Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau!

Dė llaikymosi tai pritariu, bene geriausiai iš visų mano turimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 21, 14:44)
Ir as siuos isa doros turejau  wub.gif
Papildyta:

Rudu su truputi per violetinuma yra is make up forever. Butent juos pati zadu isigyt  ax.gif

Pas mane yra is sitos serijos vasaros palete "Swimming pool", bet man netiko, mastau, gal parduosiu g.gif
user posted image
Atsakyti
nu vat mano seseliai, nelabai jie violetiniai, labiau rudi ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 21 gruodžio 2007 - 15:07
QUOTE(Morepink @ 2007 12 19, 21:08)
Man irgi patiko artdeco seseliukai, nors laikosi ne per ilgiausiai, bet kazkaip tinka prie veido tos ju spalvos biggrin.gif Dabar isigyjau ir seseliu pagrinda, tai ziuresiu kiek ilgai islaikys g.gif

Man su pagrindu tikrai geriau laikosi thumbup.gif

QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 21, 15:29)
Čia mano šešėliai

Kokios fainos spalvos 4u.gif Ir man tokios "prie dūšios" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2007 12 21, 15:44)
ai, beje, loreal šešėliai man irgi patinka, laikosi normaliai  smile.gif

Turiu Lorealio šešėlius. Po poros val. pradeda subėginėti... Antrą kartą tikrai nepirkčiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2007 12 21, 15:34)
oj kokios panasios spalvytes visos bigsmile.gif ziuriu megsti zemes spalvu seselius, ane? ax.gif

kaip tau tie Lorealio seseliai (pirmieji)? kiek laiko? va, juos ir as turiu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 21 gruodžio 2007 - 17:18
QUOTE(linarija @ 2007 12 21, 18:24)
Turiu Lorealio šešėlius. Po poros val. pradeda subėginėti... Antrą kartą tikrai nepirkčiau lotuliukas.gif
Papildyta:
kaip tau tie Lorealio seseliai (pirmieji)? kiek laiko? va, juos ir as turiu... blush2.gif

As turiu kitokius. Tuos, kur idejau nuotrauka anksciau. Tai gerai laiko, turiu pora - rudu ir pilku atspalviu. Nesubega tongue.gif
Atsakyti
Nusipirkau make up forever seseliukus... ax.gif
Ryte isbandysiu. Jau kaip nekantrauku. Tai vien del to mielai kelsiuos 5:30 hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 21, 12:22)
Valio clap.gif atekeliavo mano MAC'ai clap.gif
user posted image

QUOTE(F_A @ 2007 12 21, 14:20)
Sepetukas toks kaip fotkej, ant dezutes raso 213SE g.gif Pabandziau su savo YSL sepetuku padazyt, iskart ryskiai gavos. Gal tas originalus kiek per minkstas ir per didelis, kad taip svelniai dengia  g.gif

Beja labai idomus spalvu derinys: sviesiausia balsva spalva perlo blizgumo, rozine ir ta dziovintu slyvu spalvos matines, zalia pereinanciu spalvu, turi auksini atspalvi, tokia pat ir violetine, ji blizga sidabriskai alyvine spalva, o melyna sakytum matine, bet isiziurejus is arti mazi mazi blizgiukai matos wub.gif

Na šitie fainulkos wub.gif
mano sąraše norimų dabar yra MAC iš limited adition Smoked Eys, na kur Eslauda pirko Warm berods, tai aš noriu Smoked ax.gif laaabai gražios spalvos, o kai visos giriat, kad gražiai ir ryškiai dengiasi tai išvis lydausi wub.gif

O kaip tau skirtumas didelis su originaliu šepetėliu ir su YSL? g.gif Na net keista, turėtų būti kompeltuota su geriausiai tinkančiu.

QUOTE(linarija @ 2007 12 21, 17:24)

O man lorealio visai nieko šešėliai, aš turiu pearl apeal ar kažkaip panašiai, vienspalvius violetinius, perlo blizgesio, ir dvispalvius pilka/balta, na šie ryškoki, ir pika ne itin lygiai dengiasi, tia naudoju tik baltą po antakiu, kad vizualiai pakelti antakio liniją ax.gif
O tie violetiniai blizgūs tai thumbup.gif labai gražiai dažosi,nesubėga, laikosi gerai.
Atsakyti
Man labai patiko L'orealio šešėlių spalvos, kur yra juodoms ar tamsiai rudoms akims smile.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau savo naujuosius MAC'us 4u.gif Atsiliepimai tokie - kol nebuvau isejus i lauka, laikes liuks, taciau grizus po pietu pastebejau kad kiek susibego i akies voko raukslyte (gal jiem oras dregnokas g.gif ), padaziau dabar dar, vel atrodo liuks thumbup.gif Taigi laikymosi prasme kolkas Shu Uemuros seseliai man visdar No. 1 blush2.gif
Atsakyti
Šiaip žurnale perskaičiau, kad jeigu yra drėgmė, kad ir lauke drėgna, tai dažniausiai šešėliai subėga į raukšleles, net jeigu ir tepiesi pagrindą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 23, 19:26)
Šiaip žurnale perskaičiau, kad jeigu yra drėgmė, kad ir lauke drėgna, tai dažniausiai šešėliai subėga į raukšleles, net jeigu ir tepiesi pagrindą smile.gif

man su Artdeco pagrindu jokiom salygom seseliai nesubega i rauksleles ir laikosi ilgiau nei 12 val. bigsmile.gif
Atsakyti