Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris

o socialinis draudimas irgi visas proceduras kurios nebuvo butino, bet ju pageidavo pacientas, padengia?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 04 17, 08:13)
o socialinis draudimas irgi visas proceduras kurios nebuvo butino, bet ju pageidavo pacientas,  padengia?

nu dar neteko girdėt, kad cezario pjūviui būtų nebūtina narkozė lotuliukas.gif nors Lietuvoje viskas įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 04 17, 08:13)
o socialinis draudimas irgi visas proceduras kurios nebuvo butino, bet ju pageidavo pacientas,  padengia?

priklauso nuo ligoninės, kur man darė CP už epidūrą reikia vienu ar kitu atveju mokėti į kasą. Man gydytoja rekomendavo epidūrą daryti ir tikrai džiaugiuos, nes išvengiau šalutinių narkozės reiškinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 17 balandžio 2012 - 13:26
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 04 17, 13:16)
priklauso nuo ligoninės, kur man darė CP už epidūrą reikia vienu ar kitu atveju mokėti į kasą. Man gydytoja rekomendavo epidūrą daryti ir tikria džiaugiuos, nes išvengiau šalutinių narkozės reiškinių.

rimtai, reik mokėt už narkozę?
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 17, 13:20)
rimtai, reik mokėt už narkozę?

už epidūrą tai reikėjo, gal dabar kas pasikeitė, čia nuo ligoninės priklauso
Atsakyti
tai čia gal už natūralaus gimdymo epidūrą, o ne cezario metu?
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 17, 13:37)
tai čia gal už natūralaus gimdymo epidūrą, o ne cezario metu?

taigi man CP planinis buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 17, 08:54)
Pagarba čia ne prie ko, paciento teisė yra rinktis.
Papildyta:
O jūs visos gimdėt pagal planinį? man dabar 36 savaitės, bet jau antra diena naktį/ryte užeina pakankamai stiprūs sąrėmiai, tik tiek, kad po to praeina ir dieną būna ramu. Ir nebežinau, ką daryt, nesinori į ligoninę be reikalo važiuot, mano kaime ten niekas nesidžiaugia, jei atvažiuoji be reikalo, bet bijau ir per vėlai nuvažiuot.

Man cp buvo nepalaninis ,tai nieko moket nereikejo.Eigoje prisireike.Na reikia pasidomet ligonineje ,kurioje ruosiates gimdyti.
Gal pas tave paruosiamieji saremiai ?Artejant terminui jie pradedami jausti.Kai uzeina vis pastebek juos ,kaip daznai buna.Pries pat gimdyma pradeda iseidineti kamstis .Pagal tai ir galima nuspet kada gimdysi.Jei kas tave neramina drasiai vaziuok ir klausk gyd .Gal jos ir bambes ,bet cia ju darbas ir turi ji atlikti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *milka*: 17 balandžio 2012 - 14:06
na tai tikriausiai paruošiamieji, šiąnakt jau labai skaudėjo, nebegalėjau miegot, tik tiek, kad nereguliariai, o apie 10 ryto viskas praeina ir vėl ramu iki kokių 3 nakties.

reiks pasiaiškinti dėl to mokėjimo, esu labai nustebus, juk čia būtinoji pagalba, ne prabanga, ko tada vertas sveikatos draudimas.
Atsakyti
Nu bet as nesuprantu, kaip gali prasyt susimoket uz nuskausminima cezario operacijos metu? Tai jei nesusimoki be nuskausminimo pjauna? bigsmile.gif Kazkas cia ne taip. Dar negirdejau tokiu nesamoniu schmoll.gif
Atsakyti
O koks tas mokestis? T.y., kokia kaina?
Atsakyti
Uz cezario operacija nera jokio mokescio jei gydytojas nera iskvieciamas ne darbo metu. Uz jokius nuskausminimus nereikia moketi, nebent norite atsidekoti gydytojui vokelyje.
Atsakyti