Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas, III dalis

Ka as savo laiku labai jau nemazai esu prisieksperimentavus... Dabar apsiraminau.. Matyt senatve taip veikia unsure.gif
Ir siaip kas blogiausia, kad as nesioju akinukus, tai visa grozi paslepiu verysad.gif
Atsakyti
Aciu F A !!! zinosiu ko mazdaug ieskot rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas turite super natūralių makiažų pavyzdukų ? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, labai smagu ir įdomu pasakaitynėti šia tėmelę thumbup.gif , kaip tik susidomėjau, kaip kuo įdomiau pasidaryti makiažą, labai ačiū už tokia informaciją. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 19, 01:32)

pas J.Lo nesutvarkyti antakiai blink.gif blink.gif

fainu cia FA idejusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 20 gruodžio 2007 - 21:18
visos su priklijuotom blakstienom manau tai ir duoda puse makiazo grozio
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 12 20, 21:31)
visos su priklijuotom blakstienom manau tai ir duoda puse makiazo grozio

Aš vakar jau dairiausi kokias čia blakstienas prisilipinti šventėms laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 20, 22:34)
Aš vakar jau dairiausi kokias čia blakstienas prisilipinti šventėms laugh.gif

As irgi ziurinejuos ax.gif Ir labiausiai man patiko artdeco, radau tokias naturalesnes bigsmile.gif Kartu maciau yra pirkti ir kliju, jie vandeniui atsparus, tai idomu, kaip reiks nusiimt tas blakstas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 20, 22:02)
As irgi ziurinejuos  ax.gif  Ir labiausiai  man patiko artdeco, radau tokias naturalesnes  bigsmile.gif  Kartu maciau yra pirkti ir kliju, jie vandeniui atsparus, tai idomu, kaip reiks nusiimt tas blakstas  g.gif

Pries pora savaiciu su drauge buvau pirkt Artdeco dirbtiniu blakstienu ax.gif
1. rekomendavo imt kuoksteliais, o ne vientisas, nes naturaliau atrodo, nestyro taip akivaizdziai naturalios blakstienos apacioje. minusas tik tame, kad kuoksteliais sunkiau uzsiklijuoti
2. vandeniui atspariais klijais klijuotos laikos net keleta dienu, taciau jom nuimt reik pirkt spec. valikli, parekomendavo imt paprastus klijus
3. drauge isbande ir yra labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 20, 22:52)
Pries pora savaiciu su drauge buvau pirkt Artdeco dirbtiniu blakstienu ax.gif
1. rekomendavo imt kuoksteliais, o ne vientisas, nes naturaliau atrodo, nestyro taip akivaizdziai naturalios blakstienos apacioje. minusas tik tame, kad kuoksteliais sunkiau uzsiklijuoti
2. vandeniui atspariais klijais klijuotos laikos net keleta dienu, taciau jom nuimt reik pirkt spec. valikli, parekomendavo imt paprastus klijus
3. drauge isbande ir yra labai patenkinta thumbup.gif

O kaip kainos? huh.gif

Aš pirmam kartui noriu visai papigiaiskų kuokšteliais, kad pasimokinčiau prisilipint biggrin.gif O kokiom vestuvėm galėsiu ir rimtesnes užsiklijuot rolleyes.gif
Atsakyti
Vaje kaip sudetinga klijuoti blakstienas, kad klijai akytems nepakenktu doh.gif

Na manosios riestos ir ilgos ganetinai kai gerai da padazau tai antakius remia ax.gif ot pamaiva as cia tikriausiai blush2.gif atsiprasau blush2.gif
Atsakyti

Sveikos,

perskaičiau visas dalis apie makiažą ir tikrai radau daug gerų patarimų.Dėkui jum 4u.gif už tokią gausybę patarimų 4u.gif Gaila, kad kartais laiko nelieka sau.

Va, ką radau: smile.gif

http://www.koji-honp...e_talk_300.html

šito irgi berods nebuvo:

http://seehere.blogs...out-makeup.html
Atsakyti