Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Pjaf @ 2008 03 28, 14:00)
nepadės schmoll.gif ypač jei nori lygios odos be dėmių
o dėl depiliacijos suprask - visą gyvenimą reikės depiliuotis, kaip ir galvą plautis, manikiūrą darytis ir t.t.

tai kad ir skutant ta oda nelygi. Nenusiskuta man kai kuriose vietose taip gražiai kaip norėtųsi
Atsakyti
O kur galima nusipirkti vaško depiliacijai? Nors ir laaaabai skausminga procedūra, ypač bikini srity, bet visdėlto verta.
Atsakyti
QUOTE(gieva @ 2008 03 29, 14:18)
O kur galima nusipirkti vaško depiliacijai? Nors ir laaaabai skausminga procedūra, ypač bikini srity,  bet visdėlto verta.

kiek zinau, tai Nagavitoj... smile.gif
Atsakyti
Ačiūsmile.gif beskaitinėdama radau:). tik nežinau ar sugebėčiau pati naudotis vašku. kai atlieka kosmetologė, pasiryžti eini ir nėra kur dingti. pačiai gal per daug skaudėtų.
Atsakyti
Kur klaipėdoj gerai padaro kojų depiliaciją?Kokios kainos vyrauja?
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2008 03 30, 18:19)
Kur klaipėdoj gerai padaro kojų depiliaciją?Kokios kainos vyrauja?

mano miestely tai 20 lituku,o klp tai gal koki 30 biggrin.gif
Papildyta:
kam beria bikini ir ne tik po depiliacijos siulau tikrai gera dalyka bepanten krema,pamatysit pades.paklausykit manes as cia is patirties sakau biggrin.gif man anksciau berdavo dabar jau nebe ax.gif o su vasku pacei darytis tai tikrai sunku bus na nebent kojas.nes kai kitas zmogus rauna tuos plaukelius tai yra kitaip,o kai pati tai ir bijai ir leciau gaunasi ir skaudziau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitux @ 2008 03 30, 15:37)
kam beria bikini ir ne tik po depiliacijos siulau tikrai gera dalyka bepanten krema,pamatysit pades.paklausykit manes as cia is patirties sakau  biggrin.gif man anksciau berdavo dabar jau nebe  ax.gif o su vasku pacei darytis tai tikrai sunku bus na nebent kojas.nes kai kitas zmogus rauna tuos plaukelius tai yra kitaip,o kai pati tai ir bijai ir leciau gaunasi ir skaudziau  blink.gif

o kur jį pirkti?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 03 30, 19:08)
o kur jį pirkti?

vaistinėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip bepantenas amna utikrai gerai ... amn apti kosmetologe nuo randewliu israse sake auksinis kremukas, paklausykite paneles brangios kuri ji siulo
Atsakyti
QUOTE(miyavi @ 2008 03 30, 23:56)
Taip bepantenas amna utikrai gerai ... amn apti kosmetologe nuo randewliu israse sake auksinis kremukas, paklausykite paneles brangios kuri ji siulo

Ooooo musu bernuzelis ir pas kosmetologes vaiksto bigsmile.gif Nu ir kokius randelius tu naikini su tuo bepantenu biggrin.gif
Atsakyti
o kurį bepantena pirkti? gi ten ju kelios rusys yra?

čia biški ne į temą, bet dovzil, avataras tavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 03 29, 15:25)
kiek zinau, tai Nagavitoj...  smile.gif

O Nagavita ne Holivude yra? g.gif
Atsakyti