Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau!

QUOTE(bonza @ 2008 01 09, 22:53)
Help reikia atsiliepimu ir pagalbos renkantis (akys zalios)
blaskausi tarp:
Erdesos nr 9
user posted image

ir mane domina sita spalva 4u.gif
Atsakyti
Kiek aš esu žiūrėjusi Erdesos šešėlius, tai tokios nebuvo, visos labai tokios sintetinės atrodė, o čia taip skaniai, matiškai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 01 10, 14:49)
Patarčiau L'Orealio žaliaakėms smile.gif

QUOTE(Tiffany @ 2008 01 10, 14:52)
ir mane domina sita spalva  4u.gif

siandien gyvai apziurejau bigsmile.gif tie Erdesos nuotraukoj labai grazus atrodo, bet gyvai man nepatiko nes ta tamsiai ruda labai stambiu blizguciu pilna doh.gif
Ziurejau L'orealio zaliaakems - bet nepirkau nes pasirode kazkaip labai jau filicitavos spalvos ax.gif man blondinei zaliakei gal nelabai g.gif norisi kazkokiu rudu smeliniu ramiu spalvu blush2.gif
Atsakyti
O tikrai patarkit kokius matinius seselius bet kad nebutu kosmine kaina:) melynakei kad tiktu
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 01 11, 00:00)
O tikrai patarkit kokius matinius seselius bet kad nebutu kosmine kaina:) melynakei kad tiktu

As irgi melynake ir megstu rudas spalvas, tai vakar nusipirkau Lumene 9 rudu spalvu palete (tokia kaip auksciau ikeliau). Visos spalvytes matines ir labai grazios. Tepasi smagiai ir laiko gerai - likau patenkinta, nors siaip Lumene nera mano megstama firma. ax.gif
Atsakyti
Vakar ant rankytes isbandziau TBS 5 spalvu palete. Tai grazu wub.gif
Bet pakomentuokit, kaip jie laikosi ant akyciu. Ar nesubega, ar spalva intensyvi?
ACIU
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2008 01 10, 21:33)
Ziurejau L'orealio zaliaakems - bet nepirkau nes pasirode kazkaip labai jau filicitavos spalvos  ax.gif man blondinei zaliakei gal nelabai  g.gif norisi kazkokiu rudu smeliniu ramiu spalvu  blush2.gif

Lorealio žaliaakėms nėra filicitavos gi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 01 11, 09:41)
Lorealio žaliaakėms nėra filicitavos gi  ax.gif

drinks_cheers.gif gal ziurejo juodaakems? g.gif
Atsakyti
Greičiausiai, nes filicitavos spalvos yra tamsioms akims, smėliniai tonai yra žaliaakėms ir dar mėlynakėms smile.gif
Papildyta:
O pas mus nėra Lumene 9 spalvų šešėlių paletės, yra tik dvispalviai smile.gif
Atsakyti
nusipirkau tokius seselius zaliaakems user posted image
bandysiu kaip laikys visa diena, ar nesubega ax.gif
Atsakyti
Na ir kaip tau tie šešėliai?Ar gerai laiko?Aš irgi tokius pat turiu, man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 01 11, 10:41)
Greičiausiai, nes filicitavos spalvos yra tamsioms akims, smėliniai tonai yra žaliaakėms ir dar mėlynakėms smile.gif

mano rodos violetinė spalva tinka visokioms akims ir visokiems plaukams. kiek domėjausi, tai ji suvisai universali smile.gif. nors ant kasdien iš tiesų mažai matau moteriškių pasidažiusių violetiniais šešėliais..
Atsakyti