Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau!

QUOTE(Leandra @ 2008 01 13, 16:03)
mano rodos violetinė spalva tinka visokioms akims ir visokiems plaukams. kiek domėjausi, tai ji suvisai universali smile.gif. nors ant kasdien iš tiesų mažai matau moteriškių pasidažiusių violetiniais šešėliais..

pabandyk isivaizduoti raudonplauke sviesiaode pasidaziusia violetiniais seseliais... doh.gif Tikrai ne visom tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 14 sausio 2008 - 08:35
uzsisakiau va tokius seselius, ziuresiu kaip jie man

user posted image

Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 14, 09:34)
pabandyk isivaizduoti raudonplauke sviesiaode pasidaziusia violetiniais seseliais... doh.gif Tikrai ne visom tinka mirksiukas.gif

Na juk tu violetiniu irgi visokiu atspalviu yra, tai manau tinkamai p[arinkus atspalvi ir suderinus su apranga, gali puikiai tikt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 01 09, 17:59)
Gal kuri tokius Lumene seselius esat naudojus? Kaip atsiliepimai?
user posted image

as ir tokiu turiu, esu labai patenkinta, lengvai tepasi, grazios matines spalvos wub.gif
Atsakyti
TieLumene geri visai šešėliai, tikrai gerai laikosi,
turiu bet nenaudoju, kitokias spalvytes dabar naudoju ax.gif
Atsakyti
Dar turiu tokius Lumene seselius (ruzava, orandzine, geltona) - suzavejo tokiom vasariskom spalvytem wub.gif Bet kolkas nepanaudojau ju, net nezinau prie ko derint g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 01 14, 11:49)
Dar turiu tokius Lumene seselius (ruzava, orandzine, geltona) - suzavejo tokiom vasariskom spalvytem  wub.gif Bet kolkas nepanaudojau ju, net nezinau prie ko derint  g.gif
user posted image

Prie idegusio veiduko ir ryskiu roziniu lupu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 14, 13:21)
Prie idegusio veiduko ir ryskiu roziniu lupu wub.gif

Tai va, kad nemegstu ryskiai lupas dazyt ax.gif Jauciu keliaus i isparduotuve greitu metu jie.
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 01 14, 13:06)
Tai va, kad nemegstu ryskiai lupas dazyt  ax.gif  Jauciu keliaus i isparduotuve greitu metu jie.

Tada ryskesnes akis ir pastelines rozines lupas ax.gif nenurasyk tu ju dar! Galima gi su pilkais rozinius paderint, su sidabriniais irgi, o tas gelsvas spalvas su ruda paderint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 14, 09:09)
uzsisakiau va tokius seselius, ziuresiu kaip jie man

user posted image

drinks_cheers.gif turiu šituos biggrin.gif . Jie man vieni geriausių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2008 01 12, 21:03)
nusipirkau tokius seselius zaliaakems user posted image
bandysiu kaip laikys visa diena, ar nesubega  ax.gif

na visa diena siandien su sitais seseliais buvau bigsmile.gif vakare spalvos ryskumas jau buvo nuplaukes, bet blizgesys liko ax.gif kas patiko - kad nesubego i raukle voko bigsmile.gif
Atsakyti
as tai seseliu be artdeco pagrindo nebetepu... nusipirkau pries kelias dienas derorah seselius, grazios spalvytes, tik viena truputi per daug blizgi... su pagrindu para laiko atlaike , panos netikejo, kad nebuvau kur pasislepus dazytis nuejusi

dabar ieskau nusipirk bordo spalvos seseliu ir dar gal fikcijos rozines spalvos.... bet nelabai dar uzmaciau, neapsisprendziu ar blizgiu noriu ar matiniu
Atsakyti