QUOTE(maumė @ 2011 07 24, 14:23)
oi mamos mamos, burtais užsiiminėjat.Man ginė sakė, iki šiol nėr dar moksliškai ištirta, kas paskatina prasidėt gimdymą..Tai ką tie ananasai..Praeitą kartą gėriau kibirus aviečių lapų arbatos ir nieko.o šampanas konjakas tai ką nekenkia vaikui?visą nėštumą kenkia o ant galo nebe?

kažkaip atgrasu man.Jei jau jaudinatės kad kas skambinės, klausinės, reikėjo vėlesni terminą pasakyt. o šiaip jei jau apie burtus, tai man atrodo efektyviausia - "psichoterapija"

reikia nusiteikti kada norit gimdyt, galvot apie ta diena nuolat (nu pažėsim ar man pasitvirtins).Jeigu sako kad kaklelio neatsivėrinėjimui turi itakos psichologinis užsiblokavimas, butent baimė..ar jaučiatės pasiruosusios visiškai?galbūt nesąmoningai dar norit nukelt gimdymą?nežinau, čia tik pamąstymai, bet aš tokiais dalykais labiau linkus tikėt nei ananasu

nepriimkit niekas asmeniškai, tik my opinion cia
Del konjako, tai mano gine net patardavo, kai nestumo vidury smazmuot pradedavo. Sake, jei magnio po ranka nera, o spazmus reikia nuimti - stopke konjako... nemanau, kad cia labai pakenktu... kazkur skaiciau japonu alia patarle, kad jei nesciai norisi kazko, kas nesveika, bet jau labai norisi, tai galima, bet visai maza kieki... nu cia as savais zodziais, bet esme aiski... Gi nieks nesiulo isgerti visa buteli ir prisigert, o nuo sampano taures relaxas, net kojose burbuliukus pajutau... Be to, gerai, kai viskas gerai, o kai leidzia skatinamuosius, tai irgi nera jau taip sveika... manau taure konjako arba sampano - mazesnis blogis, nei visa kruva vaistu...

bet tai kiekvieno apsisprendimas