Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus lytis

O ar visas nėštukes siunčia pas genetikus. Man jau 20sav., o manes dar niekas nežiūrėjo nei echoskopu, nei siuntė pas genetikus g.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ggggreta @ 2008 04 11, 16:10)
O ar visas nėštukes siunčia pas genetikus. Man jau 20sav., o manes dar niekas nežiūrėjo nei echoskopu, nei siuntė pas genetikus  g.gif  blink.gif  g.gif

Pas genetikus tikrai ne visas siuncia, tik jei yra kokia nors rizikos grupe... O echo jau turetu siusti nuo 18 sav.. Prasykit savo ginekologo siuntimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 12 balandžio 2008 - 12:02
Kai gimė pirmoji dukra, tai jau 18 sav. sužinojom, kad bus mergaitė ir pasitvirtino thumbup.gif o kai gimė antras vaikas, berniukas, buvo staigmena, nes iki pat galo nesirodė, buvo nusisukęs...o gydytojai tik spėliojo, kad bus berniukas thumbup.gif
Atsakyti
As nebezinau ka daryti,nes saviskiui pasakiau,kad vasara jau galesime suzinoti kas bus.jis kategoriskai pries.O as taip noriu,jei suzinosiu pati,tai prasitarsiu,o tada jis uzpyks.nezinau,kaip ji itikint,jis dar sako,kad galiu nusivilti jei nepasitvirtins prognoze. schmoll.gif
Atsakyti
AS DAR GYVENU NEZINIOJ KA TURESIU doh.gif . DABAR VEL LAUKIU ULTRA GARSO, KAD PAZIURETU, BET JAI VEL NEMATYS, TAI verysad.gif
Atsakyti
As laukiu nesulaukiu kol suzinosiu kas pas mane pilvelyje gyvena rolleyes.gif Bet jau pati su savim pasisnekejau, kad jei ir pasakys - 100 proc. netikesiu ir busiu nusiteikus ir "melageliui" 4u.gif
Atsakyti
Mums daktare pasake, kad 90 procentu turesim mergyte 24-ta savaite. Abu labai norejom mergaites, tai dabar neatsidziaugiam thumbup.gif smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Na, o man pasakė 20 sav, kad bus berniukas žirniukas smile.gif Po mėnesio tai dar kartą patvirtino (labai gerai burbuliukai matėsi thumbup.gif ). Na gal nepasikeis iki gimimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2008 04 13, 16:35)
Kai gimė pirmoji dukra, tai jau 18 sav. sužinojom, kad bus mergaitė ir pasitvirtino  thumbup.gif  o kai gimė antras vaikas, berniukas, buvo staigmena, nes iki pat galo nesirodė, buvo nusisukęs...o gydytojai tik spėliojo, kad bus berniukas  thumbup.gif

Mums jau 30 savaiciu ir dar nzn ko laukiam, nes taip pat nusisukes buna, kai daro echo doh.gif Su pirmu, anksti pasake, kad bus berniukas, taip ir buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Musu sunutis 16-os savaiciu "atskleide" savo paslapti. Gydytojai tik pridejus davikli prie pilvo, is karto atsisuko priekiu ir kojytes praskiete bigsmile.gif Gydytoja tuoj davikli patrauke ir klausia, ar norim suzinot, ka turesim, tai as sakau - ka jau cia ir besakyt, ir taip matosi!!! Gydytoja susijuoke, kad tikrai - mergaites kuklesnes buna lotuliukas.gif O po menesiuko ziurejom vel, tiesa pasakius tikejaus, kad ten padetis pasikeite, nes labai jau visi tikejomes mergaites blush2.gif bet musu vaikinukas labai jau kantriai lauke atsigules ir kojytes uzrietes kol gydytoja mums is visu kampu "aparaciuka" aprode, kad jau neliktu abejoniu lotuliukas.gif
Atsakyti
o man pasake 17 savaite bet nezinau ant kiek galima pasitiket daktarais?smile.gif ar nepasirodys melagelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apapujoputa @ 2008 04 23, 14:03)
o man pasake 17 savaite bet nezinau ant kiek galima pasitiket daktarais?smile.gif ar nepasirodys melagelis ax.gif

Kazkas kazkur rase, kad net gydytojai sako, 100% pasitvirtins tik tada kai gims, o taip visko buna, ir melageliu pasitaiko.
Atsakyti