Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas, III dalis

QUOTE(Ferrari @ 2007 12 17, 13:27)
Prašau pakomentuoti ir parekomenduoti kaip įdomiau padažyti akis. Kadangi dažausi jau daugiau kaip 15 metų, tai nusistovėjo kažkokie dažymosi įpročiai, kuriuos galbūt reikėtų pakeisti  ax.gif
Čia mano kasdienis
user posted image
(na kad reikia pavalyti po akim kur tušu patepliota ir pašukuoti balkstienas galit nė nesakyti  blush2.gif )

kiokios garzios akys wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2007 12 17, 22:23)
kiokios garzios akys  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ka as matau, tai apatinis vokas isteptas tusu kazkiek.. Reikia pavalyt su kokiu vatos tamponeliu - ausyciu krapstuku.
Pas tave "uzkrite" vokai, todel seseliais nepapiktnaudziausi. As siulyciau paryskint visrutinio voka krasteli labiau. Pavydziu slapiu pravedimu.. ax.gif
Ir pabandyciau ne vien rozinius seselius. O kokius rusvus - auksinius svelnius pastelinius.. Prie tokiu akyciu - turetu nemazai spavu tikti mirksiukas.gif Paeksperimentuok ir vel mums atsiusk 4u.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
Na man tai nieko ypatingas paskutinis makiažas, daug studenčių panašiai pasidažiusios vaikšto blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Kazkada teko pasiknist gerokai internete ieskant 60-uju makiazu, mat drauge vare i temini vakareli ir paprase ja numaliavot ax.gif Taigi dalinuos savo radinukais su jumis, gal kuriai kada nors pravers 4u.gif
Video medziaga cia!
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Patinka man tu laiku akiu makiazas nerealiai! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 18 gruodžio 2007 - 16:03
Dar 60-ieji:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 18 gruodžio 2007 - 16:50
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
F A puikiu patarimu cia idejai, ir video naudinga 4u.gif pries tai buvusiuose psl. buvai idejus makiazu prie blyskiu lupu..na bet kokia spalva tureciau pirkti lupdazio, kad tokia grazi blyski spalvyte gautusi?.. blush2.gif
Atsakyti
60-tuju makijazas - vienspalviai ryskoki seseliai. Ir ryski virsutinio voko linija...

As esu rudaake (sviesiai zaliai rudos), tai vis svarstau, ar man tinka pilkas makijazas (ir dar su violetiniu siek tiek).. nes tokio norisi, jei rengies pilkai, juodai, baltai...

Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 12 19, 01:45)
F A puikiu patarimu cia idejai, ir video naudinga  4u.gif pries tai buvusiuose psl. buvai idejus makiazu prie blyskiu lupu..na bet kokia spalva tureciau pirkti lupdazio, kad tokia grazi blyski spalvyte gautusi?.. blush2.gif

Ieskok kazko panasaus kaip maniskiai foto apacioj 2 metalinese dezutese rolleyes.gif Jie Zaros yra:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 19, 07:37)
60-tuju makijazas - vienspalviai ryskoki seseliai. Ir ryski virsutinio voko linija...

As esu rudaake (sviesiai zaliai rudos), tai vis svarstau, ar man tinka pilkas makijazas (ir dar su violetiniu siek tiek).. nes tokio norisi, jei rengies pilkai, juodai, baltai...

Jei idetum savo foto butu lengviau kazka pasakyt ax.gif Siaip tau graziai turetu atrodyt koks idomesnis, pvz. pilka-violetine-tamsiai khaki derinukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 19, 09:14)
Ieskok kazko panasaus kaip maniskiai foto apacioj 2 metalinese Jei idetum savo foto butu lengviau kazka pasakyt ax.gif Siaip tau graziai turetu atrodyt koks idomesnis, pvz. pilka-violetine-tamsiai khaki derinukas rolleyes.gif

Neisivaizduoju chaki ir violetines spalvos derinio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 19, 08:22)
Neisivaizduoju chaki ir violetines spalvos derinio  hihihi.gif

Nebijok paeksperimentuot, siaip gaunas siltas rudeninis derinukas ax.gif dar akies isorini kampa paryskinciau tamsiai tamsiai rudu ax.gif
Atsakyti