Įkraunama...
Įkraunama...

Trijų metų vaiko dienotvarkė

Merginos ,reikalinga pagalba-gal galite padėti surasti internetinius adresus anglų kalbą apie :ikimokyklinukų fizinį ugdymą ,proto lavybą ir dorovinį ugdymą Labai busiu dekinga..Skubiai reikia rašant kursinį darbą
Atsakyti
Siaip mes visada miegam pietu miego,pradejom siemet lankyti darzeli tai jokiu problemu del miego, nes keliames anksti o darzeli pavargsta tai pietu visada miega.na o miegot tai kiekviena vakara labai sunkiai einam,uzmiega 22-23h.
Atsakyti
Mano vaikutis kai buna namuose pietu miego nemiega jau nuo 3 metu. Buna, kad per klaida uzmiega, bet labai retai. Vakare pradedam ruostis miegui nuo 8.30 ir einam miegoti 9. Kai reikia i darzeli, ryte keliames 6.30 val. Darzelyje miega pietu miegelio, nes buna pavarges. O kai neinam i darzeli, keliames 8-9val., bet tada nemiega pietu. O su maistu - didziule problema. Jam egzistuoja tik 2 pagrindiniai patiekalai - desryte i ranka (cia taip jo patiekalas vadinasi) ir glaistyti sureliai. Siaip stengiuosi duoti visokio maisto. Valgyti stengiames visa seima kartu.
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2007 12 13, 00:52)
Sveikos, kadangi niekur neradau panasiu patarimu tai nutariau viska i viena tema sugrust. Noreciau kad parasytumet kiek tokio amziaus vaikutis turi miegot ir ar visu eina pietu miego, kada gulat miegot,kada keliates ir kaip prikalbinti eiti pietu miego,ka daryt kad vaikutis valgytu, ko duot ir ko ne
LAUKIU IVAIRIU PATARIMU O YPAC IS PATYRUSIU MAMYCIU
IS ANKSTO  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

na, parasysiu ir as trumpai, nors nelabai gal ir padesiu smile.gif
mano berniukui dabar 3 metai ir 8 men. i darziuka einam nuo 1.5 metuku. darzelyje ir valgo, ir miega, viskas gerai. namuose valgo lyg ir normaliai, pietu miega, bet vakare tai neisivaizduoju, kaip uzmigdyti. pradedam eiti gulti apie 9, bet uzmiega tai tik kokia 11 ......... na kaip kada, pasitaiko ir geresniu dienu ..... itariu, kad darzely aukletojos pagasdino, tai dabar bijo uzmigti vienas, kol mes neatsigulam.
sitaucija paskutiniu metu paasterjusi del visko, nes turim antra sunu, maza leliuka, tai demesio reikalauja vyresnelis labai ..........
sekmes
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2007 12 20, 09:42)
na, parasysiu ir as trumpai, nors nelabai gal ir padesiu  smile.gif
mano berniukui dabar 3 metai ir 8 men. i darziuka einam nuo 1.5 metuku. darzelyje ir valgo, ir miega, viskas gerai. namuose valgo lyg ir normaliai, pietu miega, bet vakare tai neisivaizduoju, kaip uzmigdyti. pradedam eiti gulti apie 9, bet uzmiega tai tik kokia 11 ......... na kaip kada, pasitaiko ir geresniu dienu ..... itariu, kad darzely aukletojos pagasdino, tai dabar bijo uzmigti vienas, kol mes neatsigulam.
sitaucija paskutiniu metu paasterjusi del visko, nes turim antra sunu, maza leliuka, tai demesio reikalauja vyresnelis labai ..........
sekmes

Mano vyresnelis taip pat viska dare pats - apsirengdavo,pavalgydavo bet atsiradus sesutei - jam tarsi viskas pasimirso..... doh.gif
Atsakyti
mano keksas darzelyje ir kosyte valgo,ir pietuku miega,o va namie pietu nebent tik masinoj uzmiega.valgo beveik viska,rezimo jokio namie neturim.
Atsakyti
Mano sunui 3 metai ir 2 menesiai. Eina jau pora men i darzeli. Valgyti maniskis tai visada blogai valgydavo, bet per daug nekisu. Tik jau jeigu uzeina kad visa savaite labai mazai valgo, tai biski labiau stengiuosi jam kasni ikisti, arba jei suvalgo biski gauna saldaini, ar gali telika paziureti truputi.

