šokti,pats rodo,kad reikia įjungti muziką ir šoka

ziureti top shop reklama

QUOTE(lalana @ 2010 07 07, 19:15)

QUOTE(Tanika @ 2010 07 07, 22:42)

jo reklamos ir mano žiogą veikia

dukryte megsta turbut kaip ir visi vaikai sokti piesti knygutes, dainuoti. bet drovisi jei paprasai vienai padainuoti ar sokti

ziuriu, prisijungsim prie daugumos sokanciu...
na, jau ta tai megsta.. nuo kokiu 6 menesiu, atsiklaupusi sokdavo.. o dabar tai ismokusi tokiu juokingu judesiuku.. nu kikenam visi susiriesdami.. nes maniske su ranka taip pavaro, kaip kaimo kokia bobike..mano mama sako - "niu, Emute, galesi varyti i kaimo geguzine"..

na, jau ta tai megsta.. nuo kokiu 6 menesiu, atsiklaupusi sokdavo.. o dabar tai ismokusi tokiu juokingu judesiuku.. nu kikenam visi susiriesdami.. nes maniske su ranka taip pavaro, kaip kaimo kokia bobike..mano mama sako - "niu, Emute, galesi varyti i kaimo geguzine"..

Mnaiskei irgi patinka sokti
jau turi ir dainas pasirinkusi per kurias labiausiai soka. Buna net su tupciojimais
ir dar knygas vartyti megsta. Turi viena megstamiausia, tai pries miega pavartom abi

Mano dukrytei labai patinka vartyti knygutes
,ir tikrai,jau ne karta esu girdejus is kitu zmoniu,kad ji taip graziai ziuri,idemiai,susikaupus, skaityt dar nemokam,bet pakomentuojam
knyguciu turim labai daug.

mano suneliui labai patinka piesti, buna tik pabunda issoka is lovytes ir lekia prie stalciaus kur sudeti piestukai, issiima ir tada praso popieriaus lapo ant ko galetu piesti

labai aptinka klausytis muzikos,atkartot zodzius,sokt.ir klauso tik populiaria muzika,mtv....praso ir praso ijungt ta kanala arba maigo distancini kol pats suranda.
Deliones ir puzzle

sokti, turbut kaip ir visi vaikuciai, o dar, labai megsta knygutes, ziurinet, spalvint...plesyt ir grauzt
net medines
tai dabar tik medziagines, bet minusas, negalima piest