QUOTE(suke @ 2009 10 07, 16:59)
Sveika, Pusaite. Man vaisiaus vandenų tyrimus darė Kauno klinikose, nes genetikė primygtinai rekomendavo. Man - 41-eri. Nebe juokai visgi
. Savo iniciatyva nebūčiau ryžusis, nes procedūra ne iš maloniųjų ir yra persileidimo rizika
. Tačiaudabar žinau, kad laukiamės sveikos mergytės
...
nu tai va, rimtos priezasties rimtos reik, kad toki tyrima darytis, o vien del smalsumo -absurdas ir nesamone
QUOTE(valerija90 @ 2009 10 02, 15:24)
Man rodo berniuka,per tris echo sake,kad bus greiciausiai mergyte,per paskutini pasake,kad turesim sunu
Kai gims,o tai bus uz poros men.,butinai pranesiu 
Ir man sakė per 2 echo, kad bus mergaitė, tik per paskutinį - kad berniukas. Tai turime gražuolį berniuką
Kiek skaiciau susidariau nuomone, kad gan daznai apsirinka, ypac del mergaiciu, o del berniuku tai labai mazai klysta
mes dar nezinom
man 18 savaite pasake kad mergyte, negalejau patiketi ,nes nuojauta kuzdejo kad berniukas.
bet kokiu atveju esu be galo laiminga ,nes mazute sveika
QUOTE(V@ivorykštė @ 2009 10 02, 11:20)
na pagal tas lenteles tai idomiai idomiai...man cia rodo kad mergyte o daktarai sako kad bus vyriskis
Sveikutes
as 4dieni buvau KMUK pas genetike Simanaviciute ir ji man pasake, kad laukiuosi mergaites :wdub: tada buvo 18 sav. nestumo.. as linkusi tiketi gydytoja, nes ji viena geriausiu mediku Lietuvoje. Be to nuo pacios nestumo pradzios jauciu, kad nesioju mergaite
QUOTE(suke @ 2009 10 07, 14:59)
Sveika, Pusaite. Man vaisiaus vandenų tyrimus darė Kauno klinikose, nes genetikė primygtinai rekomendavo. Man - 41-eri. Nebe juokai visgi
. Savo iniciatyva nebūčiau ryžusis, nes procedūra ne iš maloniųjų ir yra persileidimo rizika
. Tačiaudabar žinau, kad laukiamės sveikos mergytės
...
sveika,
aciu uz nuoroda
sveikinu su mergyte
nes savanoriskai,tai nelabai norisis
Papildyta:
QUOTE(Bittersweet @ 2009 10 06, 12:56)
ne,nepasiruosusi
Mums iki 27sav. sake,kad bus mergyte,o paskui pasirode sunelis visame grazume
sirdute neapgavo,nuo pat pradzios nestumo tiesiog buvau 100% isitikinusi,kad nesioju berniuka