Maniskis darzeli nemiega. O buna iki 15val kazkur. Zinoma jis buna kartais pavarges, bet pasistengiam ji uzimti. Miegoti eina 19 val. o keliasi tai ivairiai, kartais 7:30, o kartais ir 6.

Tiesa pasakius nesistebiu, kad jusu vaikai vakare labai velai miegoti eina, nes juk jie pietu miega. Man tai pvz geriau kad vaikas vakare anksciau miegoti eitu, nes tada as turiu sau biski laisvo laiko, o kartais ir pati teisiog miegoti einu anksti blush2.gif
Atsakyti
Mano pypliukui jau 3,4m. Darzeli pradejome lankyti nuo 2 metu. Rudeni atsisake miegoti namie. Darzelyje sako miega gerai, matyt pavargsta ir su visais atsigula, tai ir uzmiega. Namie retai uzmiega, jei tik automobilyje. Su maistu tapo isrankus, sriubos visai atsisako, nors pries tai labai miegdavo visas sriubas. Per prievarta nemaitinu, buna taip daug valgo, kad atrodo kur tokiam maziui lenda. O paskutiniu metu visai mazai valgo. Jam tokie periodai uzeina, plius dabar sergame - tai apetito visai neturi.
Atsakyti
Mano berniukui 3 metai ir 7 mėnesiai, į darželį neinam. Pietų miegelio nebemiegam, nebent labai prastai naktį būnam miegoję. Keliamės apie 9 - 10 val, miegelio einam apie 10.30 val. O jeigu pamiegam pietų, tai be 24 val niekaip nepaguldau schmoll.gif Su valgymu kariaujam, labai išrankus maistui, o paskutiniu metu apskritai mažai valgo. Jeigu lauke pabuna tada geriau. Didelis mėgėjas saldumynų bigsmile.gif turbūt kaip ir visi vaikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliss @ 2007 12 27, 15:30)
Mano berniukui 3 metai ir 7 mėnesiai, į darželį neinam. Pietų miegelio nebemiegam, nebent labai prastai naktį būnam miegoję. Keliamės apie 9 - 10 val, miegelio einam apie 10.30 val. O jeigu pamiegam pietų, tai be 24 val niekaip nepaguldau  schmoll.gif  Su valgymu kariaujam, labai išrankus maistui, o paskutiniu metu apskritai mažai valgo. Jeigu lauke pabuna tada geriau. Didelis mėgėjas saldumynų  bigsmile.gif  turbūt kaip ir visi vaikai  4u.gif

Stiprybes tokiai mamytei.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2007 12 13, 01:52)
Sveikos, kadangi niekur neradau panasiu patarimu tai nutariau viska i viena tema sugrust. Noreciau kad parasytumet kiek tokio amziaus vaikutis turi miegot ir ar visu eina pietu miego, kada gulat miegot,kada keliates ir kaip prikalbinti eiti pietu miego,ka daryt kad vaikutis valgytu, ko duot ir ko ne
LAUKIU IVAIRIU PATARIMU O YPAC IS PATYRUSIU MAMYCIU
IS ANKSTO  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Na, mano vaikui jau beveik trys ax.gif pietu nemiega nuo metuku ar nuo pusantru doh.gif geriau as jos net nemigdau, tai tada bent nakti miega doh.gif dabar eina miegoti 9val, siaip ne taip, su visom pasakom uzmiega 10val doh.gif O keliasi lygiai 7.3 doh.gif
Pietus gerai valgo, o ypac sriuba bigsmile.gif sokoladus dievina bigsmile.gif pusrycius kartais valgo, dazniausiai jogurta. Vakariene retai kada valgo, nebent banana. doh.gif O tokiu kaip uzkandziu nera schmoll.gif
I darzeli eina, bet nevisai dienai rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu sunu i darzeli neinam,keliames 11.00 pietu miega 15.00 valanda kartais daugiau vakare einam miegot 24.00 valgo labai blogai nebent virtus varsketukus thumbup.gif .Labai bijau leisti i darzeli nes pati dirbau ir zinau verysad.gif kaip su jais elgias,manyskis labai labai judrus ax.gif .
Atsakyti