif vaivos juosta ir 0rchideja 4u.gif

O 0rchideja tavo placenta buvo kurioje dalyje blush2.gif nes va maniske tiesiai ant pirmo CP uzlipusi tai gyditoja sako, kad tai labai sunkina operacija.... tai dabar taip baisu (nes tada gali daryti vertikalu pjuvi, o dar mastau, kad ateityje noriu ir 3 leliuko verysad.gif ), o dar angiochirurgas pasake, kad vena issiplete 4,5 karto, vostuvai jos nesandarus... ir neaisku ar atlaikys iki nestumo (va dabar jau lytineje lupoje issivercia kai nusiemu nesciosios dirza ir petkelnes kompresines, nors priaugau 9 kg., bet... )

Na bet tikiuosi atlaikysiu si nestuma nestuke.gif su pilvelio gyventoju. Tik labai norisi kuo ilgiau ji isnesioti ir paciai sveikatos neprarasti...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

na tiek klausinejau, o dabar ir pati galiu patirtimi pasidalinti biggrin.gif ant kiek man atrode sudetinga ta operacija ir kaip bijojau, tai visiskai jokios mano baimes nepasitvirtino rolleyes.gif
viskas praejo labai sklandziai, ant rytojaus jau keliausi ir vaiksciojau, ir skausmo beveik nejutau, jis buvo tik tada, kaip reikdavo islipt ar ilipt i tas nepatogias ligonines lovas, o siaip net nuskausminamuju man nelabai prireike smile.gif vienintelis dalykas kuris baugesnis buvo man cp metu, tai ta daline nejautra, na taip jau nemalonu....vos spejau kojas uzkelt ant operacines stalo, o jau nebejutau, ir tada atejo toks vidinis drebulys, nezinau ar cia buna taip po cp, ar cia mano organizmas taip sureagavo, kaip parveze i palata negalejau nei zodzio pratart, kaip drebejau visa biggrin.gif ir va teko pavargt su pienuku, 3 dienas niekas neatsiradinejo, tai sakau gal ir cia toks nenaturalistinis procesas suveike, bet dabar viskas gerai, jau isivaziuot baigiu namuciuose su savo lelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2010 03 23, 14:00)
sveikutes 4u.gif
na tiek klausinejau, o dabar ir pati galiu patirtimi pasidalinti biggrin.gif ant kiek man atrode sudetinga ta operacija ir kaip bijojau, tai visiskai jokios mano baimes nepasitvirtino rolleyes.gif

wub.gif Sveikinam 4u.gif 4u.gif Pavydziu baltai mums lygiai dvi savaites liko smile.gif
O del pienuko tai taip jis po cp atsiranda veliau,o ka tas pirmas 3 dienas misinuku maitino tavo lelka? Tiksliai nepamenu bet maniskei man atrodo pakako mano tu pirmuju lasu pieno,o paskui jau upemis pasileido.
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2010 03 23, 15:00)
viskas praejo labai sklandziai...

...tada atejo toks vidinis drebulys, nezinau ar cia buna taip po cp, ar cia mano organizmas taip sureagavo, kaip parveze i palata negalejau nei zodzio pratart, kaip drebejau visa biggrin.gif ...

...ir va teko pavargt su pienuku, 3 dienas niekas neatsiradinejo, tai sakau gal ir cia toks nenaturalistinis procesas  suveike, bet dabar viskas gerai, jau isivaziuot baigiu namuciuose su savo lelyte wub.gif

Sveikinimai!

...Mane irgi baisiausiai kratė drebulys po CP. Ir ant stalo prieš pjūvį.. Galvojau, kad nepataikys pjaut.. zigzagą padarys lotuliukas.gif Ir pooperacinės palatos draugė drebėjo smile.gif Abi su krūva antklodžių buvom užklotos.. Ilgainiui praėjo..

...Pienukas man atsirado gal 4 ar gal net beveik 5-tą dieną.. Sunkoka buvo, bet iškankinau smile.gif Primaitino mišiniu, kiek neužtekdavo..

