Įkraunama...
Įkraunama...

Trijų metų vaiko dienotvarkė

Pasipasakosiu ir as ax.gif
Dukrytei 3m2men
I darzeli keliames 7.30,su pusryciais mum sunkiai....nieko daugiau neina iduot-tik sausi pusryciai su pienu.
Is darzelio pasiemu 12val,pietus pavalgom-13val-valgo viska,ir gan padoria porcija suvalgo.
13.30-guldau miegot pietu.ismiega kazkur iki puse 4.suvalgo koki sumustinuka,sausainuka,jogurta...
vakariene valgom apie20val.
21val-guldau i lova-uzmiega apie 22val.
kazkaip nuo pat mazumes as ivedinejau rezima-kad laiku valgytu ir laiku miegotu.
darzelyje tik iki 12palieku-vistiek as nedirbu,pietus sau gaminu-tuo paciu ir vaikui-taip sustaupau-darzeliui nereik moket ax.gif ,ir man uztenka-kad vaikas 3val-pabendrauja su kitais vaikuciais.
tik nuo kito rugsejo-palikinesiu visai dienai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamylio @ 2008 01 09, 01:50)
Turiu sunu  i darzeli neinam,keliames 11.00 pietu miega 15.00 valanda kartais daugiau vakare einam miegot 24.00 valgo labai blogai nebent virtus varsketukus thumbup.gif .Labai bijau leisti i darzeli nes pati dirbau ir zinau  verysad.gif kaip su jais elgias,manyskis labai labai judrus ax.gif .

na pas mane lygiai tas pats su tuo miegu, ir darzelio irgi bijau, bet ka padarysi nuo pavasario pratinsimes vel, nes rudeni ejom bet teko nytraukt nes labai jau sunkiai pratinos tai teko atiteko tkiuosi pavasari labiau pasiseks ax.gif
Atsakyti
kaip gerai kad yra tokie forumai paskaitai ir apsiramini ,kad ne pas mane viena blush2.gif tokia baime yra.IR dar kad ir kitu vaikuciai nevalgus.VAKAR 09DIENA SAVO MAZAJI VEZEM SIUTI LIEZUVIO PADARE 4 SIULES,UZSIGAVO ZAISDAMAS,O DIEVE KAIP REKE BET SUSIUVO.SITOKIO VAIZDO NELINKIU NIEKAM,IR KAIP TU JAUS BESAUGAI VISTIEK ATSITINKA BEDA doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamylio @ 2008 01 10, 02:04)
kaip gerai kad yra tokie forumai paskaitai ir apsiramini ,kad ne pas mane viena  blush2.gif tokia baime yra.IR dar kad ir kitu vaikuciai nevalgus.VAKAR 09DIENA SAVO MAZAJI VEZEM SIUTI LIEZUVIO PADARE 4 SIULES,UZSIGAVO ZAISDAMAS,O DIEVE KAIP REKE BET SUSIUVO.SITOKIO VAIZDO NELINKIU NIEKAM,IR KAIP TU JAUS BESAUGAI VISTIEK ATSITINKA BEDA doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

verysad.gif verysad.gif o jis cia isikando bezaisdamas g.gif
Siaubas, kaip turejo buti Jums baisu, ir vaikui koks skausmas doh.gif doh.gif
Bet dave vaikui nuskausminamu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dana27 @ 2008 01 09, 16:46)
taip sustaupau-darzeliui nereik moket ax.gif ,ir man uztenka-kad vaikas 3val-pabendrauja su kitais vaikuciais.

O tai kaip nereikia mokėt darželiui? Iš nereik, ar mažiau moki, kad iki pietų?
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2008 01 10, 14:17)
O tai kaip nereikia mokėt darželiui? Iš nereik, ar mažiau moki, kad iki pietų?

Nemoku uz pietus.Kazkaip man per daug atrodo po 4eurus i diena moket-o gauna tik pietus.(cia IT)palieku tik tada kai pati kokiu reikalu diena turiu... ax.gif
Atsakyti
Viskas priklauso nuo ritmo,prie kurio vaikas priprato,bet daug duoda ir genetinis kodas,vieni vaikai kelias anksciau,bet ir vakare greiciau uzmiega,kiti atvirksciai,svarbu,kad tokio amziaus vaikas ,puse paros laiko miegotu,jei miega maziau,jis jauciasi pervarges,silpsta imunitetas,nes tokio amziaus vaikuciui miegas dar labai svarbus ir turi itakos jo tolimesnei vystymosi raidai
Atsakyti
QUOTE(mamylio @ 2008 01 10, 03:04)
kaip gerai kad yra tokie forumai paskaitai ir apsiramini ,kad ne pas mane viena  blush2.gif tokia baime yra.IR dar kad ir kitu vaikuciai nevalgus.VAKAR 09DIENA SAVO MAZAJI VEZEM SIUTI LIEZUVIO PADARE 4 SIULES,UZSIGAVO ZAISDAMAS,O DIEVE KAIP REKE BET SUSIUVO.SITOKIO VAIZDO NELINKIU NIEKAM,IR KAIP TU JAUS BESAUGAI VISTIEK ATSITINKA BEDA doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

KAI SIUVO SULEIDO I LIEZUVI,ISIKANDO BEZAISDAMAS doh.gif
Atsakyti

Eina sau - vargse mamyte ir vaikelis.... Stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti

Eina sau man siutas paima kai daktare nieko vaikui nespejus paaiskint liepia palaikyti galva kad toji gerkle galetu paziuret o jei matyciau kaip vaikui siuna ir ji rekia tai schmoll.gif negi pavyzdziui negalima taip uzsaldyt kad visai nejaustu bet kas is to paskui visvien skaudes kai praeis uzsalimas
Na tikrai gaila ir taves ir leliuko verysad.gif Sekmes ssweikstant
Atsakyti

O tai tikrai neuzsalde net gerklytes????????? blink.gif doh.gif
Atsakyti
ACIU JUMS UZ PALAIKIMUS 4u.gif 4u.gif SULEIDO VAISTUKUS I LIEZUVI.KAI GRIZOM IS LIGONINES ZAIDE IR DUKO doh.gif .GALVOJAU REIKES VIRTI KOSYTE DUOTI PER SIAUDELI KUR TAU VALGO VISKA IR SU MASINELEM ZAIDZIA IR BURZGIA RRRRRRRRRR.MES PAGALVOJAM SU VYRU BUTU MUM TURBUT LIEZUVI ANT PAGALVES LAIKYTUME IR NESNEKETUME,O MUSU MAZOJO NEUZCIAUPSI
Atsakyti