Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau!

QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 23, 20:26)
Šiaip žurnale perskaičiau, kad jeigu yra drėgmė, kad ir lauke drėgna, tai dažniausiai šešėliai subėga į raukšleles, net jeigu ir tepiesi pagrindą smile.gif

va todel ir vengiu seseliais dazytis, kai dregna lauke mirksiukas.gif
Atsakyti
Parasysiu ispudzius apie Make up forever seseliukus.

Isivaizdavau, kad bus geresni. Pirmiausia nepatinka tai, kad jie tepant "veliasi", t.y. kai braukiu sepeteliu per seselius, tai ne tik lieka ant sepetuko, bet dar ir kaip trupa... Turbut suprantat apie ka as cia ax.gif

Antra - tikejaus intensyvesnes spalvos. Pakankamai ryskus, jei daug pritepu. Kol sian pasimaliavojau, vos i darba nepavelavau doh.gif

PLIUSAS - tikrai neblogai laikosi ir be jokio pagrindo naudojant - nesubega mirksiukas.gif

Reziume - vertinant kainos ir kokybes santyki - galima rasti geresniu variantu, pvz Isadrora...
Atsakyti
Geriausi mano tureti seseliai, cia visu jau ir taip isgirti Artdeco, dabar tikriausiai pirksiu seseliu pagrinda sios firmos
Atsakyti
O kazin kokie atsiliepimai apie Lumene seselius? Nelabai megstama mano firma siaip, bet vieninteliai seseliai, kuriuos radau idealiai tokius, kokiu noriu. ax.gif
Atsakyti
o kuo jus tepate ta seseliu pagrinda? nes as turiu ilgus nagus... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
As tepu su sepeteliu, man labai gerai laikosi 4u.gif Da norejau paklausti, ar artdeco turi neblizgiu graziu seseliu nes niekada neatkreipiau demesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 12 29, 21:13)
As tepu su sepeteliu, man labai gerai laikosi 4u.gif Da norejau paklausti, ar artdeco turi neblizgiu graziu seseliu nes niekada neatkreipiau demesio blush2.gif

Jei kalbat apie matinius, tai neradau pas juos tokių schmoll.gif
Atsakyti
O gal kuri parekomenduos kokius nors matinius rudus seselius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2007 12 29, 22:49)
O gal kuri parekomenduos kokius nors matinius rudus seselius?  4u.gif

as naudoju is clinique,kasdienai matiniai man super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolieee @ 2007 12 29, 19:31)
Geriausi mano tureti seseliai, cia visu jau ir taip isgirti Artdeco, dabar tikriausiai pirksiu seseliu pagrinda sios firmos

na ir as sian uzsukau i Kristiana, situ isgirtu seseliu pasiziuret, bet ne pirkt biggrin.gif o gavosi taip , kad buvau priversta nupirkt, doh.gif nes netycia uzkliudziau ir viena spalvyte nukrito ir nutrupejo, tai pardaveja sake be kalbu turiu pirkt ja blush2.gif gerai kad dar spalva pasitaike beveik is mano paletes blush2.gif
Atsakyti
Betgi ar taip sazininga kad tave vercia pirkti, gal stendas nepatogus ir uzkliuvo? g.gif
Atsakyti
Gavau dovanu body shopo seselius.Patiko bigsmile.gif Gavau abu koplektukus.Laikosi puikiai!
http://www.thebodysh...goryId=cat30032
Atsakyti