Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

Paprasciausiai sportuojantis vyras nuidepiliaves pazastis ir krutine ir susitvarkes intymia vietele, dar graziai ideges ira tikrai grazesnis uz ta apzelusi su alaus pilvuku biggrin.gif

man toks vaizdas kad visos tos moteriskes kurioms neva patinka apzele tiesiog bijo, BIJO jog jei ju vyrai prades depiliuotis ir prisiziureti save tada joms reikes dar labiau prisiziureti, tiesiog jos bijo kad ju vyras prades prisiziureti savo kuna labiau, o joms tai orumas neleistu..

o kai pleze guli jusu apzeles pilvotas vyrukas ir pro sali praeina prisiziuritis sportuojantis grazuolis, oj kaip jusu akytes tada krypsta.. paprasciausiai nezinot ko pacios norit o poto kaltinat vyra aplinka ir visa kita.. doh.gif

arba antra versija kai moteriskems patinka apzele, tada kai jos bijo prarast savo vyrus ir zino jog ant graziu negauruotu, raumeningu kabinasi visos panos ir tada jos gali ji prarasti tad geriau mano vyrelis buna apzeles ir su pilvuku bet mano biggrin.gif

mielos moteriskes jeigu vyras asilas tai jis aksciau ar veliau nueis i kaire.. tad geriau kuo greiciau o jeigu vyras VYRAS tikrai jus MYLI tai nesvarbu kaip jis atrodytu jis visada bus jusu, jeigu jus pacios neapsileisit.!!!

O prisiziureti kuna privalo VISI ! ! ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beveik_Tobulas: 27 vasario 2008 - 22:40
QUOTE(Beveik_Tobulas @ 2008 02 27, 22:34)
Paprasciausiai sportuojantis vyras nuidepiliaves pazastis ir krutine ir susitvarkes intymia vietele, dar graziai ideges ira tikrai grazesnis uz ta apzelusi su alaus pilvuku biggrin.gif

man toks vaizdas kad visos tos moteriskes kurioms neva patinka apzele tiesiog bijo, BIJO jog jei ju vyrai prades depiliuotis ir prisiziureti save tada joms reikes dar labiau prisiziureti, tiesiog jos bijo kad ju vyras prades prisiziureti savo kuna labiau, o joms tai orumas neleistu..

o kai pleze guli jusu apzeles pilvotas vyrukas ir pro sali praeina prisiziuritis sportuojantis grazuolis, oj kaip jusu akytes  tada krypsta.. paprasciausiai nezinot ko pacios norit o poto kaltinat vyra aplinka ir visa kita..  doh.gif

arba antra versija kai moteriskems patinka apzele, tada kai jos bijo prarast savo vyrus ir zino jog ant graziu negauruotu,  raumeningu kabinasi visos panos ir tada jos gali ji prarasti tad geriau mano vyrelis buna apzeles ir su pilvuku bet mano biggrin.gif

mielos moteriskes jeigu vyras asilas tai jis aksciau ar veliau nueis i kaire.. tad geriau kuo greiciau o jeigu vyras VYRAS tikrai jus MYLI tai nesvarbu kaip jis atrodytu jis visada bus jusu, jeigu jus pacios neapsileisit.!!!

O prisiziureti kuna privalo VISI ! ! !  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif geras lotuliukas.gif
šiaip tai labai į kraštutinumus įsileidai.... vyras arba be jokio plaukelio ir raumeningas arba storas ir apžėlęs lotuliukas.gif
p.s. mano akys niekad nekrytspa į raumeningus nudepiliuotus ir t.t. nugludintus pižonus. Nu nepatinka jie man, nors tu ką doh.gif Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė... Tai vat....nereiktų taip kategoriškai kalbėt mirksiukas.gif
o dėl paskutinio sakinio tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 28, 08:55)
lotuliukas.gif  geras  lotuliukas.gif
šiaip tai labai į kraštutinumus įsileidai.... vyras arba be jokio plaukelio ir raumeningas arba storas ir apžėlęs  lotuliukas.gif
p.s. mano akys niekad nekrytspa į raumeningus nudepiliuotus ir t.t. nugludintus pižonus. Nu nepatinka jie man, nors tu ką  doh.gif  Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė... Tai vat....nereiktų taip kategoriškai kalbėt  mirksiukas.gif
o dėl paskutinio sakinio tai  drinks_cheers.gif

ne tiesiog norejau pasakyti kad i prisiziurejusi tvirta vyra tikrai nukryps akys ( ne i issipusciusi pizona) tiesiog i prisiziuriti..

