Mano veidas pilnas išsiplėtusių porų ir labai norėčiau jas užmaskuoti. Tačiau pasimečiau tarp įvairių kompaktinių ir kitokių pudrų, makiažo pagrindų... Niekada nesu jų naudojusi, visuomet dažausi minimaliai (lūpdažis, tušas, kontūras). Gal galite paaiškinti kas, kada yra naudojama ir kuo šios priemonės skiriasi?
Sveikos
Mano veidas pilnas išsiplėtusių porų ir labai norėčiau jas užmaskuoti. Tačiau pasimečiau tarp įvairių kompaktinių ir kitokių pudrų, makiažo pagrindų... Niekada nesu jų naudojusi, visuomet dažausi minimaliai (lūpdažis, tušas, kontūras). Gal galite paaiškinti kas, kada yra naudojama ir kuo šios priemonės skiriasi?
Labai noreciau patarimo su pavyzdeliais
Greitu metu nusimato proga, tai noreciau kazkaip pasidazyti graziai (gimtadienis
). Suknele vilkesiu ciklameno spalvos, esu parudus nuo soliariumo, akys rudos (vos vos zalios), o plaukai sviesus... Tai ir pasimeciau, kokiomis spalvomis ir kaip galeciau pasigrazinti... Labai tikiuosi sulaukti pagalbos is jusu
Greitu metu nusimato proga, tai noreciau kazkaip pasidazyti graziai (gimtadienis
QUOTE(neshi @ 2008 05 05, 16:49)
Sveikos
Jei reikia užmaskuoti tik poras, rekomenduoju Clinique Pore minimaizerį. Jis permatomas,spalvos, kaipo tokios nesuteikia, bet maskuoja, išlygina odą tikrai gerai.
QUOTE(Varu @ 2008 05 05, 22:50)
). Suknele vilkesiu ciklameno spalvos, esu parudus nuo soliariumo, akys rudos (vos vos zalios), o plaukai sviesus... Tai ir pasimeciau, kokiomis spalvomis ir kaip galeciau pasigrazinti... Labai tikiuosi sulaukti pagalbos is jusu 
jei patinka barbiskas makiazas gali pasidazyt violetiniais seseliais ir lupas padengti ciklameno spalva(as taip daryciau
Papildyta:

QUOTE(almantė_k @ 2008 05 06, 12:19)
jei patinka barbiskas makiazas gali pasidazyt violetiniais seseliais ir lupas padengti ciklameno spalva(as taip daryciau
) jie nori solidesnio ivaizdzio padenk akis rusvais arba pilkvos spalvos seseliais(priklausomai nuo spalvinio tipo) o lupas dazyk ciklamenu, arba gali paderinti violetinius, ciklameninius ir rudus(pilkus) seselius ir lupas daryt blankias. variantu daug 
Papildyta:

Papildyta:

Sitas tai nerealus variantas, labai aciu
QUOTE(Varu @ 2008 05 05, 22:50)
as tai dabar labai pakvaisus del rozines/pilkos derinuko
ava ziuriu ir foto ikelta jau
QUOTE(Dasha @ 2008 05 06, 16:55)
as tai dabar labai pakvaisus del rozines/pilkos derinuko
jei ekis dazysi ryskiau, tarkim su pravedimu ,tada siulyciau lupas labai neutraliai, kad nebutu dvieju traukos tasku makiaze.. tada galima biski skruostus rausvu ruzu vos vos su blizgesiuku uztepti..
tik na gal ryskokas.. bet cia nuo zmogaus priklauso, kaip jautiesi. o be to, pabandyk kelis vakarus pries pasidazyt - kad ir ne taip kaip foto , pavarijuok, ir rasi sau tinkanti ir patinkanti 
Pravedimo tai nedarysiu... Ant seseliu sunku kazkaip pasidaryti man, kreivai iseina, viska valyt tenka... Tai noreciau su ryskiais seseliai suzaisti... Labai jau graziai cia tas makiazas padarytas... Pasaka tikra
Dar apie barbes

Nezinau, bet tie Barbie makiazu foto tokie man itartini ar tik ne pakoreguoti su hotoshopu
ypac paskutineje foto matosi
QUOTE(PUka @ 2008 05 06, 20:08)
Nezinau, bet tie Barbie makiazu foto tokie man itartini ar tik ne pakoreguoti su hotoshopu
ypac paskutineje foto matosi 
zinoma, koreguoti, bet nereiskia, kad tai; dazantis atrodysi baisiai
del atrodymo apsiverkus- gal tik kiek neiprastai.. todel tau tokios asociacijos kilo?
QUOTE(Dasha @ 2008 05 06, 22:39)
zinoma, koreguoti, bet nereiskia, kad tai; dazantis atrodysi baisiai
del atrodymo apsiverkus- gal tik kiek neiprastai.. todel tau tokios asociacijos kilo?
o as to ir net neturejau omenyje
QUOTE(Baltija @ 2008 05 06, 17:28)
man asmeniškai nei vienas iš šių makiažų nėra gražus