Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(nykshtuke @ 2008 03 22, 11:23)
kojų plaukus aš šalinu su elektriniu epiliatorium ir man labai patinka. nieks neįauginėja, ilgai neatauga, jokių investicijų į vašką ir terliojimųsi. bat va bikiniui šitas variantas neišdegė. užpuliavo man viskas.
bandysiu nusipirkti tą lazerį naminį, gal padės, nes kantrybės kasdien darytis pilingą tikrai neturiu.

bet darbuojantis su tuo naminiu lazeriu reikes dar daugiau kantrybes, nei pylingui.... jukt ten praktiskai salina tik po viena plaukeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 03 26, 15:01)
bet darbuojantis su tuo naminiu lazeriu reikes dar daugiau kantrybes, nei pylingui.... jukt ten praktiskai salina tik po viena plaukeli  doh.gif

taip bet vieną kart normaliai viską pasidarysi (na aišku per kokius 5 kartus) ir bus ilgiems metams. o pylingą daryt reik 365 dienas per metus. beto dariausi aš pylingą su jūros druska tai man po to perštėjo visą odą, raudona buvo, ir apskritai trinant skauda, nes gi beveik visur atviros žaizdos nuo pūlinukų.

tik aš ieškausi kur jį pigiau gauti. nes lietuvoj tai labai brangu. o per ebay pirkti neišeina, nes į lietuvą nieks nesiunčia.
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2008 03 25, 18:57)
kakaip manau aš baigti su rovimu,visais vaškais ir epiliatoriais..anksčiau buvo viskas gerai o dabar nežmoniškai įauginėja,o kai oda pašiurpsta pvz dėl šalčio,tai net iki kažkokio nenormalaus skausmo.man skutantis oda daug švelnesnė.jau geriau kas antra diena  ar kasdien brūžintis ...
be to draugei išoperavo pulinuka ant kojos negyjanti,kuris atsirado vaikstant pas kosmetologe.daug prisiskaičiau čia ir apie pažastų pūlinius nuo rovimo.ne,ačiū schmoll.gif

na istikro po skutimo daug svelnesnes kojytes nei po epiliacijos.man tai su elektriniu iauginejo ziaurei ir kojos labai siurkscios ir skaudedavo kai pasiurpdavo oda,dabar nusidepiliavau su vasku tai ziuriu kad man labai patinka thumbup.gif ir pazastis.nusipirkau pilinga nebrangu,bet geras turetu but,nes yra su smulkintais abrikosu kauliukais.o kad mazintu augima tepu dzonsons ta krema.na siuo metu po vasko depiliacijos esu patenkina matysiu kaip bus kai prades ataugineti g.gif
Papildyta:
QUOTE(nykshtuke @ 2008 03 27, 13:31)
taip bet vieną kart normaliai viską pasidarysi (na aišku per kokius 5 kartus) ir bus ilgiems metams. o pylingą daryt reik 365 dienas per metus. beto dariausi aš pylingą su jūros druska tai man po to perštėjo visą odą, raudona buvo, ir apskritai trinant skauda, nes gi beveik visur atviros žaizdos nuo pūlinukų.

tik aš ieškausi kur jį pigiau gauti. nes lietuvoj tai labai brangu. o per ebay pirkti neišeina, nes į lietuvą nieks nesiunčia.

pilinga reikia naudoti 1-2 kartus per savaite,o ne apvalius metus kiekviena diena lotuliukas.gif kas cia tau pasiule daryti pilinga su juros druska? cia vos ne tas pats kas berti druska ant zaizdos.kad man ir pasakytu kad gerai,bet as jau nebandyciau blink.gif tam yra sveitiklei smile.gif cia vienam forume skaiciau tipo tas namu saligom yra gerai tada kai jau keleta kartu lankeis salone,nes labai ilgai varkti reiketu su tuo mazu.ji turi ta lazzeri.bet nemanau kad 1200 yra brangu.tuolabiau jei neatauga nuo 1-7 metu.paskaiciavus kiek ant vasko ir visokiu kremu isleidi tai cia normali kaina.ta kur rase forume kitam kad turi tai sake jos vyras pirko anglijoj tai tik 200lt isejo pigiau.
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2008 03 27, 12:31)

iki tol, kad neataugtu ilgam, ne viena karta teks viska normaliai pasidaryt. tas proceduras reikes nuolat kartot. o del tos ramybes keliems metams, tai irgi neaisku...
kas del pylingo, tai tikrai ne kiekviena diena ir tikrai ne druska. pakanka ir tos tokios siurkstesnes kempines - pirsttine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 03 27, 15:42)
kas del pylingo, tai tikrai ne kiekviena diena ir tikrai ne druska. pakanka ir tos tokios siurkstesnes kempines - pirsttine  smile.gif

man tai tie pylingai ir šiurkštesnės kempinės jokio efekto nedaro verysad.gif Bandžiau pylingą iš pradžių porą kart per savaitę, dabar kasdien jau, bet kaip įauginėja taip įauginėja. Pažiūrėt negaliu į bikinį odą, vieni paraudimai ir iškylimai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 03 27, 20:11)
man tai tie pylingai ir šiurkštesnės kempinės jokio efekto nedaro verysad.gif Bandžiau pylingą iš pradžių porą kart per savaitę, dabar kasdien jau, bet kaip įauginėja taip įauginėja. Pažiūrėt negaliu į bikinį odą, vieni paraudimai ir iškylimai doh.gif  doh.gif

grizk prie skutimo
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2008 03 21, 19:23)
apie tą lazerį aš domėjausi ir perskaičiau kad jis veikia ne visus plaukus. na manieji absoliučiai j uodi tai tikrai išnaikintų, bet visgi nė vienos nuomonės neteko girdėt kad tikrai išnyko. matyt todėl gan naujas produktas yra o efektas yra pasiekiamas per ilgą laiką.
depiliacija vašku šeip geras dalykas, bet nepatiko tai kad po poros svaičių plaukeliai pradeda atauginėt o depiliuotis vėl eini kai jau normalei atauga. tai kitaip tariant pusę laiko vis vien vaikštai kaip puskrūmis  blush2.gif antras minusas - skauda. o trečia - užima daug laiko ir kiekvieną mėnesį turi paskirti tam valandą ir tam tikrą sumelę pinigų.

tai kad temoje apie lazerius papasakojo, jog yra naujesni, didesni plota skanuojantys lazeriai bigsmile.gif jei bus geru atsliepimu - reiks griebti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 03 27, 19:59)
grizk prie skutimo

nelabai norisi kas antrą dieną terliotis. Beto ir šiaip nepraeina nė pusės dienos turbūt kaip jau badosi viskas schmoll.gif
Galvoju dar išbandysiu kokių kremų, pylingų ar kažko panašaus... gal visdėlto padės kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 03 27, 21:30)
tai kad temoje apie lazerius papasakojo, jog yra naujesni, didesni plota skanuojantys lazeriai  bigsmile.gif  jei bus geru atsliepimu - reiks griebti  rolleyes.gif

aš būtent apie šitą ir galvoju. jis kaštuoja 1200 lt kazkur. na per ebayju siek tiek pigiau galima nusipirkti.
o del kainos tai is tikro cia kaip kas moka ieskoti ir kaip kam pasiseka.
del pylingo mani r su kempine ten trinant skauda. apskritai tai jeigu ir nuo vasko ir nuo peiliuku ir nuo pesiojimo su pinetu iaugineja, tai jau kitos iseities ir nematau kaip lazeris. o terliotis tai ash dabar kiekviena diena po valanda laiko sugaistu prie tos srities. ir nors sako kad pulinuku liesti negalima, bet man tik taip jie uzgyja, kai ishtaruki po juo esanti plaukeli. kitaip tas pulinys dideja, po to sprogsta ir naujas vel ishkyla toj pacioj vietoj, nesp laukas nepasishalina. tai dar ir tom "operacijom" laiko nemazai isheina. bet vaiksciot vis vien tenka su nieztinciu klynu ir bėgt po krūmu kad pasikasyt galėtum.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 03 27, 22:01)
nelabai norisi kas antrą dieną terliotis. Beto ir šiaip nepraeina nė pusės dienos turbūt kaip jau badosi viskas schmoll.gif
Galvoju dar išbandysiu kokių kremų, pylingų ar kažko panašaus... gal visdėlto padės kas unsure.gif

nepadės schmoll.gif ypač jei nori lygios odos be dėmių
o dėl depiliacijos suprask - visą gyvenimą reikės depiliuotis, kaip ir galvą plautis, manikiūrą darytis ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjaf: 28 kovo 2008 - 15:01
QUOTE(brigitux @ 2008 03 27, 14:24)

pilinga reikia naudoti 1-2 kartus per savaite,o ne apvalius metus kiekviena diena  lotuliukas.gif

o kaip jus darot mergaites pylinga? su ta pirstine? g.gif man pvz labai patogu su tokiu sepeciu ant koto ilgi.
Atsakyti
Atsakykit vyrui kaip moteriai... apzelusios amno kojos amn tik 18 metu kaip arklio atrodo... keik akinuoja vaskas vidutini oegrumo, juostos tos ir kiek dezuciu pirkti? kad visas kojas nusiraukt ir laukti kol ataugs grazesni palukuciai... nes girdejau po sios proceduros plaukeliai buna grazus 4u.gif
Atsakyti