Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

sakykit gal kas daretes b.depiliacija su piesinuku, kur nebrangiai daro, gal kas zinot?galvoju wyrui staigmena padaryti walentino dienai, tik nezinau ar skausma iskesiu smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(justea @ 2008 02 08, 17:41)
As irgi turejau toki daikta namie...Ir kokia kvaila buvau, kad ji nusipirkau doh.gif
Labai daug laiko atima po viena plaukeli zaisti, siaip visokie ten draudimai (pvz. pradejus naudoti reikia tik skusti plaukelius, negalima degintis ir pan.)o rezultatas toli grazu ne pas geriausias schmoll.gif
Zodziu rezultate man jokio rezultato nesimate  verysad.gif
Tikiuosi tau geriau pasiseks! 4u.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif Pas mane galima ne tik po vieną plaukelį, bet ir skanuoti nedidelius plotelius (berods 5*7 mm), tai terlionės šiek tiek mažiau mirksiukas.gif Tai tikiuosi greitesnio rezutato rolleyes.gif Dabar "rūpinuosi" bikiniu ir šiek tiek pažastimis ax.gif Tiesiog nežavi manęs važinėjimas į saloną ir kainos blink.gif Be to ir rezultatas gali nenudžiuginti doh.gif
Dėl tų apribojimų, tai juk ir salone darant negalima degintis (tam tikru laikotarpiu), o ir rauti plaukelius nepatartina 4u.gif
Na, kai turėsiu rezultatą (jei turėsiu), būtinai parašysiu mirksiukas.gif O tuo tarpu laukiu ir kitų atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2008 02 09, 14:50)
Ačiū už atsakymą  4u.gif Pas mane galima ne tik po vieną plaukelį, bet ir skanuoti nedidelius plotelius (berods 5*7 mm), tai terlionės šiek tiek mažiau 
............

O ar brangus toks daikciukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 02 09, 14:54)
O ar brangus toks daikciukas?  ax.gif

1350 Lt
Atsakyti
QUOTE(justea @ 2008 02 08, 18:41)
As irgi turejau toki daikta namie...Ir kokia kvaila buvau, kad ji nusipirkau doh.gif
Labai daug laiko atima po viena plaukeli zaisti, siaip visokie ten draudimai (pvz. pradejus naudoti reikia tik skusti plaukelius, negalima degintis ir pan.)o rezultatas toli grazu ne pas geriausias schmoll.gif
Zodziu rezultate man jokio rezultato nesimate  verysad.gif
Tikiuosi tau geriau pasiseks! 4u.gif

Plaukai reteja naudojant ta lazeri,bet jau tiek laiko reikia-vienai kojai visa diena,nors ir pas mane lazeris ploteliais naikina. doh.gif Tad turiu tris menesius,bet sugebejau tik dvi pilnas proceduras padaryti lotuliukas.gif
Mane nervina,kad negalima degintis ir rauti plaukeliu verysad.gif
Pasidalinkite savo patirtimi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2008 02 07, 15:21)
Aš kojoms naudoju elektrinį epiliatorių. Ta pati bėdelė - kai kurie plaukeliai įauginėja  doh.gif O bikinį bei pažastis skutu...
Tiek užkniso, kad įsigijau lazerinį epiliatoriu  rolleyes.gif Tik kol kas nieko negaliu pasakyti, nes šian pirmą dieną bandžiau  ax.gif
Gal kas naudojote ir galite pasidalinti patirtimi?

Jei dabar panaudojai,rezultata matysi tik po svaites ar pora.
Pas mane kazkaip idomiai-viena kojos plaukeliai daugiau isretejo. ax.gif Jei prisiruosciau dar tas nuobodzias proceduras atlikti,tada gal tikrai geras rezultatas butu. biggrin.gif Pora kartu pilnai perejau su tuo lazeriu kojas iki keliu-tai uztruko dvi dienas.Po to dar kelis kartus po truputi zaidziau doh.gif
Bet manau pradzia jau matyti.Plaukeliai pakeite struktura,jie plonesni,retesni.bet kadangi galiu tik skusti tarp proceduru,tai visvien siurkstus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2008 02 09, 22:03)
Plaukai reteja naudojant ta lazeri,bet jau tiek laiko reikia-vienai kojai visa diena,nors ir pas mane lazeris ploteliais naikina. doh.gif Tad turiu tris menesius,bet sugebejau tik dvi pilnas proceduras padaryti lotuliukas.gif
Mane nervina,kad negalima degintis ir rauti plaukeliu verysad.gif
Pasidalinkite savo patirtimi  blush2.gif
Papildyta:

Jei dabar panaudojai,rezultata matysi tik po svaites ar pora.
Pas mane kazkaip idomiai-viena kojos plaukeliai daugiau isretejo. ax.gif Jei prisiruosciau dar tas nuobodzias proceduras atlikti,tada gal tikrai geras rezultatas butu. biggrin.gif Pora kartu pilnai perejau su tuo lazeriu kojas iki keliu-tai uztruko dvi dienas.Po to dar kelis kartus po truputi zaidziau doh.gif
Bet manau pradzia jau matyti.Plaukeliai pakeite struktura,jie plonesni,retesni.bet kadangi galiu tik skusti tarp proceduru,tai visvien siurkstus. mirksiukas.gif

Nu joo, su kojom tai užtruks doh.gif Na, bet užtat sutaupai pinigų ir daraisi kada nori mirksiukas.gif Kad nebūtų nuobodu, įsijunk tv arba žurnalų paskaityk 4u.gif

Aš šiemet kojų jau nebetvarkysiu, bet įsivaizduoju, kad vargina tokį plotą apdoroti blink.gif Reik iki kitų metų numesti svorio, kad mažiau ploto liktų lotuliukas.gif
O tas skutimas man irgi "peilis" doh.gif
Atsakyti
Lazeriu -kojoms ,kai dariau jokio pojucio,nei skausmo nei karscio, bet truputi pabandziau bikini-tai ten kazkaip stipri siluma pasijaucia ir tai gasdina,nebedarau daugiau lotuliukas.gif

Tik dar kartais nerimas,gal mano plaukai nepakankamai juodi-jie nei sviesus,nei juodi,tamsiai pilki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2008 02 09, 16:05)

o kur pirkai? bigsmile.gif
Atsakyti
Aha, tikrai idomu, kur rast tokiu daikciuku 4u.gif
Atsakyti
mergiiiinos, ar esat bandžiusios no!no! priemonę? jokio skausmo ir suerzintos odos bigsmile.gif jau kaip sudomino bigsmile.gif man bikini depiliacija yra kančių kančia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justea @ 2008 01 07, 15:19)
o tos vaskas (juostelem)kur parduotuvese (pvz drogas ar pan.) parduodamas yra niekam tikes? g.gif  smile.gif

as toki naudoju veidui,man visai jisai nieko mirksiukas.gif
o epiliatoriu metu is vis salin, nuo jo tik raudonos visos kojos ir dar be galo didelis skausmas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2008 02 11, 20:40)
Lazeriu -kojoms ,kai dariau jokio pojucio,nei skausmo nei karscio, bet truputi pabandziau bikini-tai ten kazkaip stipri siluma pasijaucia ir tai gasdina,nebedarau daugiau lotuliukas.gif

Tik dar kartais nerimas,gal mano plaukai nepakankamai juodi-jie nei sviesus,nei juodi,tamsiai pilki blush2.gif

Man paaiškino, kad turi būti šiluma ir kartais tokie dursciojimai 4u.gif Lazeris "pagauna" pigmenta, ji susildo ir taip tos silumos pagalba svogunelis sunaikinamas 4u.gif
Drauge depiliavosi lazeriu klinikoje, tai sake, kad procedura nemenkai skauminga unsure.gif Is pradziu braukiant per oda kazkas uztepama ir iskart depiliuojama lazeriu. Tad, normalu, kad ir su "naminiu" lazeriu gali durscioti mirksiukas.gif

Pirkau www.depiiacija.lt smile.gif Jie, berods, yra atsovai Lietuvoje. Atveza i namus, israso pajamu orderi, duoda visas garantijas, kurias suteikia gamintojas. Kas patiko, kad sie aparaciukai gaminami UK, o ne kur nors kitur mirksiukas.gif

mergiiiinos, ar esat bandžiusios no!no! priemonę? jokio skausmo ir suerzintos odos

Paskaičiau, bet nesupratau kas konkrečiai ir kaip naikina plauka šiluma g.gif Gal tu daugiau supranti ir galetum paaiskinti 4u.gif ? Ir neradau kiek kartu reikia pasiekti geram rezultatui doh.gif

Tik nepatinka man, kad tu "britvu" ir "susvelnintojo" uztenka tik trims menesiams doh.gif
Atsakyti