Įkraunama...
Įkraunama...

Trijų metų vaiko dienotvarkė

QUOTE(Karapuzikė @ 2008 01 26, 10:24)

Keistai tik va dabar mano berniukas valgyt pradejo - seniau rodos apetitu nesiskunde, schmoll.gif o dabar irgi kazko mazokai valgyti pradejo... g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ir mes va jau turim 3m. 6d. biggrin.gif
Į darželį neinam, nes daboja anūkėlį močiutė.
Maniškis pietų dar miega, jei nepamiega būna piktas ir iki vakaro neišbūna neužmigęs. Keliasi tas mūsų auksas anksti- 7val. Buvo čia toks trumpas stebuklingas laikotarpis kai miegojo iki 9val. ryto, pietus miega nuo 15val., būna, kad 2val. išmiega, kartais 1val., o kartais 3. Miegoti einam apie 24val., jei atsigulam 23, tai vartomės iki 23.30-23.45.
Valgo kaip koks gurmanas, nors tokio amžiaus vaikui tai juk galima duoti beveik viską. Išskyrus tą patį ir kas nesveika suaugusiam g.gif Bet valgom mažai ką: kotletus, pieniškas dešreles, šokoladinius sūrelius, saldžią varškę, žalią agurką ir viskas. Bet kadangi vandenis, tai būna labai įdomūs deriniai, atsikanda kotleto,o ant viršaus kokio zefyro ar šokoladinio sūrelio. Kadangi taip valgo ir tėtis, žinoma ne visada. O jie abu vandeniai, tai čia gali sakyti, kad arba genai arba,kad vandenis. Nors suvalgo per dieną tai nemažai. O yra aukštas berniukas, nestoras, bet tvirtų kaulų. 3m., sveria- 17kg.
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2008 01 30, 13:23)
Sveikos,
Ir mes va jau turim 3m. 6d.  biggrin.gif
O yra aukštas berniukas, nestoras, bet tvirtų kaulų. 3m., sveria- 17kg.

O maniskis 4 metuku virs, o sveria 18 kg blink.gif blink.gif
Atsakyti
Maniškei irgi trys su truputuku ax.gif gyvenam kaip dauguma-darželio ritmu,popietuko miegam nuo 15.00 iki 16.00, 16.30 čia kaip kada doh.gif valgo tai kaip vaikas rolleyes.gif ir manau kiek šiam amžiui priklausytų mirksiukas.gif maistui taip pat išranki (į mamą blush2.gif ) tačiau, mėgdžioja suaugusiųjų pasaulį viena iš jos frazių " Aš laikausi dietos...Kopūstų sriubos" doh.gif lotuliukas.gif na ir ką padarys močiutė- pylė k.sriubos (suprantama, neįtiko). Be to mes šiek tiek nevalgiukai rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip su klabėjimu Jūsų mažyčiams, kaip taria raideles ir pan. nes maniškė labaidaug žodžių moka, bet sukeitalioja raideles, netaria sunkesnių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Karapuzikė @ 2008 01 31, 16:46)
O kaip su klabėjimu Jūsų mažyčiams, kaip taria raideles ir pan. nes maniškė labaidaug žodžių moka, bet sukeitalioja raideles, netaria sunkesnių ir pan.

Tai kad ir mamyte kiek klaideliu padare keliuose sakiniuose doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano sūnui jau 3m. 2sav. , bet jis dar labai mažai kalba, mes dabar einam pas logopedą, nes kalba savo kalba doh.gif Tik va neseniai anyta pasakė,kad ir mano brangus vyras pradėjo normaliai kalbėti kokių 3,5m. Iki tol daiktus vadino savotiškai. Tai dabar apsiraminau, kad obuolys nuo obels netoli nuriedėjo smile.gif
Atsakyti
Na taip, pastebėjimas teisingas lotuliukas.gif tiek apie klaidas tiek apie obuolius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2008 02 04, 16:03)
Mano sūnui jau 3m. 2sav. , bet jis dar labai mažai kalba, mes dabar einam pas logopedą, nes kalba savo kalba doh.gif Tik va neseniai anyta pasakė,kad ir mano brangus vyras pradėjo normaliai kalbėti  kokių 3,5m. Iki tol daiktus vadino savotiškai. Tai dabar apsiraminau, kad obuolys nuo obels netoli nuriedėjo smile.gif

