Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

Pasisaiciau daugiau apie no!no!, nors vistiek pilnai nesuprantu kaip jis veikia (lyginant vz su lazeriu)
Amazonyje skirtingi pasisakymai apie ji, nors neigiamu ir daugiau, bet yra ir teigiamu smile.gif Ir susidariau vaizda, kad kojoms jis efekto neduoda (+siurkstesnes kojos po jo) g.gif
Nu ir dar labai smirda svylesiu blink.gif

Nors, su "naminiu" lazeriu taip pat kartais buna svilinto plauko kvapelis biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau imo. Pas mane labai stiprus plaukas. Pavyzdziui kojas nusiskutu, o kita diena plaukeliai jau atauge. Ka ten kita diena. plaukeliai matosi iskart po skutimosi, po valandos jau atauga. Depiliuotis neimanoma plaukai taip iauga, kad joks pylingas nepadeda, reikia po to nuskusti, o kraujas varo tada, atrodau kaip is siaubo filmo. Tyrimas del padidejusio plaukuotumo padarytas. Viskas pas mane gerai.
Tai va noriu patarimo. Pasiryzau plaukus salinti lazeriu. Butent kojas. Bet kai mano toks stiprus plaukas, kazin ar apsimoka. Gal reiks man begales proceduru kol plaukai nustos augti. Na as nesitikiu kad visai plaukai neataugs visa gyvenima, bet taip noretusi nors pusmeti lygioms kojoms pabuti. Na lauksiu jusu patarimu.
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2008 02 15, 16:36)
Noreciau imo. Pas mane labai stiprus plaukas. Pavyzdziui kojas nusiskutu, o kita diena plaukeliai jau atauge. Ka ten kita diena. plaukeliai matosi iskart po skutimosi, po valandos jau atauga. Depiliuotis neimanoma plaukai taip iauga, kad joks pylingas nepadeda, reikia po to nuskusti, o kraujas varo tada, atrodau kaip is siaubo filmo.  Tyrimas del padidejusio plaukuotumo padarytas. Viskas pas mane gerai.
Tai va noriu patarimo. Pasiryzau plaukus salinti lazeriu. Butent kojas. Bet kai mano toks stiprus plaukas, kazin ar apsimoka. Gal reiks man begales proceduru kol plaukai nustos augti. Na as nesitikiu kad visai plaukai neataugs visa gyvenima, bet taip noretusi nors pusmeti lygioms kojoms pabuti. Na lauksiu jusu patarimu.

Jei plaukai tamsūs, drąsiai darykis 4u.gif
Atsakyti
sveikos noriu paklausti o kur to vasko ieskoti pirkt/
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2008 02 13, 12:06)
Pasisaiciau daugiau apie no!no!, nors vistiek pilnai nesuprantu kaip jis veikia (lyginant vz su lazeriu)
Amazonyje skirtingi pasisakymai apie ji, nors neigiamu ir daugiau, bet yra ir teigiamu  smile.gif Ir susidariau vaizda, kad kojoms jis efekto neduoda (+siurkstesnes kojos po jo)  g.gif
Nu ir dar labai smirda svylesiu  blink.gif

Nors, su "naminiu" lazeriu taip pat kartais buna svilinto plauko kvapelis  biggrin.gif

aš irgi nelabai supratau kaip jis veikia, tai įdėjau galvoju gal merginos bus kas naudoję ax.gif
Atsakyti
siaube, nebežinau ka daryti. metus naudojau epiliatorių pažastims. pradėjo plaukai įauginėti, nors ir pylingavau. mečiau į šoną epiliatorių ir vėl grįžau prie skutimo. praėjo 3mėn. bet vis tiek įauginėja, beria. nevienodai auga. siaubas.
ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 02 18, 00:46)
siaube, nebežinau ka daryti. metus naudojau epiliatorių pažastims. pradėjo plaukai įauginėti, nors ir pylingavau. mečiau į šoną epiliatorių ir vėl grįžau prie skutimo. praėjo 3mėn. bet vis tiek įauginėja, beria. nevienodai auga. siaubas.
ką daryt?

o kitur neiaugineja, tik pazastyse? g.gif gal koki kremuka bandyk nuo iaugibejimi ir siaip oda drekink.
Atsakyti
yra profesionaliu kosmetiniu priemoniu, kad neiaugtu plaukeliai- labai veiksmingu, pati bandziau ir klientems rekomenduoju. turbut rasyt pavadinimus butu reklama, nes isigyti gali kogero tik is kosmetologes, abejoju ar profesionali kosmetika apie kuria kalbu parduodama kur parduotuvese..
Atsakyti
QUOTE(Rima.mama @ 2008 02 18, 18:43)
yra profesionaliu kosmetiniu priemoniu, kad neiaugtu plaukeliai- labai veiksmingu, pati bandziau ir klientems rekomenduoju. turbut rasyt pavadinimus butu reklama, nes isigyti gali kogero tik is kosmetologes, abejoju ar profesionali kosmetika apie kuria kalbu parduodama kur parduotuvese..

Prasom parasyti savo rekomendacijas!
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 02 18, 15:40)
o kitur neiaugineja, tik pazastyse?  g.gif gal koki kremuka bandyk nuo iaugibejimi ir siaip oda drekink.

dar anksčiau naudojau bikini sričiai ir blauzdoms, bet irgi mečiau. blauzdas - skutu, bikini - vaškas.
turiu depileve nuo įauginėjimo bikini sričiai, tai padeda. jaučiu reikės ir pažastis tepliotis, jeigu jis tinka visoms kūno vietoms.
na ir prisižaidžiau su tuo epiliatoriumi... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Rima.mama @ 2008 02 18, 18:43)

taip, būtinai laukiam rekomendacijų. viską išbandysim mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, smile4theworld, kuo padės, jei pažastis drėkinsiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 18 vasario 2008 - 18:36
Sveikos 4u.gif ketinu nusidepiliuot kojytes (sitam reikale esu visiskai zalia blush2.gif ) gal galetumet patart ar naudot vasko juosteles, ar vaska? g.gif beje, kokios firmos (gerai butu, jog kaina nevirsytu 20lt... nesinori metyt pinigu, jei nesugebesiu to atlikt pati lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 02 18, 19:35)
dar anksčiau naudojau bikini sričiai ir blauzdoms, bet irgi mečiau. blauzdas - skutu, bikini - vaškas.
turiu depileve nuo įauginėjimo bikini sričiai, tai padeda. jaučiu reikės ir pažastis tepliotis, jeigu jis tinka visoms kūno vietoms.
na ir prisižaidžiau su tuo epiliatoriumi...  verysad.gif
Papildyta:
taip, būtinai laukiam rekomendacijų. viską išbandysim  mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, smile4theworld, kuo padės, jei pažastis drėkinsiu?

nu pagal mano supratima, tai sudrekinta oda yra minkstesne, svelnesne ir plaukas lengviau pro ja islenda.... ax.gif
Atsakyti