neziia kur ta riba tarp nudepiliuoto visciuko, prisiziurincio vyro ir pizono biggrin.gif
kiekvieno savas skonis.. bet kartais taip buna kaip rasiau.. unsure.gif
Atsakyti
o sakykyt nuejus depiliuotis bikini zonyte, triusikelius visiskai nusimaut ir issizergt? nesu buvus dar, noreciau ismegint.
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2008 02 28, 22:03)
o sakykyt nuejus depiliuotis bikini zonyte, triusikelius visiskai nusimaut ir issizergt? nesu buvus dar, noreciau ismegint.

duoda tokius vienkartinius triusikelius, kuriuos kosmetologe patraukia i sona kiek jai reikia ( ale vis tiek "ne nuoga" jautiesi lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Beveik_Tobulas @ 2008 02 27, 23:34)

o kai pleze guli jusu apzeles pilvotas vyrukas ir pro sali praeina prisiziuritis sportuojantis grazuolis, oj kaip jusu akytes  tada krypsta.. paprasciausiai nezinot ko pacios norit o poto kaltinat vyra aplinka ir visa kita..  doh.gif

arba antra versija kai moteriskems patinka apzele, tada kai jos bijo prarast savo vyrus ir zino jog ant graziu negauruotu,  raumeningu kabinasi visos panos ir tada jos gali ji prarasti tad geriau mano vyrelis buna apzeles ir su pilvuku bet mano biggrin.gif

O prisiziureti kuna privalo VISI ! ! !  drinks_cheers.gif

niu man asmeniskai nepatinka issipuste narcizai schmoll.gif ,o ir kai pas vyra ant kuno nei plaukelio ner- doh.gif schmoll.gif ,vyras vyriskas turi but-toks grubokas siek tiek,o ne toks,kur prie veidrodzio uz moteri daugiau laiko praleidzia.aisku-prisiziuret privalo thumbup.gif .p.s. kazkodel rubuiliu nepakenciu scare.gif
Atsakyti
QUOTE(dratux @ 2008 02 29, 03:19)
niu man asmeniskai nepatinka issipuste narcizai schmoll.gif ,o ir kai pas vyra ant kuno nei plaukelio ner- doh.gif  schmoll.gif ,vyras vyriskas turi but-toks grubokas siek tiek,o ne toks,kur prie veidrodzio uz moteri daugiau laiko praleidzia.aisku-prisiziuret privalo thumbup.gif .p.s. kazkodel rubuiliu nepakenciu scare.gif

Na juk būna vyrų (ir moterų), kuriems tie baisiniai gaurai paprasčiausiai neželia, ir nuo to pižonu dar natampama... O man gražu prisižiūrėję - tiek vyrai, tiek moterys, manau, ir pačiam malonu būti susitvarkiusiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytenė @ 2008 02 29, 10:57)
Na juk būna vyrų (ir moterų), kuriems tie baisiniai gaurai paprasčiausiai neželia, ir nuo to pižonu dar natampama... O man gražu prisižiūrėję - tiek vyrai, tiek moterys, manau, ir pačiam malonu būti susitvarkiusiam smile.gif

na,tie baisiniai gaurai ne taip daznai kam jau ir zelia biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif
gal kas turit kokiu atsiliepimu apie kosmetologe Loreta, kuri dirba Saulejoj, Kauno centre? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau kad parekomenduotumet priemone po kurios naudojimo plaukeliai atauga svelnesni ir sviesesni.
Atsakyti
QUOTE(Nicollette @ 2008 03 07, 03:25)
Sveiki, noreciau kad parekomenduotumet priemone po kurios naudojimo plaukeliai atauga svelnesni ir sviesesni.

Tai parekomenduokit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 02 27, 12:43)
O man vyras turi but su apzelusia krutine,man tai seksualu mirksiukas.gif Va pazastys,apacioj vietele turi but be plauku.

och pritariu..apžėlus krūtinė atrodo sexy..aišku, jeigu pats vyras vyriškas ir simpatiškas..man sexova plaukuota krūtinė. nors mano draugas pasitrumpina tuos plaukus, kad nebūtų ilgi..o ir pažastyse, svarbu, kad nebūtų miškas kaip ir intymios vietelės..bet visiškai pliko toje vietoje nenorėčiau. Svarbu, kad būtų tvarkinga, ir apkarpyta...o nepatinka apžėlusios nugaros schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti