QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 08 18, 23:44)
Na kažkiek baisu bet galbūt kaip ir kiekvienai mamytei prieš gimdymą.
Nieko nesako. Kadangi pastojau su gydytojos, kuri pjovė ketvirtą kartą, ,,palaiminimu'', tai žinojau kad galima. Didžiausia rizika yra gimdos randų plyšimas. Bet tai gali atsitikti ir pjovus vieną kartą. Aišku, kai jų gimdoj daugiau- rizika kad plyš kažkuris yra didesnė. Bet paskutinį kartą man išplonėjusius randus išpjovė ir susiuvo vieną. Taip kad aš dabar kaip po vieno cezario
As buvau ta "laimingoji", kuriai po 1 CP gimdoje buves randas truko, antro gimdymo metu. Norejosi paciai pagimdyti - visgi klubai platus ... Pasigulde ligoninen, skyriaus vedeja apziurejo dave leidima paciai gimdyti ....
Gerai, kad ant geros budincios gydytojos papuoliau, nes per nepilnas 2 valandas nuo saremiu pradzios atsiduriau operacinej, vos spejo tonus uzrasyti ir gydytoja patikrint atsidaryma norejo, sako nieko nebus pati nepagimdys... Is visdinio dubens praejimas tik kaip per stikline.... o man jau taip pilva sakudejo, kad vyrui i ranka kandau, kai gydytoja paklause kur skauda ir suzinojo, kur ir kaip skauda( jauciau stipru deginima), staigiai supakavo i operacine... ir pasirodo gimdoje buves pirmas randas jau buvo trukes, sake dar 10-30 min ir vaikas butu i pilvo ertme islindes...
Zodziu sake as ir mano mazius esam tikri laimes kudikiai, ir vista ta gydytoja kuri man leido paciai gimdyti.
Reziume gavau drena ivesta per pilvo pjuvi - bjaurus reikalas visur kaip katei su pusle vaiksciot buvo, o dar bjauriau kai ta drena lauk trauke, negaliu sakyt kad labai skaudejo, bet labai jau nemalonus jausmas. ir po to toj vietoj kur drena buvo papuliavo biskiuka, tai 5 dienas gydytojos nurodymu kas vakara degtinyte ant binto ir ant rando toj papuliavusioj vietoj dejau - sugijo kuo puikiausiai viskas ciki