Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(populi @ 2007 12 13, 17:08)
norėjau parašyti praradom, o ne parodom.  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 13, 17:09)

Nu ir kas per tingėjimas mano šiandien - tai ne tas žodis  doh.gif
Ryt kalėdinis vakarėlis, aš dar nežinau kuo rengtis  doh.gif  Gal būti tiesiog Abžoryte? laugh.gif

Aha. Būk Abžoryte. Renkis įprastai- tik vakarėlio įkarštyje virsk ant grindų.. o toliau žinai ką daryt laugh.gif Rėk- "Aš esu Abžora ir noriu vyrų.. Daaaaug vyrų normalių. Daug, nes aš Abžorytė laugh.gif

---

Viskas.
Pavargau Nuo SM.

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 13, 18:09)
doh.gif
Pirkt gulsčiuką ir prie profesijos ir prie namo statybos pravers.
Būk ūkiška lotuliukas.gif

aga, o jei sau reiks jį palikti, ką aš su juo veiksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 13, 16:17)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aha. Būk Abžoryte. Renkis įprastai- tik vakarėlio įkarštyje virsk ant grindų.. o toliau žinai ką daryt laugh.gif Rėk- "Aš esu Abžora ir noriu vyrų.. Daaaaug vyrų normalių. Daug, nes aš Abžorytė laugh.gif
---

Viskas.
Pavargau Nuo SM.

Planas neblogas laugh.gif
O kolegos ir taip mane abžora kartas nuo karto pavadina - daug vaidinti nereikės laugh.gif

Suprantu, kad pavargai, toooookią trobą surentei drinks_cheers.gif

QUOTE(advoco @ 2007 12 13, 16:33)
aga, o jei sau reiks jį palikti, ką aš su juo veiksiu  lotuliukas.gif

Galėsi pasirodyti prieš savąjį parodydama kad turi namie gulsčiuką biggrin.gif Sužibėsi kaip žvaigždė jo akyse laugh.gif
Atsakyti
Atejau pasisveciuot naujuose namuciuose ax.gif jie kap visada nuostabus thumbup.gif Katik is parduotuves puskuodama parvilkau visa maisa meduoliams kepti reikalingu produktu-eisiu dabar bandyt kept..jei nesusprogdinsiu virtuves gal ir pavyks kas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 13, 16:56)
Atejau pasisveciuot naujuose namuciuose ax.gif jie kap visada nuostabus thumbup.gif Katik is parduotuves puskuodama parvilkau visa maisa meduoliams kepti reikalingu produktu-eisiu dabar bandyt kept..jei nesusprogdinsiu virtuves gal ir pavyks kas lotuliukas.gif

Šaunuoleeee ploja.gif
Tai eisim alaus vadinasi kitą dieną gerti laugh.gif
Žiek nesusprok tik pati tenai bekepdama hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 13, 14:12)
Mažulis kauniečio glėby + naujas darbas, nėr jai kada irnesakyk.gif Prata Vėtra irgi snaigių karpymo menu užsiėmusi, gal po švenčių jos pas mus užsuks  mastau.gif

Populi, nori alaus šiandien? biggrin.gif nors ir nelaimėjai totalizatoriaus ale vistiek į temą spėjai laugh.gif

as ir atspejau galima sakyt,man nesiulysi? laugh.gif

QUOTE(advoco @ 2007 12 13, 14:33)
aga, o jei sau reiks jį palikti, ką aš su juo veiksiu  lotuliukas.gif

taigi kaip ka? blink.gif nu gi kai neturesi ka veikt,ir sm bus tuscia,galesi vaiksciot po namus ir tikrint ar ar ner kreivu sienu hihihi.gif nail.gif
jetus kaip man salta kazko doh.gif
aaa,GM,a kiek tam seneliui metu kad jis vargsas taip nurasomas laugh.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikuteee: 13 gruodžio 2007 - 17:28
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 13, 17:27)
as ir atsoejau galima sakyt,man nesiulysi? laugh.gif
taigi kaip ka? blink.gif nu gi kai neturesi ka veikt,ir sm bus tuscia,galesi vaiksciot po namus ir tikrint ar ar ner kreivu sienu hihihi.gif nail.gif
jetus kaip man salta kazko doh.gif

Na jei turi galios parlekti per valandą iki Kauno - siūlau laugh.gif
P.S. GV - Lopetauskui 32 metukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 13 gruodžio 2007 - 17:30
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 13, 15:29)
Na jei turi galios parlekti per valandą iki Kauno - siūlau laugh.gif
P.S. GV - Lopetauskui 32 metukai biggrin.gif

a negaletum po blatu pasiulyt paslaugos-pristatymas i namus? laugh.gif
jetus GM-tai pats tas gi tongue.gif ar tu nori jaunesnio,kad pensijoj jaustumeis vis dar jauna nail.gif ?ir 40 pazejus i ji nekiltu mintys apie tai,kaip greit bega laikas hihihi.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 13, 17:32)
a negaletum po blatu pasiulyt paslaugos-pristatymas i namus? laugh.gif
jetus GM-tai pats tas gi tongue.gif ar tu nori jaunesnio,kad pensijoj jaustumeis vis dar jauna nail.gif ?ir 40 pazejus i ji nekiltu mintys apie tai,kaip greit bega laikas hihihi.gif ?

Nu nea, šitaip nieko nebus biggrin.gif aš alaus statau tik už kompaniją, pristatymams dirba UPS'as ir kiti servisai biggrin.gif Čia ne abžoros biznis laugh.gif

GV anksčiau buvo rašiusi save detalius paskaičiavimus ir paaiškinimus - kodėl tas metų skirtumas jai trukdo biggrin.gif Beje, dabar ir tu vadinsi ją GM vietoje GV? biggrin.gif Kaip kad ji kažkada mane abrožyte vadino laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 13, 15:41)
Nu nea, šitaip nieko nebus biggrin.gif aš alaus statau tik už kompaniją, pristatymams dirba UPS'as ir kiti servisai biggrin.gif Čia ne abžoros biznis laugh.gif

GV anksčiau buvo rašiusi save detalius paskaičiavimus ir paaiškinimus - kodėl tas metų skirtumas jai trukdo biggrin.gif Beje, dabar ir tu vadinsi ją GM vietoje GV? biggrin.gif Kaip kad ji kažkada mane abrožyte vadino laugh.gif

teks be alaus lik tada laugh.gif
nu oi prisidirbau,,ziu jau raso GM,gausiu velniu lotuliukas.gif
Atsakyti

Tik nusisuk taip ir pletkinat už nugaros.. tiksliau už monitoriaus tongue.gif
Ar gražu? A????

Aš pikta gun_bandana.gif

Prisidirbai Monikutee, oi prisidirbai lotuliukas.gif
Abrožyte ir tu biggrin.gif

Patikslinu.. jam 32 bus kovo mėnesį. Kodėl per senas esu sakius gal šimtą kartų doh.gif Nebesikartosiu, nes atsibodo ir nuo to mano kvarksėjimo jisai nejaunėja laugh.gif

Rimtai kodėl aš GM? laugh.gif
Nors man nesvarbu kaip pavadinsi ...
Atsakyti
Mergaites - yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Naij naij naij smile.gif

Noriu pasidziaugti savo sugrizusia nuotaika smile.gif Dar nesakysiu kodel, kad paskiau visko nesugadinciau. Tik tiek, kad tai nesusije su jokiais vyrais smile.gif
Atsakyti