QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 18, 19:47)
aš namie nusiskutau su gerom priemonėm, tai po dienos maniau išprotėsiu. tai dabar galvoju, ar čia geriau, kad bus pūliniai? nes jei dar su kokiu baisiu peiliuku tai net neįsivaizduoju kas bus. reikia gal gydytojos klaust.
Kadangi man dare extra CP (nors nesitikėjau, kad taip baigsis) aš dar prieš važiuojant ten "generalinę švarą" padariau ir man sesutė tik tuo oranžiniu tepalu ištepė, o skusti nebebuvo ką

QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 18, 20:15)
ir kiek dienų po cezario ligoninėj reik gulėt?
mane 5 dieną išleido.
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 18, 20:15)
ir kiek dienų po cezario ligoninėj reik gulėt?
mane po 3 paru isleido viskas buvo ciki

As ir namie ten viska issiskutau

QUOTE(vaivos juosta @ 2012 04 17, 07:13)
šiaip dažniau per eilines cezario ( planines ) operacijas taiko spinalinę nejautrą.
Jei buvo ruoštasi gimdyt natūraliai, darytas epidūras ir prieita iki cezario, tuomet per tą epidūro kateterį nejautrą padaro.
Jei buvo ruoštasi gimdyt natūraliai, darytas epidūras ir prieita iki cezario, tuomet per tą epidūro kateterį nejautrą padaro.
Nzn kodel, man rekomendavo ir padare epidurine nejautra

Zodziu, kiek operaciju, tiek skirtingu atveju. Manau gerausia yra konsultuotis ir klausyti savo gyd patarimu

QUOTE(simplemind @ 2012 04 19, 14:00)
Nzn kodel, man rekomendavo ir padare epidurine nejautra
? Tiesa, po operacijos, vis sulesdavo vastu, gal del to, kad atsisakiau stipriu nuskausminamuju ir gyd nusprende epidurini nuskausminima taikyti ir po peracijos.
Zodziu, kiek operaciju, tiek skirtingu atveju. Manau gerausia yra konsultuotis ir klausyti savo gyd patarimu

mano situacija analogiška

QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 23, 20:22)
tai ar daroma klizma prieš cezarį?
prieš planinius aš iš vakaro pasidarydavau mikrolax. Ir dar nevalgisu normaliai būdavau nuo pietų.
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 23, 20:22)
tai ar daroma klizma prieš cezarį?
ligoninėj prieš 4 metus kai turėjau planinį, tai padarė man tą klizmą (Raudonąjam kryžiuj), o prieš metus kai darė planinį (VGN) tai nei darė nei paklausė, tai gerai kad aš pati pasidariau (procedūra ne iš maloniausių, bet su microlax sako ten nieko neišsivalo, tik paviršiuje, tai net nebandžiau) prieš važiuodama į ligoninę (po patirtos procedūros ligoninėje nebenorėjau kad tai darytų svetimi...), tai ramiai parą ir net nenorėjau į wc, nebuvo iš ko

QUOTE(Push_Push @ 2012 04 23, 20:41)
ligoninėj prieš 4 metus kai turėjau planinį, tai padarė man tą klizmą (Raudonąjam kryžiuj), o prieš metus kai darė planinį (VGN) tai nei darė nei paklausė, tai gerai kad aš pati pasidariau (procedūra ne iš maloniausių, bet su microlax sako ten nieko neišsivalo, tik paviršiuje, tai net nebandžiau) prieš važiuodama į ligoninę (po patirtos procedūros ligoninėje nebenorėjau kad tai darytų svetimi...), tai ramiai parą ir net nenorėjau į wc, nebuvo iš ko 

dėl to man gydytoja ir rekomendavo