26 sav pasakė kad sūnus. Taip ir yra

Kad turėsim berniuką sužinojom kai buvom 19 savaičių, po to dar du kartus patvirtino, tai turbūt abejonių ir nebelieka

21 savaite pasake, kad berniukas

Man KMUK per echoskopa nemate net 20 sav,sakė tik tiek,kad arba sarmatlyvas berniukas arba mergaitė
itariu,kad bus slapukas iki kol neateis i pasauli

itariu,kad bus slapukas iki kol neateis i pasauli

QUOTE(mialina @ 2008 03 21, 15:56)

o mes specialiai neklausem,
pamatysim kai gims! o uztad dabr turim linksmybiu speliodami kas ten viduj spurda mergyte ar benriukas
ir speliojam pagal pilvo forma, pagal judesius, pagal tai ka valgau ... pamatysim viska po 11 sav
juk taip idomiau. svarbiausia kad svaikas/a butu !
pamatysim kai gims! o uztad dabr turim linksmybiu speliodami kas ten viduj spurda mergyte ar benriukas

ir speliojam pagal pilvo forma, pagal judesius, pagal tai ka valgau ... pamatysim viska po 11 sav

juk taip idomiau. svarbiausia kad svaikas/a butu !
O man ir po antro echo 38 sav. negali pasakyti kas bus, nes vaikutis suspaudęs virkštelę tarp kojų
Tai jau pradedu galvoti, gal mergaitė

18-19 savaite kazkur uzsimine, kad viena mergyte mato tikrai del kitos negarantavo, bet ir 90 proc sake kad bus JI. man buvo nesvarbu, nors idomu butu ir suneli paaugint savo, bet svarbu kad viskas butu gerai. po to dar po kurio laiko, 100 proc patvirtino kad visgi turesim mes mergytes saulytes
laukiu labiausiai kada galesiu as jas ant ranku supuoti

21 savaite pasake, kad tikriausiai bus mergyte. Manau, uz menesio ar dvieju dar karta darysim echo, tai vel gydytojos paklausiu, nes iki tol buvau isitikinus, kad nesioju berniuka... Matyt, mano nuojauta prasta...