QUOTE(maumė @ 2008 03 25, 18:57)
kakaip manau aš baigti su rovimu,visais vaškais ir epiliatoriais..anksčiau buvo viskas gerai o dabar nežmoniškai įauginėja,o kai oda pašiurpsta pvz dėl šalčio,tai net iki kažkokio nenormalaus skausmo.man skutantis oda daug švelnesnė.jau geriau kas antra diena ar kasdien brūžintis ...
be to draugei išoperavo pulinuka ant kojos negyjanti,kuris atsirado vaikstant pas kosmetologe.daug prisiskaičiau čia ir apie pažastų pūlinius nuo rovimo.ne,ačiū
na istikro po skutimo daug svelnesnes kojytes nei po epiliacijos.man tai su elektriniu iauginejo ziaurei ir kojos labai siurkscios ir skaudedavo kai pasiurpdavo oda,dabar nusidepiliavau su vasku tai ziuriu kad man labai patinka

ir pazastis.nusipirkau pilinga nebrangu,bet geras turetu but,nes yra su smulkintais abrikosu kauliukais.o kad mazintu augima tepu dzonsons ta krema.na siuo metu po vasko depiliacijos esu patenkina matysiu kaip bus kai prades ataugineti
Papildyta:
QUOTE(nykshtuke @ 2008 03 27, 13:31)
taip bet vieną kart normaliai viską pasidarysi (na aišku per kokius 5 kartus) ir bus ilgiems metams. o pylingą daryt reik 365 dienas per metus. beto dariausi aš pylingą su jūros druska tai man po to perštėjo visą odą, raudona buvo, ir apskritai trinant skauda, nes gi beveik visur atviros žaizdos nuo pūlinukų.
tik aš ieškausi kur jį pigiau gauti. nes lietuvoj tai labai brangu. o per ebay pirkti neišeina, nes į lietuvą nieks nesiunčia.
pilinga reikia naudoti 1-2 kartus per savaite,o ne apvalius metus kiekviena diena

kas cia tau pasiule daryti pilinga su juros druska? cia vos ne tas pats kas berti druska ant zaizdos.kad man ir pasakytu kad gerai,bet as jau nebandyciau

tam yra sveitiklei

cia vienam forume skaiciau tipo tas namu saligom yra gerai tada kai jau keleta kartu lankeis salone,nes labai ilgai varkti reiketu su tuo mazu.ji turi ta lazzeri.bet nemanau kad 1200 yra brangu.tuolabiau jei neatauga nuo 1-7 metu.paskaiciavus kiek ant vasko ir visokiu kremu isleidi tai cia normali kaina.ta kur rase forume kitam kad turi tai sake jos vyras pirko anglijoj tai tik 200lt isejo pigiau.