Po vizito pas daktarę jokių klausimų neliko. Bus antras CP paskutinę nėštumo sav. Bus tai bus smile.gif
Atsakyti
Na stai, isipaisau jau ir as i jusu gretas 4u.gif ,
Vakar buvau AK ir paskyre data planiniam cp balandzio 12 dienai. Tai dabar ramuma, tikiuosi , kad viskas bus gerai. Tik, va irgi, labai bijau spinalines brrr. Pirmas cp buvo su narkoze, tai tiesiog atsikeliau gerai issimiegojusi, o to daikto bijau. dar prisiskaiciau, kad buna dusta , oi. Stengsiuos negalvot apie tai.
vaizde, kaip saunu, kad viskas gerai pas jus ir, kad jau namie thumbup.gif
gretux, mum trys savaites ax.gif ir aciu tau uz palinkejimus wub.gif , nors mazoji ir apsiverte, bet daktare sake, kad vistiek tik 30 proc, kad pati pagimdysiu, tai kankinimu nebus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2010 03 24, 13:07)
Na stai, isipaisau jau ir as i jusu gretas  4u.gif ,
Vakar buvau AK ir paskyre data planiniam cp balandzio 12 dienai. Tai dabar ramuma, tikiuosi , kad viskas bus gerai. Tik, va irgi, labai bijau spinalines brrr. Pirmas cp buvo su narkoze, tai tiesiog atsikeliau gerai issimiegojusi, o to daikto bijau. dar prisiskaiciau, kad buna dusta , oi. Stengsiuos negalvot apie tai.
vaizde, kaip saunu, kad viskas gerai pas jus ir, kad jau namie  thumbup.gif
  gretux, mum trys savaites  ax.gif  ir aciu tau uz palinkejimus  wub.gif , nors mazoji ir apsiverte, bet daktare sake, kad vistiek tik 30 proc, kad pati pagimdysiu, tai kankinimu nebus  thumbup.gif

Niu kaip as taves Cia laukiau bigsmile.gif 4u.gif
Kaip tik siandien buvau pasizvalgyti balandziuku albumelyje,koks tavo pilvuzas didelis bigsmile.gif Gal dideli leliu prognozuoja?
Ta spinaline nebuvo man kaskoks siaubas,nepamenu kad krestu drebulys po to. Ir siaip labai skirtingi pojuciai kiekvienos,taip kad aukstyn nosiuka,jug daug tokiu istoriju kai viskas einasi super sklandziai,ir pooperacinis laikotarpis be diskomfoto,skausmu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2010 03 24, 16:08)
Niu kaip as taves Cia laukiau  bigsmile.gif  4u.gif
Kaip tik siandien buvau pasizvalgyti balandziuku albumelyje,koks tavo pilvuzas didelis bigsmile.gif Gal dideli leliu prognozuoja?
Ta spinaline nebuvo man kaskoks siaubas,nepamenu kad krestu drebulys po to. Ir siaip labai skirtingi pojuciai kiekvienos,taip kad aukstyn nosiuka,jug daug tokiu istoriju kai viskas einasi super sklandziai,ir pooperacinis laikotarpis be diskomfoto,skausmu ir pan.

wub.gif jeeee, kaip fainai pasijaust laukiamai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
umhu, didelis pilvas, dar vis svorio nei viena nesako, tik gine akim nuzvelgusi pasake, kad pagal mane bus nemazas. Ir pati taip jauciu, jau bariau vyra, sakau, nu kas cia , mes abu nedideli, smulkus ir gimem maziukai, o vaikas visai nesikuklina ax.gif
na, siaip mano organizmas labai gerai toleruoja visokius vaistus, narkozes, bet tu stuburiniu reikalu bijau. Bet teisybe sakai, negalvosiu as isvis, kai jau reikalas ateis, pasitikesiu medikais drinks_cheers.gif
Kiek nebedaug liko istikruju, pusantros savaites, tau dvi? as kai dar nieko nesusitvarkius esu - namu, daiktu, tai kaip ir to laiko nelabai liko doh.gif
kokios tavo nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2010 03 24, 14:07)
Na stai, isipaisau jau ir as i jusu gretas  4u.gif ,
vaizde, kaip saunu, kad viskas gerai pas jus ir, kad jau namie  thumbup.gif
  gretux, mum trys savaites  ax.gif  ir aciu tau uz palinkejimus  wub.gif , nors mazoji ir apsiverte, bet daktare sake, kad vistiek tik 30 proc, kad pati pagimdysiu, tai kankinimu nebus  thumbup.gif

Kactukas>sveika atvykus i Planinukiu gretas...mmm 12 Balandzio,kaip ir man thumbup.gif thumbup.gif o as galvojau tau rasyiu sms po viskam smile.gif o dabar abi vienu metu,tik skirtinguose vietose lauksim savu mazyliu,del spinalines,tai nieko ten baisaus,tik as dabar prasiausi pilnos nes po spinalines,problemeles su nugarele turiu..Niu tai ka galim skaiciuoti dienas,nebedaug liko drinks_cheers.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2010 03 24, 15:58)
wub.gif 
Kiek nebedaug liko istikruju, pusantros savaites, tau dvi? as kai dar nieko nesusitvarkius esu - namu, daiktu, tai kaip ir to laiko nelabai liko doh.gif
kokios tavo nuotaikos?

