Įkraunama...
Įkraunama...

Trijų metų vaiko dienotvarkė

QUOTE(Viltis @ 2008 02 11, 14:16)
oj mergaites sorry kad su klaidom rasau, buna kad skubi, tai kartais net nepaziuriu ka parasai, geda peleda man dabar.  blush2.gif

gerai kad primeneje apie rezinas  thumbup.gif maniske irgi labai jos megsta reikia vel traukt is stalciaus ir jai duoti, tegul valgo

Niu mamyte, tikrai issiblaskiusi hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
[COLOR=green] smile.gif sveikos mamos,aš taip pat turiu triju su puse metukų vaiką,aš galvoju,kad jiems dar yra privalomas pietų miegas. maniškis jeigu neina pietų miego tai jisai būna labai irzlus. kai aš nedirbu, tda jisai eina vėliau miegoti,bet kai būna darželyje jisai eina laiku,bet tai jo neišmuša iš vėžių.aš manau ,kad miegas yra privalomas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SMSILVIJA @ 2008 02 12, 14:24)
[COLOR=green] smile.gif sveikos mamos,aš taip pat turiu triju su puse metukų vaiką,aš galvoju,kad jiems dar yra privalomas pietų miegas. maniškis jeigu neina pietų miego tai jisai būna labai irzlus. kai aš nedirbu, tda jisai eina vėliau miegoti,bet kai būna darželyje jisai eina laiku,bet tai jo neišmuša iš vėžių.aš manau ,kad miegas yra privalomas bigsmile.gif

Pritariu. Mano bandė nemiegoti kai sirgo, tai tokią ožką turėjau, kad net senelis siūlė pas nervų daktarą vest, bet paskui įsivažiavom vėl su miegeliu - visai kitas vaikas. Nors kartais labai vėlus būna tas miegas, bet tikrai reikalingas drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano berniukui 3metai 4u.gif stengiames visada eit pietu miegelio rolleyes.gif kokias dvi valandas, tai tikrai ismiega(cia namuose)o musu toks keistas darzelis, nera miegamojo, tai as ji po pietu pasiimu ir einam miegucio rolleyes.gif
del maisto, tai nera labai dideliu problemu mirksiukas.gif tik po kiekvieno valgymo butinai turi buti dar koks nors desertas doh.gif labiausiai megsta guminukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingele @ 2008 02 13, 14:04)
mano berniukui 3metai  4u.gif  stengiames visada eit pietu miegelio  rolleyes.gif kokias dvi valandas, tai tikrai ismiega(cia namuose)o musu toks keistas darzelis, nera miegamojo, tai as ji po pietu pasiimu ir einam miegucio  rolleyes.gif
del maisto, tai nera labai dideliu problemu  mirksiukas.gif tik po kiekvieno valgymo butinai turi buti dar koks nors desertas  doh.gif labiausiai megsta guminukus  smile.gif

Koks keistas darzelis - be miegamojo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Pas mus auga mergyte jai 3,4 m.,i darzeli neinam ,nes mes gyvenam Norvegijoj,bandem cia leisti bet nepatiko maitinimas ir ju rezimas,cia nuo 3m.vaikai pietu miego nebeguldomi.Musiske kai ejo i darza dar neturejo 3m.,namuose iki darzo visada eidavom miegoti pietu,kai i darza eiti pradejo,ten nieks nesismulkindavo ,nmiegi eik i lauka,taip ir visi kiti isleidziami i lauka kad netrukdytu tiems kas miega.Tai va ji ten nemiegodavo,ir dabar jau nebeinam pietu miego,nes jau atprato. Nebent anksti labai atsikelia,tai su pieno stikline tik nuvarau,bet muistosi lovoj valanda kol uzmiega.
Guldau siaip 21.30,keliamems9.30.arba anksciau.
Valgo tai ka nori ir kiek nori,nes kai buvau pradejus kisti tai buvo nustojus valgyti,o gal prikisdavau ir dar soti budavo todel nenoredavo.
Tai va taip augam.Ugis nedidelis 98,o sveria 14.6
Atsakyti
QUOTE(*gl-s* @ 2008 03 05, 14:44)
Sveikos mamytes,
Pas mus auga mergyte jai 3,4 m.,i darzeli neinam ,nes mes gyvenam Norvegijoj,bandem cia leisti bet nepatiko maitinimas ir ju rezimas,cia nuo 3m.vaikai pietu miego nebeguldomi.Musiske kai ejo i darza dar neturejo 3m.,namuose iki darzo visada eidavom miegoti pietu,kai i darza eiti pradejo,ten nieks  nesismulkindavo ,nmiegi eik i lauka,taip ir visi kiti isleidziami i lauka kad netrukdytu tiems kas miega.Tai va ji ten nemiegodavo,ir dabar jau nebeinam pietu miego,nes jau atprato. Nebent anksti labai atsikelia,tai su pieno stikline tik nuvarau,bet muistosi lovoj valanda kol uzmiega.
Guldau siaip 21.30,keliamems9.30.arba anksciau.
Valgo tai ka nori ir kiek nori,nes kai buvau pradejus kisti tai buvo nustojus valgyti,o gal prikisdavau ir dar soti budavo todel nenoredavo.
Tai va taip augam.Ugis nedidelis 98,o sveria 14.6

