Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 15:38)
o juokas ne silpnųjų ginklas? unsure.gif

O puolimas ant kitų ne gynimosi būdas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo, nusprendžiau, kad tame ištikimybės teste viskas yra vaidyba verysad.gif neteisybė kokia.
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 18, 17:29)
Jo, nusprendžiau, kad tame ištikimybės teste viskas yra vaidyba  verysad.gif  neteisybė kokia.

Esu mačiusi kelias laidas. Labai jau greit tie bernai pakimba lotuliukas.gif Ir dar, tarpusavyje tos poros labai suvaidintai atrodo, kažkokio imtymumo trūksta tongue.gif Nors kelios situacijos buvo tokios daugiau mažiau realios - bet gal tiesiog geresni aktoriai pasitaikė tongue.gif
Tik galvoju, kaip bernai "neatpažįsta" tų pačių provokatorių g.gif Juk kartojasi ta pati kaskart blink.gif
Atsakyti
sveikos
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 15:44)
Mielai pašnekėsiu viską apie Jus išsamiau:

DG- kvaila fyfa iš Rokiškio, kurios idealas persisportavę bernai.
Abžorytė- visiško naivumo kaunietė. Tokia žiopla, kad net draugė berną perėmė. Tokia svaigalė, kad net vedyboms netinkama.

Ką mes čia dar turim..?

mane mirksiukas.gif papasakok, ką apie mane galvoji. labai įdomu g.gif

nu šakės kokia bloga diena gun_bandana.gif gun_bandana.gif nu susaudysiu visus tuoj unsure.gif gerai kad dar i mokykla nejau (tik į pirmą pamoką) , o tai bučiau visus mokytpjus išsiuntinėjus... unsure.gif

Ir dar maniškis taip sunervavo iš pat ryto doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 18, 16:54)
Tik galvoju, kaip bernai "neatpažįsta" tų pačių provokatorių  g.gif Juk kartojasi ta pati kaskart  blink.gif

Turbūt todėl kad teliką ne visi žiūri biggrin.gif Mėlynakis jo net neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 18:00)
Turbūt todėl kad teliką ne visi žiūri biggrin.gif Mėlynakis jo net neturi  doh.gif

Aš irgi esu be teliko ilgai gyvenusi, savotiškai smagu biggrin.gif
Viskas, mes jau nusprendėm, kad vaidyba, todėl ir provokatorės tos pačios, todėl jų ir neatpažįsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 18, 17:03)
Aš irgi esu be teliko ilgai gyvenusi, savotiškai smagu  biggrin.gif

na taip, savotiškai smagu, aš barake nė neprisimindavau tokio daikto kaip telikas biggrin.gif o ir dabar laptopas daug dažnesnis draugas nei telikas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 18, 17:54)
mane  mirksiukas.gif  papasakok, ką apie mane galvoji. labai įdomu  g.gif

Nesubrendus mažė sprendžianti meilės reikalus, kurių net nėra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 18:00)
Turbūt todėl kad teliką ne visi žiūri biggrin.gif Mėlynakis jo net neturi  doh.gif

O, tai klausyk, galėsi patikrinti jį tongue.gif Ir žinosim, suvaidinta - nesuvaidinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 19:04)
o ir dabar laptopas daug dažnesnis draugas nei telikas laugh.gif

va va drinks_cheers.gif man telikas reikalingas tik nusivylusias namų šeimininkes pažiūrėti ir žinias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 18, 18:11)
va va  drinks_cheers.gif  man telikas reikalingas tik nusivylusias namų šeimininkes pažiūrėti ir žinias  biggrin.gif

Žinias aš čia irgi per kompą žiūriu wink.gif
Atsakyti
GV, nesinervink doh.gif

Gerai, panos, einu atlikt pareigos tėvynei mirksiukas.gif vėliau vėl prisijungsiu paplepėt smile.gif
Atsakyti