Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus lytis

Sveika, Pusaite. Man vaisiaus vandenų tyrimus darė Kauno klinikose, nes genetikė primygtinai rekomendavo. Man - 41-eri. Nebe juokai visgi blush2.gif . Savo iniciatyva nebūčiau ryžusis, nes procedūra ne iš maloniųjų ir yra persileidimo rizika schmoll.gif . Tačiaudabar žinau, kad laukiamės sveikos mergytės thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(suke @ 2009 10 07, 16:59)
Sveika, Pusaite. Man vaisiaus vandenų tyrimus darė Kauno klinikose, nes genetikė primygtinai rekomendavo. Man - 41-eri. Nebe juokai visgi blush2.gif . Savo iniciatyva nebūčiau ryžusis, nes procedūra ne iš maloniųjų ir yra persileidimo rizika schmoll.gif . Tačiaudabar žinau, kad laukiamės sveikos mergytės thumbup.gif ...

nu tai va, rimtos priezasties rimtos reik, kad toki tyrima darytis, o vien del smalsumo -absurdas ir nesamone
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2009 10 02, 15:24)
Man rodo berniuka,per tris echo sake,kad bus greiciausiai mergyte,per paskutini pasake,kad turesim sunu blink.gif  biggrin.gif Kai gims,o tai bus uz poros men.,butinai pranesiu biggrin.gif

Ir man sakė per 2 echo, kad bus mergaitė, tik per paskutinį - kad berniukas. Tai turime gražuolį berniuką wub.gif .
Atsakyti
Kiek skaiciau susidariau nuomone, kad gan daznai apsirinka, ypac del mergaiciu, o del berniuku tai labai mazai klysta smile.gif
Atsakyti
mes dar nezinom smile.gif
Atsakyti
man 18 savaite pasake kad mergyte, negalejau patiketi ,nes nuojauta kuzdejo kad berniukas. 4u.gif bet kokiu atveju esu be galo laiminga ,nes mazute sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V@ivorykštė @ 2009 10 02, 11:20)
man rodo,kad turėtų būt mergytė  bigsmile.gif  nagi pažiūrėsim ar pasitvirtins  biggrin.gif

na pagal tas lenteles tai idomiai idomiai...man cia rodo kad mergyte o daktarai sako kad bus vyriskis wink.gif idomu bus suzinoti kur tiesa mirksiukas.gif nors esu labiau linkusi tiketi daktarais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif as 4dieni buvau KMUK pas genetike Simanaviciute ir ji man pasake, kad laukiuosi mergaites :wdub: tada buvo 18 sav. nestumo.. as linkusi tiketi gydytoja, nes ji viena geriausiu mediku Lietuvoje. Be to nuo pacios nestumo pradzios jauciu, kad nesioju mergaite ax.gif
Atsakyti
Aš nuo pat nėštumo pradžios jaučiau, kad turėsiu berniuką. Kai 12 sav ėjau darytis genetinius tyrimus, gydytoja paklausė ar noriu žinoti lytį, nes ji mato. Aš jos paklausiau: berniukas? Sako taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(suke @ 2009 10 07, 14:59)

sveika,
aciu uz nuoroda 4u.gif
sveikinu su mergyte 4u.gif man truputeli maziau,tai manes nieks nevaro tirintis,tai ir neinu ax.gif
nes savanoriskai,tai nelabai norisis schmoll.gif zinant,kad skausminga
Papildyta:
QUOTE(Bittersweet @ 2009 10 06, 12:56)
jus pasiruosusi daryti invazinius tyrimus tik tam, kad patenkinti smalsuma? blink.gif

ne,nepasiruosusi bigsmile.gif
Atsakyti
18 sav. pasake, bet neuztikrintai, o 26 sav. patvirtino 100proc. smile.gif
Atsakyti
Mums iki 27sav. sake,kad bus mergyte,o paskui pasirode sunelis visame grazume bigsmile.gif sirdute neapgavo,nuo pat pradzios nestumo tiesiog buvau 100% isitikinusi,kad nesioju berniuka wub.gif
Atsakyti