o man gydytpja parase nuo pienliges zvakuciu macmiror 38 savaite, tai po pirmos zvakutes pradejo mausti pilva, kaip per menesines, kad buna, antra vakara dar susidejau viena, trecia vakara nusprendziau nebesidet ir ryte isvaziavau gimdyt
tai jauciu, kad man cia jos ir prisidejo

o man gydytpja parase nuo pienliges zvakuciu macmiror 38 savaite, tai po pirmos zvakutes pradejo mausti pilva, kaip per menesines, kad buna, antra vakara dar susidejau viena, trecia vakara nusprendziau nebesidet ir ryte isvaziavau gimdyt

o as paklausiau patarimo, kad sex skatina ir nuo 38 savaites galima aktyviai myletis, tai po pirmo karto ir pagimdziau. O kai laukiasui antro tai prisidribau 32 savaitei
oj, kiek strioko buvo..... nesitikejau, kad taip anksti gali saremiai prasideti, tai teko vaistus leisti, gimdyma stabdyti, o kaklelis atsivere 3 cm., tai taip iki 37 savaites guledama lovoje pratempiau. Siaip gal cia nuo organizmo priklauso, bet mano atveju, tai sex veikia100 procentu

siaubelis koks.. buvo kompas pastriges, tai prikele cia man atsakyma ta pati...

Draugė minėjo, jog cinamonas taip pat skatina gimdos darbą. Tiesiog pasidaryti iš malto cinamono karšto gėrimuko. Taip pat egzistuoja kažkoks taškas ant kojos katrą reikia pastimuliuoti norint iššaukti sąrėmius. Pamiršau kaip jį apskaičiuoti. Būtinai jos paklausiu. Brolienei skatinome šiais būdais ir suveikė- po nakties kančių pasigimdė

Drauge sake, kad gimdos darba skatina cinamonas. Tiesiog pavirinti vandenyje malto cianamono ir isgerti. Taip pat, pasak jos, egzistuoja ant kojos taskas, kuri emus stimuliuoti yra issaukiami saremiai
Brolienei padejo
Uzsistimuliavo ir po nakties pagimde. Tik pamirsau kaip tiksliai reik ta taska atmatuoti. Vis planuoju paklausti.

Aš irgi girdėjau, kad seksas skatina, tai bandėm su vyru pasiskatint kelis sykius ir nieko. Kol gydytojai nepaskatino (nuleido vandenis), tol leliukas tupėjo
O šiaip ir darbo nevengiau, ir pastovėt, ir palaipiot, ir nieko.

pirmiausia, ar tikrai jau laikas skatinti???
paskubinti vaikeli yra blogai. iki 42 savaiciu reikia laukti ramiai. Nebukit egoistes ir neleiskite gydytojams jums nurodineti.
Jei tikrai reikia - gydytojo ar pribuvejos prieziuroje reiktu pavartoti ricinos. Kaip ir viduriams paleisti. Tik reik buti jau pasirengus...
Bet koks klizmavimas irgi siek tiek padeda.
Membranu paplesymas.
Kiti aktyvumai toje srityje - lytiniai santykiai irgi.
Profesionalaus refleksoterapeuto ar akupunturisto proceduros.
Tik NESKUBEKITE! Tai ne pasimatymas, kuriam nustatyta tiksli data. Tai vaikiuko pasirinkimas.
Skalses ir kiti preparatai (meskauogiu, avieciu lapai), spazmuojantys gimda, yra pavojingi. Tokio gimdymo "uzvedimo" nereiketu imtis.
Sekmes!
paskubinti vaikeli yra blogai. iki 42 savaiciu reikia laukti ramiai. Nebukit egoistes ir neleiskite gydytojams jums nurodineti.
Jei tikrai reikia - gydytojo ar pribuvejos prieziuroje reiktu pavartoti ricinos. Kaip ir viduriams paleisti. Tik reik buti jau pasirengus...
Bet koks klizmavimas irgi siek tiek padeda.
Membranu paplesymas.
Kiti aktyvumai toje srityje - lytiniai santykiai irgi.
Profesionalaus refleksoterapeuto ar akupunturisto proceduros.
Tik NESKUBEKITE! Tai ne pasimatymas, kuriam nustatyta tiksli data. Tai vaikiuko pasirinkimas.
Skalses ir kiti preparatai (meskauogiu, avieciu lapai), spazmuojantys gimda, yra pavojingi. Tokio gimdymo "uzvedimo" nereiketu imtis.
Sekmes!
QUOTE(trudeme @ 2008 12 12, 00:55)
Šiandien draugė papasakojo, kaip jos pažįstamai namiškiai gimdymą skatino ją visą spiritu ištrindami. Gimdymas prasidėjo po 2 valandų po procedūros.
Įdomu tik.. koks kvapas buvo, kai ji į gimdymo namus atvažiavo
Įdomu tik.. koks kvapas buvo, kai ji į gimdymo namus atvažiavo

Jau cia kas per nesamone

QUOTE(renius @ 2008 12 13, 00:15)
TAIKLIAI PASAKYTA,
TIK,KAD JAU NEBESINORI TOKIO TO GYDYMO SU DIDZIAUSIU PILVUKU KAI ESI
SIAIP IR PAZISTAMA AKUSERE SAKETA PATI,MYLETIS SU VYRU DAZNIAU JEI UZSITESE GIMDYMAS......

42 savaite vyrui turbut koki prailgintoja reikia itaisyti, nes kitaip per stora uzpakali ir pilva nepasieks.. Jau dabar savo keliu nematau...

QUOTE(emilka @ 2009 02 17, 18:25)
42 savaite vyrui turbut koki prailgintoja reikia itaisyti, nes kitaip per stora uzpakali ir pilva nepasieks.. Jau dabar savo keliu nematau...
o tik 35 ta savaite...

Emilka, vyras nebutu vyras - kelia ras

Nezinau, ar cia sutapimas, bet kai mes is vakaro "paisdykavom", paryciais prasidejo saremiai