Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus lytis

26 sav pasakė kad sūnus. Taip ir yra thumbup.gif
Atsakyti
Kad turėsim berniuką sužinojom kai buvom 19 savaičių, po to dar du kartus patvirtino, tai turbūt abejonių ir nebelieka cool.gif
Atsakyti
17saw ir 5 dienos kai buwo tai ir pasake kad wel turesim panelyte,po to dar per kelis ultragarsus patwirtino mirksiukas.gif
Atsakyti
21 savaite pasake, kad berniukas smile.gif
Atsakyti
O man 12 savaite pasake kad berniukas. 16 ir 24 savaite patvirtino 4u.gif
Atsakyti
Man KMUK per echoskopa nemate net 20 sav,sakė tik tiek,kad arba sarmatlyvas berniukas arba mergaitė lotuliukas.gif
itariu,kad bus slapukas iki kol neateis i pasauli g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mialina @ 2008 03 21, 15:56)
O man 12 savaite pasake kad berniukas. 16 ir 24 savaite patvirtino  4u.gif

blink.gif oho
Atsakyti
o mes specialiai neklausem,
pamatysim kai gims! o uztad dabr turim linksmybiu speliodami kas ten viduj spurda mergyte ar benriukas wink.gif

ir speliojam pagal pilvo forma, pagal judesius, pagal tai ka valgau ... pamatysim viska po 11 sav wink.gif
juk taip idomiau. svarbiausia kad svaikas/a butu !
Atsakyti
O man ir po antro echo 38 sav. negali pasakyti kas bus, nes vaikutis suspaudęs virkštelę tarp kojų blink.gif Tai jau pradedu galvoti, gal mergaitė 4u.gif
Atsakyti
18-19 savaite kazkur uzsimine, kad viena mergyte mato tikrai del kitos negarantavo, bet ir 90 proc sake kad bus JI. man buvo nesvarbu, nors idomu butu ir suneli paaugint savo, bet svarbu kad viskas butu gerai. po to dar po kurio laiko, 100 proc patvirtino kad visgi turesim mes mergytes saulytes wub.gif laukiu labiausiai kada galesiu as jas ant ranku supuoti wub.gif wub.gif
Atsakyti
21 savaite pasake, kad tikriausiai bus mergyte. Manau, uz menesio ar dvieju dar karta darysim echo, tai vel gydytojos paklausiu, nes iki tol buvau isitikinus, kad nesioju berniuka... Matyt, mano nuojauta prasta... blush2.gif
Atsakyti
Mums pasake, kad berniukas apie 20 sav., o as vis galvojau, kad mergaite ir dabar kazkaip nesitiki. Visi labai labai mergaites laukiam, o ypac tetis biggrin.gif . Ka zinai, girdejau, kad ir daktarai daznai klysta...
Atsakyti