Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

Idomu kokios kainos karsto vasko Nagavitoj? g.gif Gal kuri esate pirkusi pasidalinsite informacija ax.gif O gal kuri esate pirkusi vasko sildytuva, idomu kokios kainos? Ar labai jau jie brangus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Willyte @ 2008 06 10, 15:54)
Idomu kokios kainos karsto vasko Nagavitoj? g.gif  Gal kuri esate pirkusi pasidalinsite informacija ax.gif O gal kuri esate pirkusi vasko sildytuva, idomu kokios kainos? Ar labai jau jie brangus?  smile.gif

O iš kur paskiau gauti tų juostelių, nuplėšimui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 10 birželio 2008 - 15:27
Nagavitos internetinis puslapis yra, tai ten skaiciau, kad jie turi ivairiausiu priemoniu depiliacijai, visko ko tik tam dalykui reikia. Tik vat idomu man - ar kainos prieinamos? g.gif
Atsakyti
Gal žinote kur klaipėdoje galima nebrangiai pasidaryti depiliacija ir kokios mazdaug kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2008 06 09, 08:04)
Kas galit parekomenduot kosmetologe Kaune, noriu bikini ir pazastis nusidepiliuot, bet nezinau kur eit  doh.gif kazkaip betkur nesinori  ax.gif aciu  4u.gif

Aš galėčiau 4u.gif bet ji Lietuvoje bus tik kitą savaitę. Jei reik galiu duoti kontaktus? Aš pas ją jau antrus metelius savo noru kankinuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tenelga @ 2008 06 10, 22:56)
Aš galėčiau  4u.gif  bet ji Lietuvoje bus tik kitą savaitę. Jei reik galiu duoti kontaktus? Aš pas ją jau antrus metelius savo noru kankinuosi  doh.gif

vasku? ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
prasau patarkit smile.gif as sestadieni buvau pas kosmetologe pasidaryti depiliacija. dariau koju iki keliu, kadangi man tai pirmas kartas, daugiau bijojau smile.gif
sakykit, ar oda po depiliacijos turi buti svelni, kaip po skutimo, ar gali jaustis trumpi plaukeliai. na, siandien tik kelios dienos po depiliacijos praejo, bet kojos jau siurkscios sad.gif net nezinau ar taip turi buti, ar kazkaip negerai nudepiliavo? drauge sako, kad gali buti, kad plauku neisrove, bet tik nuplese, bet as nezinau sad.gif
parasykit, ar svelnios kojytes turi buti po depiliacijos?
man depiliavo su karstu vasku.
Atsakyti
QUOTE(kristille @ 2008 06 11, 14:37)
prasau patarkit smile.gif as sestadieni buvau pas kosmetologe pasidaryti depiliacija. dariau koju iki keliu, kadangi man tai pirmas kartas, daugiau bijojau smile.gif
sakykit, ar oda po depiliacijos turi buti svelni, kaip po skutimo, ar gali jaustis trumpi plaukeliai. na, siandien tik kelios dienos po depiliacijos praejo, bet kojos jau siurkscios sad.gif net nezinau ar taip turi buti, ar kazkaip negerai nudepiliavo? drauge sako, kad gali buti, kad plauku neisrove, bet tik nuplese, bet as nezinau sad.gif

tavo draugė teisingai sako - greičiausiai nuplėšė plauką. aš, kai naudodavau vašką kojos būdavo švelnios minimum savaitę laiko. galbūt per ilgi plaukai prieš depiliaciją buvo. 4u.gif
ir kadangi tau čia pirma depiliaciją, todėl tiek plaukiukai yra šiukštesni.
Atsakyti
QUOTE(kristille @ 2008 06 11, 14:37)

blink.gif man lygiai tas pats...viena karta tik dariausiai dar, bet nei iskart, nei po keliu dienu nebuvo svelnu schmoll.gif nesuprantu...reiks pasiklaust kosmetologes g.gif
Atsakyti
pasakykit mamos ka daryt kad nusiskutus kojas neatsirastu spuogiukai? wub.gif
Atsakyti
tikiu,kad šitoje temoje jau buvo diskutuota apie plaukelių šalinimą vasku,tačiau labai reikėtų skubios info.kokie geriausi vaškai?be to kur galima būtų įsigyti pleistru nuplėšimui,ir kokios apytiksliai kainos.dėkui kas atsakytų,nes rytojui reikėtų blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Willyte @ 2008 06 10, 15:54)
Idomu kokios kainos karsto vasko Nagavitoj? g.gif  Gal kuri esate pirkusi pasidalinsite informacija ax.gif O gal kuri esate pirkusi vasko sildytuva, idomu kokios kainos? Ar labai jau jie brangus?  smile.gif

zinau,kad ,,Difoj" tai kasete(jei kaina nepakito) 8 lt.bet jei perki daugiau,tai berods 6 lt.
Papildyta:
QUOTE(Sandruciux @ 2008 06 11, 14:05)
blink.gif man lygiai tas pats...viena karta tik dariausiai dar, bet nei iskart, nei po keliu dienu nebuvo svelnu schmoll.gif nesuprantu...reiks pasiklaust kosmetologes g.gif

jei iki tol skutai kojas ir dar kai depiliavo,plaukeliai visi nebuvo pakankamo ilgio,tai tikrai nenuostabu,kad toks ir efektas...as mamai kojas tvarkau,tai kur jau,po tiek metu skutimo nebus plaukas kietas,kad net su vasku pirmi kartai buna ne ypac veiksmingi,bet per laika tai viskas susitvarko smile.gif
Atsakyti