Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris

QUOTE(muminukas @ 2011 12 02, 20:25)
po natūralių jau seniausiai viskas pamiršta buvo...

ax.gif kai pamatai savo vaikelį visi skausmai ir negandos lieka kažkur toli, toli...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 12 02, 14:32)
čia jau niekur nedingsi, man šiaip apmaudu, kad po 2 natūralių teko trečią pjauti. kitas klausimas - kada nustos tas randas , tiksliau - aplink jį, jautru būti, dirginti kelnių juosmuo ir pan .  doh.gif

šiaip po CP sužinojau, kas yra nugaros skausmai, maudimas, iki dabar nieko nejaučiau. bet gydytoja sakė, kad čia dar nieko - pasitaiko ir baisūs galvos skausmai po CP.

Man atrodo, kad nugara skauda nuo svorio centro pasikeitimo, o ne nuo CP.
O del galvos tikra tiesa...taip skaudejo, kad galvojau nuprotesiu, bet idomiausia, kad skaudedavo, kai sededavau, jei guliu ar atsistoju, nieko. Dvi dienas lasino laselines, bet jos padedavo tik tam kartui, tada gydytoja dave citramono tablete ir padare dinamitines kavos (labai stiprios), kadangi mano spaudimas buvo labai zemas. Isgerus, galva atleido ir skausmai praejo.
Atsakyti
Galvą skauda nuo narkozės, nesvarbu ką operuotų, ar CP, ar apendicitą. O dėl nutirpimo, tai jis bus, niekur nedings. Mažiau galvokit ir mažiau čiupinėkit tą vietą, su laiku užsimiršta...
Atsakyti
Merginos, o kiek trunka CO?
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2011 12 06, 12:09)
Merginos, o kiek trunka CO?

Mano vyras spejo kavos isgerti is aparato ir jam atnese maze smile.gif Kokiu 15min. sake praejo nuo to laiko, kai iejau i operacine. O siuvo koki pusvalandi.
Papildyta:
QUOTE(giedruole @ 2011 12 03, 18:38)
Galvą skauda nuo narkozės, nesvarbu ką operuotų, ar CP, ar apendicitą. O dėl nutirpimo, tai jis bus, niekur nedings. Mažiau galvokit ir mažiau čiupinėkit tą vietą, su laiku užsimiršta...

Ot ir ne. Man pilvas nuo bambos zemyn buvo nutirpes visiskai. Astuntas menuo ir praktiskai nebesijaucia jau nutirpimo 4u.gif
Atsakyti
Pjūvį padarė ir vaikelį ištraukė turbūt per 5 min., siuvo gal 45 min., na o reanimacijoje reikia dar pragulėt 2 val., bet man darė vietinę nejautrą, tai pakankamai įdomu ir smalsu buvo smile.gif
Atsakyti
o man kai dare antra cezari tai labai valgyt norejau apie nieka ktika negalvojau nes valgisu buvau tik ryte o gulet reikejo iki kitos dienos vakaro bet atsigavau greiciau nei po pirmo cezario...o nutirpimas mane tai erzina jau buvo visai isnykes po pirmo vaiko o db vel reikes laukti...tik noriu pradeti mankstintis nes nuo mergaites laukimosi labai sonai apaugo ...ce nuo pyragu matyt ax.gif
Atsakyti
Man CP buvo daromas 58min. per 15min buvo suleista nejautra i stubura ir isimta mazoji ax.gif , visa kita laika vyko susiuvimas. Pirma para valgyti buvo negalima, "maitino" lasalinemis, paskui iseme kateteri ir leido po gurksneli gerti.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif man taip pat dare CP nezinau ar vaikas verke katik istrauktas nes man dare pilna narkoze ir salia buti nieko neleido kai atsibudau is po operacijos atveze suneli jis miegojo ramiai neverke gyditoja padave man ir iskart pradejo ieskoti kruties mano maziukui dave9 balus pagal APGAR.Vaikutis auga sveikas grazus labai didelis ramus berniukas gime 4.5 Kg ir 58cm thumbup.gif todel ir dare CP nes buvo labai jau didelis man isgymdyti paciai buvo be sansu verysad.gif ligoninej visos seseles ir gyditojos eidavo pas mane i palata paziureti milzino taip mano maziuka visi ligoninej vadino nors man tai jis toks maziukas atrode maitinu pati iki siol thumbup.gif
Atsakyti
Musiskis gime 34 sav CP.isemus maziuka verke labai graziu balsiuku wub.gif kvepavo . gavom 8/9balus Apgar. seip buvo vangokas delto 8balai.Nieko nuostabaus jau deguonies truko unsure.gif Ant krutines nedejo (suprantama) gulejo 3 d inkubatoriule silumoje .kruties neeme nes nemokejo zisti valgem per vamzduka 2 dienas.

dabar jau 5m vyrukui wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Palaikyti leido 3 para-gal butu leide anksciau bet as pati buvau nepajegi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(acorus @ 2011 11 02, 10:39)
o jei tik gimus nereke tai cia jau negerai? unsure.gif

Seip ikvepe oro turi suverkti nesvarbu ar garsiai ar ne bet turetu . Jei mazylis neverkia gali buti bedu su kvepavimu ir ttt todel ir balai skiriami atitinkami.

Atsakyti
Abi mergaites gime po cp,pirmoji tik isimta suverke,as pamaciau jau suvystyta ir placiai atsimerkusia.
Antroji irgi suverke kai iseme,man ja parode dar su virkstele,o poto primese pabuciuoti jau suvyniota ir uzsimerkusia smile.gif .
Atsakyti
slykstu po cp, ypac iskart,kai veza i ta palata porai valandu,o po dienos kai liepia stotis ir vaikscioti,tai isvis, su asaros laikydamasi uz tureklu ejau,nes atnese dvynukus ir daryk su jais ka nori,o jie tai nesupranta,kad mamai bloga,valgyt nori,kai pienelio ner, silumos nori, tai paemi zvake nuo skausmo,sukandai dantis ir keliesi. praejo puse metu,o jis randas skauda...
Atsakyti