Įkraunama...
Įkraunama...

Ką mėgsta jūsu vaikas?

šokti,pats rodo,kad reikia įjungti muziką ir šoka bigsmile.gif
Atsakyti
ziureti top shop reklama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lalana @ 2010 07 07, 19:15)
ziureti top shop reklama  biggrin.gif

lotuliukas.gif Maniškis (1,2 m.amžiaus) irgi reklamos mėgėjas, bet kokios, net per radiją leidžiamos, reklamą transliuoja, vaiko nėra biggrin.gif Dar labai patinka skaityti, t.y. vartyti mano žurnalus ir savo kalba šnekėt ("skaityti"), patinka ir savo knygutės. Na ir kaip daugumai vaikų, manau, labai labai patinka vanduo, maudynės ežere, baseine, vonioj, smėlis ir akmenukai irgi kažkas nerealaus biggrin.gif Kol kas kažkokių ypatingų talentų neatradom, na bet laiko dar yra, galėsiu parašyt po kokių metelių gerų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2010 07 07, 22:42)
lotuliukas.gif Maniškis (1,2 m.amžiaus) irgi reklamos mėgėjas, bet kokios, net per radiją leidžiamos, reklamą transliuoja, vaiko nėra  biggrin.gif Dar labai patinka skaityti, t.y. vartyti mano žurnalus ir savo kalba šnekėt ("skaityti"), patinka ir savo knygutės. Na ir kaip daugumai vaikų, manau, labai labai patinka vanduo, maudynės ežere, baseine, vonioj, smėlis ir akmenukai irgi kažkas nerealaus  biggrin.gif Kol kas kažkokių ypatingų talentų neatradom, na bet laiko dar yra, galėsiu parašyt po kokių metelių gerų  mirksiukas.gif

jo reklamos ir mano žiogą veikia biggrin.gif
Atsakyti
dukryte megsta turbut kaip ir visi vaikai sokti piesti knygutes, dainuoti. bet drovisi jei paprasai vienai padainuoti ar sokti biggrin.gif
Atsakyti
ziuriu, prisijungsim prie daugumos sokanciu... thumbup.gif

na, jau ta tai megsta.. nuo kokiu 6 menesiu, atsiklaupusi sokdavo.. o dabar tai ismokusi tokiu juokingu judesiuku.. nu kikenam visi susiriesdami.. nes maniske su ranka taip pavaro, kaip kaimo kokia bobike..mano mama sako - "niu, Emute, galesi varyti i kaimo geguzine".. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mnaiskei irgi patinka sokti biggrin.gif jau turi ir dainas pasirinkusi per kurias labiausiai soka. Buna net su tupciojimais smile.gif ir dar knygas vartyti megsta. Turi viena megstamiausia, tai pries miega pavartom abi biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytei labai patinka vartyti knygutes bigsmile.gif ,ir tikrai,jau ne karta esu girdejus is kitu zmoniu,kad ji taip graziai ziuri,idemiai,susikaupus, skaityt dar nemokam,bet pakomentuojam smile.gif knyguciu turim labai daug.
Atsakyti
mano suneliui labai patinka piesti, buna tik pabunda issoka is lovytes ir lekia prie stalciaus kur sudeti piestukai, issiima ir tada praso popieriaus lapo ant ko galetu piesti 4u.gif
Atsakyti
labai aptinka klausytis muzikos,atkartot zodzius,sokt.ir klauso tik populiaria muzika,mtv....praso ir praso ijungt ta kanala arba maigo distancini kol pats suranda.
Atsakyti
Deliones ir puzzle 4u.gif
Atsakyti
sokti, turbut kaip ir visi vaikuciai, o dar, labai megsta knygutes, ziurinet, spalvint...plesyt ir grauzt biggrin.gif net medines doh.gif tai dabar tik medziagines, bet minusas, negalima piest
Atsakyti