O ar visas nėštukes siunčia pas genetikus. Man jau 20sav., o manes dar niekas nežiūrėjo nei echoskopu, nei siuntė pas genetikus
QUOTE(Ggggreta @ 2008 04 11, 16:10)
O ar visas nėštukes siunčia pas genetikus. Man jau 20sav., o manes dar niekas nežiūrėjo nei echoskopu, nei siuntė pas genetikus

Pas genetikus tikrai ne visas siuncia, tik jei yra kokia nors rizikos grupe... O echo jau turetu siusti nuo 18 sav.. Prasykit savo ginekologo siuntimo.
Kai gimė pirmoji dukra, tai jau 18 sav. sužinojom, kad bus mergaitė ir pasitvirtino
o kai gimė antras vaikas, berniukas, buvo staigmena, nes iki pat galo nesirodė, buvo nusisukęs...o gydytojai tik spėliojo, kad bus berniukas
As nebezinau ka daryti,nes saviskiui pasakiau,kad vasara jau galesime suzinoti kas bus.jis kategoriskai pries.O as taip noriu,jei suzinosiu pati,tai prasitarsiu,o tada jis uzpyks.nezinau,kaip ji itikint,jis dar sako,kad galiu nusivilti jei nepasitvirtins prognoze.
AS DAR GYVENU NEZINIOJ KA TURESIU
. DABAR VEL LAUKIU ULTRA GARSO, KAD PAZIURETU, BET JAI VEL NEMATYS, TAI
Mums daktare pasake, kad 90 procentu turesim mergyte 24-ta savaite. Abu labai norejom mergaites, tai dabar neatsidziaugiam
Na, o man pasakė 20 sav, kad bus berniukas žirniukas
Po mėnesio tai dar kartą patvirtino (labai gerai burbuliukai matėsi
). Na gal nepasikeis iki gimimo
QUOTE(vaidavel @ 2008 04 13, 16:35)
Kai gimė pirmoji dukra, tai jau 18 sav. sužinojom, kad bus mergaitė ir pasitvirtino
o kai gimė antras vaikas, berniukas, buvo staigmena, nes iki pat galo nesirodė, buvo nusisukęs...o gydytojai tik spėliojo, kad bus berniukas 
Mums jau 30 savaiciu ir dar nzn ko laukiam, nes taip pat nusisukes buna, kai daro echo
Musu sunutis 16-os savaiciu "atskleide" savo paslapti. Gydytojai tik pridejus davikli prie pilvo, is karto atsisuko priekiu ir kojytes praskiete
Gydytoja tuoj davikli patrauke ir klausia, ar norim suzinot, ka turesim, tai as sakau - ka jau cia ir besakyt, ir taip matosi!!! Gydytoja susijuoke, kad tikrai - mergaites kuklesnes buna
O po menesiuko ziurejom vel, tiesa pasakius tikejaus, kad ten padetis pasikeite, nes labai jau visi tikejomes mergaites
bet musu vaikinukas labai jau kantriai lauke atsigules ir kojytes uzrietes kol gydytoja mums is visu kampu "aparaciuka" aprode, kad jau neliktu abejoniu
o man pasake 17 savaite bet nezinau ant kiek galima pasitiket daktarais?
ar nepasirodys melagelis
QUOTE(apapujoputa @ 2008 04 23, 14:03)
o man pasake 17 savaite bet nezinau ant kiek galima pasitiket daktarais?
ar nepasirodys melagelis 
Kazkas kazkur rase, kad net gydytojai sako, 100% pasitvirtins tik tada kai gims, o taip visko buna, ir melageliu pasitaiko.