Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus lytis

QUOTE(V@ivorykštė @ 2009 10 02, 12:20)
man rodo,kad turėtų būt mergytė  bigsmile.gif  nagi pažiūrėsim ar pasitvirtins  biggrin.gif

o man rodo kad berniukas ir net než kartais pasiteisina kartais ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutia18 @ 2009 10 02, 10:13)
na jei nori dėl idomumo gali pasižiūrėti šitam kalendoriuje gal pasiteisins jis tau  smile.gif
http://www.parenting...se_calendar.htm

nu rodo, kad mergaite g.gif lotuliukas.gif pazesim ar teisybe lotuliukas.gif
Atsakyti
Man rodo berniuka,per tris echo sake,kad bus greiciausiai mergyte,per paskutini pasake,kad turesim sunu blink.gif biggrin.gif Kai gims,o tai bus uz poros men.,butinai pranesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2009 10 02, 14:24)
Man rodo berniuka,per tris echo sake,kad bus greiciausiai mergyte,per paskutini pasake,kad turesim sunu blink.gif  biggrin.gif Kai gims,o tai bus uz poros men.,butinai pranesiu biggrin.gif

o cia smagiai biggrin.gif:D prisiperki mergaitem tinkamu rubeliu ir se tau pasako, kad berniuka turesit lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,na as suzinojau 19 savaite po to 24 sav patvirtino dar karta smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Pagal visą savijautą pirmais nėštumo mėnesiais, jaučiau, kad turėsim dukrytę. Mano 7-metė dukrytė pilvelio gyventoją tiesiog taip ir vadino sesute. Abejonių kėlė tik draugės spėjimas, nes, jos nuomone, pagražėjau biggrin.gif. 17 sav. pasidariau genetinius tyrimus ir ką manote? Dukrytė! Manau, kad jie tikslūs ir staigmenos nebus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(suke @ 2009 10 04, 12:03)
Sveikos. Pagal visą savijautą pirmais nėštumo mėnesiais, jaučiau, kad turėsim dukrytę.  Mano 7-metė dukrytė pilvelio gyventoją tiesiog taip ir vadino sesute. Abejonių kėlė tik draugės spėjimas, nes, jos nuomone, pagražėjau biggrin.gif. 17 sav. pasidariau genetinius tyrimus ir ką manote? Dukrytė! Manau, kad jie tikslūs ir staigmenos nebus tongue.gif

Jei dare vandenu tyrima, tai pagal hromosomas tikrai jau 100% pasako ka turesit... klaidu nebuna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 10 04, 21:00)
Jei dare vandenu tyrima, tai pagal hromosomas tikrai jau 100% pasako ka turesit... klaidu nebuna  thumbup.gif

sveikos,
o kur cia nustato tokius tyrimus?
geriausia butu kaune,is bedos galiu iki vilniaus pasokti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 10 05, 18:21)
sveikos,

jus pasiruosusi daryti invazinius tyrimus tik tam, kad patenkinti smalsuma? blink.gif
Atsakyti
O mums žiūrėjo 19-os sav., tai nematė dar. o 33 sav pasakė kad mergytė 4u.gif
Pažiūrėsime ar pasitvirtins tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 10 05, 17:21)
sveikos,

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suke: 07 spalio 2009 - 14:44
20 savaite pasake, kad bus mergyte, 4u.gif o 32 tai patvirtino.
Atsakyti