Aga man 2 jau nepilnos,pas mane kaip jau ir viskas suruosta isskalbta islyginta,tik lovytes neskubam statyti,surinks vyras kol mes ligoninej busim.Pas mane tik tases i ligonine dar nevisai suruostos.
O nuotaikos visai nieko va planuoju velykas ramei tyliai,saslykiuku issikept,kiausinuku nusidazyt,reiks kaskaip nepersivalgyt,cia klizmu niekas nestatys tai nenoriu visa "pilna" vaziuot operacijai.Galvoju bent mikrolax nusipirkt,isvakarese pasidaryt.
QUOTE(Rauzi @ 2010 03 24, 17:55)
Kactukas>sveika atvykus i Planinukiu gretas...mmm 12 Balandzio,kaip ir man  thumbup.gif  thumbup.gif o as galvojau tau rasyiu sms po viskam smile.gif o dabar abi vienu metu,tik skirtinguose vietose lauksim savu mazyliu,del spinalines,tai nieko ten baisaus,tik as dabar prasiausi pilnos nes po spinalines,problemeles su nugarele turiu..Niu tai ka galim skaiciuoti dienas,nebedaug liko  drinks_cheers.gif  4u.gif  wub.gif

Na tai as pirmoji tongue.gif paskui pasidalinsiu savais yspudziais,tu Rauzi irgi ne Lt viskas nauja,nepatirta,ar nepanikuoji del to?
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2010 03 24, 19:09)
1Aga man 2 jau nepilnos,pas mane kaip jau ir viskas suruosta isskalbta islyginta,tik lovytes neskubam statyti,surinks vyras kol mes ligoninej busim.Pas mane tik tases i ligonine dar nevisai suruostos.

2Na tai as pirmoji tongue.gif  paskui pasidalinsiu savais yspudziais,tu Rauzi irgi ne Lt  viskas nauja,nepatirta,ar nepanikuoji del to?

1 tau smagu,kad viska jau susitvarkius,pas mus tai va kraustymasis i kita bua vyksta,tai taip turiu vilties iki 12 suspeti viska susitvarkyti.. :)nors drabuziukai jau islyginti suruosti..tase jau daug mas susidejau,nors cia skirtingai neij alt nieko nereikia veztis tik daigtus sau,tai beliko higienos priemones isimesti..
2 as zinai labiau panikuociau jeigu Lt gimdyciau,po pirmo karto turiu nekokiu atsiminimu ir potyriu,dabar kazkaip cia viska visi viska gerai paaiskina,pas akusere issiklausineju iki smulkmenu,sake atsipalaiduok,cia viskas kitaip tau nieko rupintis nereikia,atvaziuosi ri tau viska padarys,paaiskins..kazkaip man cia zymiai ramiau ax.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

dabar galimybes mano labai ribotos del neto, tai prisiedu kaip galiu smile.gif

aga, misinukais maitino 3 dienas, ir grizus dar 1 dienele maitinau, nes pas mane visiskai nebuvo net jokio priespienio, zodziu sausuma, jau maniau ir nebeatsiras, bet ivyko stebuklas, zaidziau zaidziau, stimuliavau ir atsirado, bet bijau dziaugtis, nes su tais mamyciu pienukais negali zinot, viena diena turi, kita jau nebe unsure.gif

o del drebejimo, tai man ne tai, kad salta buvo, bet nezinau, sakau gal dar plius, kad labai didele baime kaip kas pavyks, ir vat skysciai visokie...o siaip ta daline nejautra nera nepakeliamas dalykas, pakenti ta nemalonu jausma(cia tas jausmas galbut labiau viduje, vaizduoteje), svarbu iskart pamatai savo leliuka...tikrai vien del to verta viska istvert..o as va kol ten mane apipjaustinejo, uzsimerkus buvau, sakau neduok Dieve ka pamatysiu ko nereikia biggrin.gif
o va anestez. labai sauni moteris pasitaike, tai pasakojo, kad su tok pilnom narkozem pavojinga, nes ja padarius per 10 min turi istraukt leliuka,kad jam netektu jos, o sake tas beveik neimanoma... g.gif
Papildyta:
dar viena klausimuka turiu, kurios jau po cp...kaip greit pilvukas susitraukia?nes pas mane matau traukiasi, bet sakau, gal padetu langviau korsetas...nes toks dar kaip 4 menesiu butu....tai sakau, jai nepagelbesi jam, tai paskui ir bus nukares...o vat sportuot vistiek ilgesni laika jauciu nelabai galima... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2010 03 24, 19:24)
dar viena klausimuka turiu, kurios jau po cp...kaip greit pilvukas susitraukia?nes pas mane matau traukiasi, bet sakau, gal padetu langviau korsetas...nes toks dar kaip 4 menesiu butu....tai sakau, jai nepagelbesi jam, tai paskui ir bus nukares...o vat sportuot vistiek ilgesni laika jauciu nelabai galima... ax.gif

Korsetas po gimdymo visada gėris, o po sekcijos ypač. Po kiekvienos nešiodavau apie porą mėnesių mirksiukas.gif

Tiesa, dar kažkas kalbėjot apie drebulį po operacijos. Tai normali organizmo reakcija, būna praktiškai visada po operacijų. Turėjau tris sekcijas, kratė po visų biggrin.gif
Atsakyti