Gaila, kad atprato, miegutis tokio amziaus vaikuciui dar labai svarbus... mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir turiu trymete dukryte, tai kai eina i darzeli tai visad eina pietu miegelio (nes anksti reikia keltis), o namuose savaitgali tai labai sunkiai mes tu pietu uzmiegam, o kartais ir visai neuzmiegam schmoll.gif bet vat ir mes dabar isvaziuosim keletui menesiu i norvegija tai darzelio ten nelankysim o busim abi namuciuos, tai vat gaila nes jai tai patinka darzelyje, o i norvegu tai tikrai neleisiu darzeli schmoll.gif jo tikrai jie ten (norvegijoje) pietu nelabai miega nes kaip tik pro musu namu langa matosi kaip visi vaikai su aukletojom zygiuoja po apylinkes biggrin.gif ir pazystu aukletoja norvege tai kazkada man pasokojo kad darzelis laiva nusipirko vaikams paplaugdinti tai dabar jai nardymo kursus reiks praeiti smile.gif ir dar viena pazystama veda i ju darzeli tai ten taip idomiai kazkaip reikia vaikui pusrysius paciai atnesti g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 03 06, 14:41)
as ir turiu trymete dukryte, tai kai eina i darzeli tai visad eina pietu miegelio (nes anksti reikia keltis), o namuose savaitgali tai labai sunkiai mes tu pietu uzmiegam, o kartais ir visai neuzmiegam  schmoll.gif  bet vat ir mes dabar isvaziuosim keletui menesiu i norvegija tai darzelio ten nelankysim o busim abi namuciuos, tai vat gaila nes jai tai patinka darzelyje, o i norvegu tai tikrai neleisiu darzeli  schmoll.gif  jo tikrai jie ten (norvegijoje) pietu nelabai miega nes kaip tik pro musu namu langa matosi kaip visi vaikai su aukletojom zygiuoja po apylinkes  biggrin.gif ir pazystu aukletoja norvege tai kazkada man pasokojo kad darzelis laiva nusipirko vaikams paplaugdinti tai dabar jai nardymo kursus reiks praeiti  smile.gif  ir dar viena pazystama veda i ju darzeli tai ten taip idomiai kazkaip reikia vaikui pusrysius paciai atnesti  g.gif  smile.gif

Kiekvienoj saly skirtingai tuose darzeliuose.. doh.gif Mano drauge Anglijoj gyvena, tai ten vel kita tvarkele... rolleyes.gif
O cia taip ne itema paklausiu.... flirt.gif Vaziuojat padirbeti i Norvegija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 03 06, 15:11)
Kiekvienoj saly skirtingai tuose darzeliuose.. doh.gif  Mano drauge Anglijoj gyvena, tai ten vel kita tvarkele...  rolleyes.gif
O cia taip ne itema paklausiu....  flirt.gif Vaziuojat padirbeti i Norvegija?  blush2.gif

nea nedirbu as ten o poilsiauju lotuliukas.gif musu tetukas ten buna tai mes vaziuojam jo aplankyti, kad neliudetu be musu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 03 06, 19:21)
nea nedirbu as ten o poilsiauju  lotuliukas.gif  musu tetukas ten buna tai mes vaziuojam jo aplankyti, kad neliudetu be musu  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aaaaaa, tai tetukas taip iseina darbuojasi mirksiukas.gif Mes irgi galvojam ten laimes paieskoti.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif Gal reikia darbuotoju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 03 07, 17:38)
Aaaaaa, tai tetukas taip iseina darbuojasi  mirksiukas.gif  Mes irgi galvojam ten laimes paieskoti....  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Gal reikia darbuotoju?  4u.gif

nu siuo metu tai nereikia, nes vyro brolis jau ruosias atvaziuoti ax.gif asmeniskai as tai ten ilgai isbuti negaliu, buvau keturis menesiu tai jau stogas buvo nuvaziaves blink.gif doh.gif na dabar tai biski trumpiau atostogausiu tai gal viskas bus tvarkoj lotuliukas.gif
Atsakyti