Įkraunama...
Įkraunama...

Ką mėgsta jūsu vaikas?

Maniškio mėgstamiausias užsiėmimas- lakstyti vyresnei sesei iš paskos ir daryti tai, ką ji daro. Pvz. jei sesė šoka- ir jis šoka, jei kažką rašo- jis griebia flamasterius ir taip pat paišo, jei rengiasi- ir jis prašo jam duoti drabužėlių.
O šiaip vyrukui smagiausia kokį pokštą padaryt- kad ir mamai į kavą įmesti servetėlę arba arbatos puodelyje rankas nusiplauti... biggrin.gif
Atsakyti
Labiausiai megsta lakstyti paskui mane ir suciupti koja biggrin.gif , be sito pagrindinio uzsiemimo dar patinka zaisti su masinytem, pametyti paspardyti kamuoli, pasileisti muzikyte ir pasokti, isejus i lauka rauti zoles ir gelytes biggrin.gif Dar labai megsta skaniai pavalgyti ir nusikales pamiegoti biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunui labai patinka vaikiskos knygutes,vaikiskas kompiuteriukas,megsta sokti ir dainuoti biggrin.gif kartais piesia ant sienu ir duru doh.gif
Atsakyti
maniskis megsta sokti polka su raguciais:)
Atsakyti
Šiuo metu pagrindinis pageidaujamas veiksmas: Į LAUKĄ lotuliukas.gif . O ten jau ir smėlio dėžę tėtė sumeistravęs, ir ,,babalų"(vabalų), i ,,niam!"(t.y. miau) ir akmenukų visokio dydžio ir gražumo.
Tiesa dar BRRR su dviračiais tai irgi pirma. Tik pasakai važiuosim su dviračiais, jau prie durų ir bando batukus dėtis, nors dar tapkutės ant kojų lotuliukas.gif (jai dar tik 1 ir 4) ir būtinai jau burzgia pati: BRRRR lotuliukas.gif
Atsakyti
Ka megsta? g.gif Manau, kad kol kas tai betvarke daryt ir oziuotis doh.gif
Atsakyti
piesti, o jei muzikele patinka (linksma), tai butinai posoka smile.gif
Atsakyti
Musu berniukui labai patinka sokti smile.gif vos tik isgirsta patinkanca daina - tuoj eina sokt, arba paima man uz rankos, kad sokciau kartu su juo biggrin.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu megstamiausias uzsiemimas - ijungti mikrofona ir sokti bei dainuoti. Ir butinai teveliai po kiekvieno pasirodymo turi garsiai ploti smile.gif
Atsakyti
sveikutes...
man labai neramu, kad mano 3 metu dukryte, nieko nemegsta.. neuzsiima niekuo.. tik atsikelia ir saukia tevelika ijunk... daugiau nieko.. zaidzia kokias kelias minutes ir viska isvercia ir baigiasi visi zaidimai ir idomumai.. tik telika nori ziureti ir viskas.. .bet juk taip negalima..
meginau su knygutem uzsiimti, bet netinka.. zaisti su lelem, lego, irgi negerai..
gal turite kokiu patarimu? blush2.gif ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Labiausiai megsta piesti, zaisti su masinelemis, delioti kaladeles (3m)
Atsakyti
dainuoti
Atsakyti