Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus lytis

Man 20 savaite pasake, kad bus berniukas, daktare daugiau nei 90 proc dave. Bet turiu tokiu pazistamu kurie taip "buria" kad nebezinau ka ir galvoti...paklausia ka turesiu, pasakau, kad berniukas, tai pradeda purtyt galva ir itikinet, kad pilvo forma ne tokia, tikrai mergaite bus, esa virkstele per klyna eina ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Zadieniene @ 2009 03 03, 18:42)
Man 20 savaite pasake, kad bus berniukas, daktare daugiau nei 90 proc dave. Bet turiu tokiu pazistamu kurie taip "buria" kad nebezinau ka ir galvoti...paklausia ka turesiu, pasakau, kad berniukas, tai pradeda purtyt galva ir itikinet, kad pilvo forma ne tokia, tikrai mergaite bus, esa virkstele per klyna eina ir pan.

Man 21 savaite dave 90 proc., kad mergyte. 31 savaite ir iki siol duoda 200 proc., kad berniukas. Savom akim ekrane maciau "vyriskas grozybes". Taip kad.... palaukit bent jau iki kokios 30 savaites ir nepirkit ruzavu dalykeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai ir laukiu nesulaukiu,kada pasakys kas gims,labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
36 savaitę nes tada gimė dukrytė smile.gif
Atsakyti
sveikutes, man pasake 21 sav., tik nezinau ar pasitiket tuo g.gif
Atsakyti
SU pirmaja is pradziu pagal pilvo dydi ir forma bure berniuka, bet echo parode apie 20 sav. mergyte 80%. O paskui tie procentai tik didejo.
Dabar nestuke.gif vel buria berniuka, visi pojuciai totaliai kitokie kaip ir mano nuotaikos bei fizine bukle...Tad bus matyt..Sirdis linksta i vyriska lyti, bet ir antra dukra bus super!
Atsakyti
Pasake 20 savaite, 110% dave, kad berniukas wub.gif drinks_cheers.gif
Ziuresim kaip bus..... rolleyes.gif
Atsakyti
Mums 100 % pasake 28 savaitele ax.gif anksciau nedrisdavo garantuoti smile.gif
Atsakyti
Mums 30 savaite laabai negarantuotai pasake,kad gali buti ir berniukas thumbup.gif
na o bureju daug buvo ir yra...ir mergyte, ir berniukas ir vel mergyte...visi tai is veido odos buria, tai is to, ka valgau, tai is pilvo formos...aij biggrin.gif tegu sau...as irgi manau kad bus berniukas, bet gal todel,kad labai jo laukiu tongue.gif
Atsakyti
Kai pirma karta buvau nescia 20 savaite pasake kad gims sunus ir neapsiriko thumbup.gif
O va dabar 19 savaite pasake kad laukiam dukrytes wub.gif Tikiuos neapsiriko wub.gif
Atsakyti
Pirmą kartą apie mergytę išgirdom 18 sav blush2.gif tiesa, echoskopas toks senas, kad nelabai ką ir pats daktaras matė ax.gif bet sakė, kad mergytė, tą patį patvirtino 30 sav ligoninėj, o kai jau pasakė 36 sav Kaune (labai geras echoskopas)- patikėjau, bet nė kiek nesuabejojau ir tą 18 sav, kad mergytė wub.gif mūsų su vyru širdys jautė ją flirt.gif
Atsakyti
na o man taip nelauktai poasake,kai buvau jau nusiteikus,akd nenoriu zinot tikrai,nes myliu vistiek vaikeli,kad ir kokia jo lytis butu ax.gif bet 20 savaite ,kai sumaude piveli,nubegau pas daktaryte,ji pagulde prie echo ir taip nutesiamu-klausiamu sakiniu sako' ir ka gi mes cia turesim...jau taip bando pasirodyt,kad ai ai ai..." biggrin.gif ai pamasciau,kad jau vaikelis taip visom jegom bando praskest kojyttes,akd tik pamatytu daktaryte ir mamyte,ka ten tarp kojyciu turi,tai tegu jau ir sako biggrin.gif tai 100% negarantavo,su ta mintim,kad daznokai apsirinka daktarai del lyties,bet bus mergyte wub.gif matysim kai gims,ar neapsiriko blush2.gif visa gyvenima troskau mergytes,kol nepastojau ir jau supratau,akd svarbiausia sveikas kudikelis biggrin.gif
Atsakyti