Dė llaikymosi tai pritariu, bene geriausiai iš visų mano turimų

QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 21, 14:44)
Ir as siuos isa doros turejau 
Papildyta:
Rudu su truputi per violetinuma yra is make up forever. Butent juos pati zadu isigyt

Papildyta:
Rudu su truputi per violetinuma yra is make up forever. Butent juos pati zadu isigyt

Pas mane yra is sitos serijos vasaros palete "Swimming pool", bet man netiko, mastau, gal parduosiu

QUOTE(Morepink @ 2007 12 19, 21:08)
Man irgi patiko artdeco seseliukai, nors laikosi ne per ilgiausiai, bet kazkaip tinka prie veido tos ju spalvos
Dabar isigyjau ir seseliu pagrinda, tai ziuresiu kiek ilgai islaikys 

Man su pagrindu tikrai geriau laikosi

QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 21, 15:29)
Čia mano šešėliai
Kokios fainos spalvos

QUOTE(kniaumiau @ 2007 12 21, 15:44)
Turiu Lorealio šešėlius. Po poros val. pradeda subėginėti... Antrą kartą tikrai nepirkčiau

Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2007 12 21, 15:34)
kaip tau tie Lorealio seseliai (pirmieji)? kiek laiko? va, juos ir as turiu...

QUOTE(linarija @ 2007 12 21, 18:24)
Turiu Lorealio šešėlius. Po poros val. pradeda subėginėti... Antrą kartą tikrai nepirkčiau 
Papildyta:

Papildyta:

As turiu kitokius. Tuos, kur idejau nuotrauka anksciau. Tai gerai laiko, turiu pora - rudu ir pilku atspalviu. Nesubega

Nusipirkau make up forever seseliukus...
Ryte isbandysiu. Jau kaip nekantrauku. Tai vien del to mielai kelsiuos 5:30

Ryte isbandysiu. Jau kaip nekantrauku. Tai vien del to mielai kelsiuos 5:30

QUOTE(F_A @ 2007 12 21, 12:22)
QUOTE(F_A @ 2007 12 21, 14:20)
Sepetukas toks kaip fotkej, ant dezutes raso 213SE
Pabandziau su savo YSL sepetuku padazyt, iskart ryskiai gavos. Gal tas originalus kiek per minkstas ir per didelis, kad taip svelniai dengia 
Beja labai idomus spalvu derinys: sviesiausia balsva spalva perlo blizgumo, rozine ir ta dziovintu slyvu spalvos matines, zalia pereinanciu spalvu, turi auksini atspalvi, tokia pat ir violetine, ji blizga sidabriskai alyvine spalva, o melyna sakytum matine, bet isiziurejus is arti mazi mazi blizgiukai matos

Beja labai idomus spalvu derinys: sviesiausia balsva spalva perlo blizgumo, rozine ir ta dziovintu slyvu spalvos matines, zalia pereinanciu spalvu, turi auksini atspalvi, tokia pat ir violetine, ji blizga sidabriskai alyvine spalva, o melyna sakytum matine, bet isiziurejus is arti mazi mazi blizgiukai matos

Na šitie fainulkos

mano sąraše norimų dabar yra MAC iš limited adition Smoked Eys, na kur Eslauda pirko Warm berods, tai aš noriu Smoked

O kaip tau skirtumas didelis su originaliu šepetėliu ir su YSL?

QUOTE(linarija @ 2007 12 21, 17:24)

O man lorealio visai nieko šešėliai, aš turiu pearl apeal ar kažkaip panašiai, vienspalvius violetinius, perlo blizgesio, ir dvispalvius pilka/balta, na šie ryškoki, ir pika ne itin lygiai dengiasi, tia naudoju tik baltą po antakiu, kad vizualiai pakelti antakio liniją

O tie violetiniai blizgūs tai

Man labai patiko L'orealio šešėlių spalvos, kur yra juodoms ar tamsiai rudoms akims

Siandien isbandziau savo naujuosius MAC'us
Atsiliepimai tokie - kol nebuvau isejus i lauka, laikes liuks, taciau grizus po pietu pastebejau kad kiek susibego i akies voko raukslyte (gal jiem oras dregnokas
), padaziau dabar dar, vel atrodo liuks
Taigi laikymosi prasme kolkas Shu Uemuros seseliai man visdar No. 1

Šiaip žurnale perskaičiau, kad jeigu yra drėgmė, kad ir lauke drėgna, tai dažniausiai šešėliai subėga į raukšleles, net jeigu ir tepiesi pagrindą

QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 23, 19:26)
Šiaip žurnale perskaičiau, kad jeigu yra drėgmė, kad ir lauke drėgna, tai dažniausiai šešėliai subėga į raukšleles, net jeigu ir tepiesi pagrindą 

man su Artdeco pagrindu jokiom salygom seseliai nesubega i rauksleles ir laikosi ilgiau nei 12 val.