Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau!

Gal galit rekomenduot kreminius šešėlius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...whatever...: 27 vasario 2008 - 23:27
Sweety123, ar susidraugavai su vyniniais Chanel vandeniniais seseliukais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 02 28, 09:26)
Sweety123, ar susidraugavai su vyniniais Chanel vandeniniais seseliukais? blush2.gif

labuk 4u.gif siandien kaip tik jais pasadazius. na zinai man jie tikrai super atrodo thumbup.gif prie ju dar priderinau rozinius is tos pacios serijos (roziniai siek tiek labiau blizga rolleyes.gif ), zodziu as labai patenkinta, aciu tau 4u.gif
ar laikysis visa diena - ziuresim, bet mano vokai tokie kad ne vieni seseliai neissilaiko visa diena taigi nenustebsiu hihihi.gif reik pagrinda pirkt, vis neissirenku koki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 28, 08:55)
labuk 4u.gif siandien kaip tik jais pasadazius. na zinai man jie tikrai super atrodo thumbup.gif prie ju dar priderinau rozinius is tos pacios serijos (roziniai siek tiek labiau blizga rolleyes.gif ), zodziu as labai patenkinta, aciu tau 4u.gif
ar laikysis visa diena - ziuresim, bet mano vokai tokie kad ne vieni seseliai neissilaiko visa diena taigi nenustebsiu hihihi.gif reik pagrinda pirkt, vis neissirenku koki doh.gif

Na tai smagu kad seseliai rado savo seimininke biggrin.gif Gal imesk kada akyciu makiaza, idomu butu kaip atrodo derinys su rausva ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors ką nors žinote apie MF šešėlius?Kaip laikosi, kaip tepa, ar yra matinių? smile.gif
Atsakyti
O man draugė atsiuntė neralius Elizabeth Arden šesėlius...4 spalvų... wub.gif Ir vyras tokius pat atvezė biggrin.gif galiu parduot jei kas norės atsiūsiu nuoroda,per až blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau MACo seseliu palete thumbup.gif
user posted image
Spalvos - na tikrai labai grazios, puse blizgiu, puse - neblizgiu

bet.. man net ir garsusis MAC'as neissilaiko visa diena biggrin.gif
nors atrodo tikrai pasakiskai.
iskart uzsimaniau kito tokios paletes atspalvio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 02 28, 09:18)
Gal kas nors ką nors žinote apie MF šešėlius?Kaip laikosi, kaip tepa, ar yra matinių? smile.gif

Aš esu pirkusi - man labai patiko. Tepasi labai švelniai, tokie minkštučiai, spalva tolygiai pasiskirto. Maniškiai yra pusiau matiniai - tokie šilkiniai, be blizgesio (pilkšvi).

O šiaip atradimas man paskutinis Estee Lauder šešėliai - labai švelniai tepasi, tokie silky, malonūs thumbup.gif . Kol kas tik vieną spalvą išbandžiau, bet norėčiau dar. O va Chanel 4 spalvų man neeeelabai - tokie kietoki, spalvos blankesnės gaunasi. 2 spalvų thumbup.gif
O geriausi turbūt Dior. Nors gal prie geriausių - tikrai ne vieninteliai geri...
Pasireiškiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 03 12, 16:06)

O geriausi turbūt Dior. Nors gal prie geriausių - tikrai ne vieninteliai geri...
Pasireiškiau  doh.gif  biggrin.gif

o tau nesubega jie i raukslytes? blush2.gif nes girdejau kai kurias nuomones kad prastai laikosi g.gif man pvz tai kriterijus nr1 renkantis seselius blush2.gif
Atsakyti
Man tai isadora thumbup.gif
Atsakyti
O aš parsisiunčiau MAC minėralinius,nėra žodžių wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 03 13, 11:31)
O aš parsisiunčiau MAC minėralinius,nėra žodžių  wub.gif
user posted image

prasom pasidalinti nuoroda 4u.gif
Atsakyti