Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau!

Nors pati seselius praktiskai jau nebenaudoju,man patikdavo Shiseido duo,Dior duo ir YSL..Turejau ir keleta Chanel ombre solo ir pora variantu is Star Collection,siaip visi thumbup.gif Dabar like Chanel is senesniu kolekciju ir Elizabeth Arden palete.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 03 13, 13:21)
Nors pati seselius praktiskai  jau nebenaudoju,man patikdavo Shiseido duo,Dior duo ir YSL..Turejau ir keleta Chanel ombre solo ir pora variantu is Star Collection,siaip visi thumbup.gif Dabar like Chanel is senesniu kolekciju ir Elizabeth Arden palete.

Elizabeth Arden wub.gif turiu daug...ir visi nuostabus,labai kokybiški ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 03 13, 13:25)
Elizabeth Arden wub.gif  turiu daug...ir visi nuostabus,labai kokybiški ax.gif

Aga drinks_cheers.gif kokybe uz gera kaina smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif Turiu vat toki http://www.amazon.co...mp;a=B0014ENK1W
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 13 kovo 2008 - 12:39
QUOTE(Olivia* @ 2008 03 13, 14:36)
Aga drinks_cheers.gif kokybe uz gera kaina smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif Turiu vat toki http://www.amazon.co...mp;a=B0014ENK1W

Aš irgi tokius turiu bigsmile.gif tik kitas spalvas...
dar tokius wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 20, 16:29)
Kažkaip paskutiniu metu nebelaiko Artdeco šešėliai, nors tepu papudravusi g.gif  smile.gif

Man nelabai artdeco schmoll.gif Turiu tris spalvas tai kažkaip jie man subėga. O paskutinį baltą pirkau tai toks kietas, nors tepasi, bet ne taip gerai kaip kiti du, gal pasenęs papuolė doh.gif

QUOTE(F_A @ 2007 12 21, 14:01)
bandziau dazyt originaliu sepetuku, tai dazo gan neryskiai, reiks pabandyt su kempinele g.gif Taip, uzsakinejau per tarpininke rolleyes.gif

O kokioj parduotuvėj? Pasidalinkit nuorodom ax.gif blush2.gif

QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 21, 14:44)

Man šitie labai patinka, tik spalvos kur ružavos. Labai gerai laikosi. Bet kiek dairiausi pastaruoju metu, nebelabai mačiau savo spalvą.
Atsakyti
F_A, demonstruoju, ką parsivežiau:

user posted image
Spalvos, kaip šitoje paletėje, tik aš nepirkau dėžutės, o ėmiau pavienius šešėlius. Spalvos:
Bone (Nr. 2), Blonde (Nr. 21) ir Mahogany (Nr. 10)

Dar prie jų nusipirkau šepetėlį antakiams ir liniją paišau su ta tamsiausia spalva iš paletės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo centifolija: 18 kovo 2008 - 20:10
Šiaip esu nusižiūrėjusi Be Yu trispalvius šešėlius su smulkiais blizgiukais, kaip aš jų noriu, ne tas žodis, kai tik gausiu injekciją į sąskaitą, tuoj pat lėksiu pirkti smile.gif
Atsakyti
Na perskaičiau temas apie šešėlius, bet apie skystus šešėlius nelabai ką radau. Ką rekomenduotumėt tikrai gero?

Beje, šešėliams superinis Gosh teptukas iš natūralaus plauko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 03 20, 15:00)
Na perskaičiau temas apie šešėlius, bet apie skystus šešėlius nelabai ką radau. Ką rekomenduotumėt tikrai gero?

Beje, šešėliams superinis Gosh teptukas iš natūralaus plauko  smile.gif

labai geri yra sie
user posted image
turiu keleta spalvyciu tai tiesiog wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 03 20, 18:13)
labai geri yra sie
user posted image
turiu keleta spalvyciu tai tiesiog wub.gif

drinks_cheers.gif ir spalvos super
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 03 20, 18:15)
drinks_cheers.gif ir spalvos super

drinks_cheers.gif kokias turi?
Atsakyti
Kažkaip nebuvau turėjusi Ruby Rose šešėlių, tai nusipirkau ir esu labai patenkinta, net labai wub.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti