Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas, III dalis

QUOTE(F_A @ 2008 04 27, 23:31)
user posted image

labai grazus makiazas akims kokiai progai, man tie isviesinimai wub.gif

Ruosiuosi i vestuves, busim liudininkais, bandysiu darytis makiaza pati, ieskojau platybese, bet visur daugiau jaunuju makiazai, o kaip neisaukianciai tokiai progai paciai pasidazyti g.gif ... sukuosena - minimalistines prasysiu ... gal pagelbetumet truputuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2008 04 28, 08:46)
Nu niekaip nesuprantu  akiu seseliu to ratuko, kaip juo naudotis? Nors skaiciau kitose temose.  blush2.gif Pvz. Mano akys melynos i pilkuma, tai turiu ziureti i rato viduryje esancia melyna spalva ir prie jos esancias nurodytas seseliu spalvas?  g.gif  Paaaiskinkite , aciu labai  4u.gif

ziurint i paskutini spalvu rata, tai tiks spalvos esancios prie akiu spalvos (5 spalvos rato vidury) 4u.gif O anksciau deti spalvu ratai yra kaip ir paaiskinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 04 27, 22:31)
user posted image

Antrasis makiazas man asmeniskai atrodo kiek per ryskus, bet galbut kokiai progai taip pasimaliavojus visai nieko atrodytu g.gif

J.Lo baisiai, kaip pusgyvė doh.gif

Šiaip su akinukais man visi patiko, tik va šitam kažkas nito, skirtingai akytės padažytos, ar čia aš nedazoominu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 04 29, 11:05)
J.Lo baisiai, kaip pusgyvė  doh.gif

Šiaip su akinukais man visi patiko, tik va šitam kažkas nito, skirtingai akytės padažytos, ar čia aš nedazoominu lens.gif

gal cia del apsvietimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2008 04 28, 10:46)
Nu niekaip nesuprantu  akiu seseliu to ratuko, kaip juo naudotis? Nors skaiciau kitose temose.  blush2.gif Pvz. Mano akys melynos i pilkuma, tai turiu ziureti i rato viduryje esancia melyna spalva ir prie jos esancias nurodytas seseliu spalvas?  g.gif  Paaaiskinkite , aciu labai  4u.gif

Paaiskint galima (nors vizualiai ir praktiskai butu daug paprasciau tai padaryti ir naudos daugiau Jums butu nei nuo teoriniu aiskinimu mirksiukas.gif ), tik sunku nematant zmogaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 04 27, 22:31)

Makiazas merginoms nesiojancioms akinukus!!

mano akiniu remeliai purpuriniai (raudonos ir violetines derinys) tai kartais stengiuos paderint makiaza ir prie akinuku, aisku man ju nereik pastoviai nesiot bet darbe tenka. taigi, labai graziai tinka jei pasidazau lengvais violetiniais seseliais, taip pat ikomponuoju ir melynus, tai gaunas super rysku, grynai kaip mergaiciu is akiniu reklamu, o kartais lupas pasidazau ryskoka avietine spalva, nu tai irgi puikiai atrodo, nors ne taip ryskiai.jei kada pasidazysiu taip tai imesiu nuotrauka wink.gif

Papildyta:
o maryte melnikaite swoon.gif jei buciau JLo, tuos zmones kurie rupinosi makiazu, paduociau i teisma, sitaip sudarkyt tokia grazia moteri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 04 29, 21:50)
mano akiniu remeliai purpuriniai (raudonos ir violetines derinys) tai kartais stengiuos paderint makiaza ir prie akinuku, aisku man ju nereik pastoviai nesiot bet darbe tenka. taigi, labai graziai tinka jei pasidazau lengvais violetiniais seseliais, taip pat ikomponuoju ir melynus, tai gaunas super rysku, grynai kaip mergaiciu is akiniu  reklamu, o kartais lupas pasidazau ryskoka avietine spalva, nu tai irgi puikiai atrodo, nors ne taip ryskiai.jei kada pasidazysiu taip tai imesiu nuotrauka wink.gif

Papildyta:
o maryte melnikaite swoon.gif jei buciau JLo, tuos zmones kurie rupinosi makiazu,  paduociau i teisma, sitaip sudarkyt tokia grazia moteri biggrin.gif

tada gal dar pati daresi hihihi.gif
Atsakyti
nu visko gali but, beje kazkur skaiciau kad Pamela Anderson kai skuba tai ir sukuosena pati pasidaro ir pasidazyt gali, ir jos plaukai bei makiazas atrodo tikrai nepriekaistingai, na del aprangos...na kartais irgi neblogai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 04 29, 21:24)
nu visko gali but, beje kazkur skaiciau kad Pamela Anderson kai skuba tai ir sukuosena pati pasidaro ir pasidazyt gali, ir jos plaukai bei makiazas atrodo tikrai nepriekaistingai, na del aprangos...na kartais irgi neblogai atrodo biggrin.gif

Na gal ir pasidaro pati g.gif
Bet šiaip ją yra tekę nuotraukose tokią pamatyt, kad aš tikrai labai skubėdama neišdrįsčiau taip į gatvę eit ax.gif
Atsakyti
Na, ji jau ne jauna, tad sunku kasdien paciai atrodyt pritrenkianciai lotuliukas.gif (skonio reikalas, zinoma) Isivaizduojat kiek, kaip pritept ir kiek laiko reikia, kd atrodyt puikiai ir bent 10 metu jaunesne virs 40, kai jos oda nuo visko jau pavargus... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 30 balandžio 2008 - 14:45
Sveikos dar karteli, noriu konsultacijos, ar makiazas derinamas prie akiu ar prie sventines aprangos g.gif ... va cia ir susimaisiau ... jei suknele bordo su baklazano atspalviu, maisytos - tai akys ir panasiu atspalviu g.gif
Atsakyti
Na, as tai siulyciau gal lupas derinti, o akis tuomet rusvai ar pilkai. Jei turit tamsu pilkai violetini atspalvi galit naudot. O jei akis, tai tik koki maza akcentuka kur nors "imest". Tik nedarykit viso makiazo tos splavos kaip rubas, nes issiliesit ir dingsit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 30 balandžio 2008 - 16:09