Ohoho, bet tikrai labai velai pradejo kalbeti unsure.gif Bet geriau veliau nei niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskei 3 su trupuciu. Valgyti paskutiniu metu pradejo geriau, aciu dievui, o tai abu su vyru jau buvom rimtai susirupine del jos nevalgumo. Bet pasirodo tereikejo islaukti tam tikra laikotarpi.
Kalba labai gerai daniskai ir truputi lietuviskai. Nors supranta lietuviskai viska. Nuo nauju metu pradejom eiti i lietuvisku soku mokyklele, o ten bendraujama tik lietuviskai, tai tikiuosi, kad lietuviu kalba pageres. Tuo labiau, kad labai noriai eina.
Darzelyje sekasi labai neblogai. Aukletojos daznai giria. Kiek zinau draugu turi. Ir "vaikinas" jau yra biggrin.gif Ji tokia ne is "letuju", labai megstanti bendrauti, tai paprastai labai greitai su kitais vaikais susidraugauja.
Del miego tai nezinau... Ji pas mus jau nuo gimimo nedaug miega. Prisimenu kai dar ka tik gimusi buvo, tai tik naktimis ismiegodavo kelias valandas is eiles. O diena po 15 minuciu kelis kartus pamiega ir viskas, ner cia ko schmoll.gif biggrin.gif . Pavydedavau savo pazistamoms, kuriu naujagimiai kudikiai dienos metu po kelias valandas is eiles ismiegodavo. Manoji - niekada. Ir dabar pietu retai kada miega. Vakare uzmiega apie 9 val., o keliasi apie 6.30 ryto. Jeigu reikia prizadinti anksciau - jokiu problemu, visada atsikelia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 05 vasario 2008 - 23:57
QUOTE(Germante @ 2008 02 06, 00:48)
Vakare uzmiega apie 9 val., o keliasi apie 6.30 ryto. Jeigu reikia prizadinti anksciau - jokiu problemu, visada atsikelia.

Ojei, kaip anksti keliasi - as isproteciau turbut.... doh.gif doh.gif Stiprybes, mamytuk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visomms mamytems, mano princesei jau 3.3m lankom darzeli nuo 1.10 m, kai sukako mums 3m. pervede i kita grupe, ir prasidejo verysad.gif kas antra savaite sergam ir taip iseina kad 2 savaites lankom darzeli, 2 sedim name gydomes verysad.gif . Miegam gerai kai lankom darzeli kelesi apie 6:30 - 7:30 kartais su asarom, o jei neeina tai apie 9 val., darzeli petu miega. Namie buna kad miega, buna kad nemiega, bet nors valandele tai ji pamiega, dazniausiai automobili nuluzta. o miegot eina dazniausia apie 21:30 - 22:30 butinai turiu papasakot pasaka. Valgom galiu pasakyt gad neblogai, visaip buna ir visko pati neverciu jei nori tai ir pasako "mama as valgyti noriu" smile.gif . kalba labai daug ir gi buna kad, raideles sumaiso, bet nieko biggrin.gif , kartais, kaip pasako ka nors, tai is juoko numirt galima lotuliukas.gif. Senele pasakojo kad, kai lieka su ja mano princese iskart pradeda pamokslaut ( elgiasi su ja taip kaip as, moka senele , sako ka galima daryt ir ka negalima). Berots ir viskas gerai augam vistomes, bet va yra viena problemele tustinames labai retai (karta i 5 dienas doh.gif ) ir net nezinau ka daryt verysad.gif , cia jau nuo gimimo beveik.

Atsakyti