Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 18, 17:09)
O, tai klausyk, galėsi patikrinti jį  tongue.gif  Ir žinosim, suvaidinta - nesuvaidinta  lotuliukas.gif

Būtų paprasta, tik aš to nesiimčiau biggrin.gif
Ale čia kažkada bandžiau pasakot apie laidą Klausimėlis, tai kol išaiškinau kas tai yra lotuliukas.gif

QUOTE(advoco @ 2007 12 18, 17:11)
va va  drinks_cheers.gif  man telikas reikalingas tik nusivylusias namų šeimininkes pažiūrėti ir žinias  biggrin.gif

Dar sex&city kai būdavo laugh.gif
O šiaip labai smagu sekmadieniais prie jo vartytis, kitom dienom - iš jo naudos nėra biggrin.gif
Atsakyti
O aš vakar buvau Cholinos spektaklyje. ir nereikėjo nei teliko, nei kompo tongue.gif jaučiuosi labai kultūringa pastaruoju metu biggrin.gif
Atsakyti
Mano draugas tuoj turi iš darbo pareiti ir vien nuo tos minties man nuotaika genda. Mąstau, sakyti jam, kad man labai blogai ir aš noriu namo, ar nieko tai nepakeis g.gif jaučiu nepakeis, o tai dar kraustytis į kitą kambarį gausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 18:15)
Būtų paprasta, tik aš to nesiimčiau biggrin.gif
Ale čia kažkada bandžiau pasakot apie laidą Klausimėlis, tai kol išaiškinau kas tai yra  lotuliukas.gif
O šiaip labai smagu sekmadieniais prie jo vartytis, kitom dienom - iš jo naudos nėra biggrin.gif

Klausimėlis yra gerai smile.gif Ypač kai pasako, kad Mona Liza buvo Lenino meilužė tongue.gif O kad RYgoj yra upė Misisipė - tai išvis gerai lotuliukas.gif Ai, dar buvo toks bajeris. Buvom su drauge RYgoj. Pasakojam latviui ta bajeri apie Misisipe Rygoj. Kaip tik vaikštom palei Daugava, vadinam ja Misisipe, staiga ziurim - a la Jachta kažkokia, na, kur turistus plukdo, ir ant jos šono parašyta "Misisipe" ar kažkaip panašiai lotuliukas.gif Pasirodo, lietuvaičiai neklydo lotuliukas.gif

Man virtuvėj telikas visada fone. Nemoku aš maisto gaminti, kai jis nezyzia biggrin.gif

Abžoryte, tuoj naujų namų reikės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 18 gruodžio 2007 - 17:25
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 18, 17:18)
O aš vakar buvau Cholinos spektaklyje. ir nereikėjo nei teliko, nei kompo  tongue.gif  jaučiuosi labai kultūringa pastaruoju metu  biggrin.gif

jėga bigsmile.gif kokiame buvai? aš irgi noriu į Cholinos ax.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 12 18, 17:21)
Mano draugas tuoj turi iš darbo pareiti ir vien nuo tos minties man nuotaika genda. Mąstau, sakyti jam, kad man labai blogai ir aš noriu namo, ar nieko tai nepakeis  g.gif  jaučiu nepakeis, o tai dar kraustytis į kitą kambarį gausiu  biggrin.gif

o gal vynelio šiandien? biggrin.gif nesinorės nei sakyti, ir bus laiko pagalvoti smile.gif Ar po užvakar dar nesinori nieko? laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 18, 17:24)
Klausimėlis yra gerai smile.gif Ypač kai pasako, kad Mona Liza buvo Lenino meilužė  tongue.gif  O kad RYgoj yra upė Misisipė - tai išvis gerai  lotuliukas.gif  Ai, dar buvo toks bajeris. Buvom su drauge RYgoj. Pasakojam latviui ta bajeri apie Misisipe Rygoj. Kaip tik vaikštom palei Daugava, vadinam ja Misisipe, staiga ziurim - a la Jachta kažkokia, na, kur turistus plukdo, ir ant jos šono parašyta "Misisipe" ar kažkaip panašiai  lotuliukas.gif  Pasirodo, lietuvaičiai neklydo  lotuliukas.gif

Man virtuvėj telikas visada fone. Nemoku aš maisto gaminti, kai jis nezyzia biggrin.gif

Abžoryte, tuoj naujų namų reikės  ax.gif

Aga, aš kai gaminu man irgi patinka kad jis ten šneka kažką biggrin.gif Arba radija visu VOLUME laugh.gif

Ir dar girdėjau, kad Talinas yra Norvegijos sostinė ir kad Esitija randasi Azijoje lotuliukas.gif O kadangi Estija turi sieną su Lietuva, mes irgi gyvename Azijoje biggrin.gif Ir dar Estijoje randamos naudingos iškasenos: bulvės ir plastmasė thumbup.gif

Einu sukursiu namus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 18:25)

o gal vynelio šiandien? biggrin.gif nesinorės nei sakyti, ir bus laiko pagalvoti smile.gif Ar po užvakar dar nesinori nieko? laugh.gif

Oj, priminėt ax.gif Turiu namie Torreso nuo vinių kalėjo kur liko tongue.gif Grįšiu, pasidarysiu ką nors skanaus, pasijungsiu rusiškąją Sex&City versiją ir mėgausiuos gyvenimu blush2.gif
Atsakyti
jėga  bigsmile.gif  kokiame buvai? aš irgi noriu į Cholinos  ax.gif

Žmonės biggrin.gif

Užsimaniau vyno ir aš.... ax.gif
Atsakyti

Dar nesinori visai nieko, nei maisto, nei tuo labiau alkoholio biggrin.gif
Arbatom gyvenu ax.gif
O apie visko metima ir vaziavima namo as jau ne pirma diena galvoju, o juo labiau, kai pas mane pilna patirties begti nuo saves ir problemu smile.gif bet zinau, kad tai butu labai kvaila... Ir viskas smile.gif
O dar i ta maza norejimo namo ugnele zibalo dapyle mano ypatingasis ex issakes viska, ka galvoja ir ugnele patapo dideliu lauzu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 18 gruodžio 2007 - 17:36

Haneriete, gal tavęs laimė laukia Lietuvoj g.gif Nepabandysi, nesužinosi tongue.gif

Gerai, Fėjos, važiuoju namo. Pavakarokit gražiai ir saugiai smile.gif Gal prisijungsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 19:15)

va va, čia irgi teisybė drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti