Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Maserati @ 2008 06 11, 20:40)
zinau,kad ,,Difoj" tai kasete(jei kaina nepakito) 8 lt.bet jei perki daugiau,tai berods 6 lt.

o kur yra ta Difa?
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 06 08, 21:38)
Na, Gelvonų stotelėje tėra vienintelis grožio salonas blush2.gif

Beje,jei idomu kaip man baiges si liudna istorija biggrin.gif tai va jau pries dvi dienas nieko nebuvo t.y. paraudimu,toj vietoj oda kaip ir lupasi,pasidarysiu siandien pilinga,tai nusivalyti viskas turetu.O kas vakara tepiau kojas cinko oksido tepalu,gal cia jis padejo,kad taip greit viskas isnyko.
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2008 06 11, 21:41)
o kur yra ta Difa?

pamenkalnio g.jei neklystu g.gif pasitikslink,google ivesk Difa,tai parodys ir tikslu adresa
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 06 11, 20:43)
pamenkalnio g.jei neklystu g.gif  pasitikslink,google ivesk Difa,tai parodys ir tikslu adresa

radau tik grožio saloną "Difa" Jasinskio g. tai čia ten gal ir parduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 06 11, 21:47)
radau tik grožio saloną "Difa" Jasinskio g. tai čia ten gal ir parduoda? g.gif

taip,taip,sitas:) apsirikau gatve.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 06 11, 20:52)
taip,taip,sitas:) apsirikau gatve.

ok, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri esate pirkusi elastinga vaska Nagavitoje? Ar labai brangu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Willyte @ 2008 06 10, 16:54)
Idomu kokios kainos karsto vasko Nagavitoj? g.gif  Gal kuri esate pirkusi pasidalinsite informacija ax.gif O gal kuri esate pirkusi vasko sildytuva, idomu kokios kainos? Ar labai jau jie brangus?  smile.gif

jei skardineje dezuteje ..t,y ne kasetinis tai 39 litai .Sildytuva pirkau pries gerus 3 metus 360 mokejau ,bet ten komplektas buvo .

QUOTE(kristille @ 2008 06 11, 14:37)
sveikos merginos smile.gif
prasau patarkit smile.gif as sestadieni buvau pas kosmetologe pasidaryti depiliacija. dariau koju iki keliu, kadangi man tai pirmas kartas, daugiau bijojau smile.gif
sakykit, ar oda po depiliacijos turi buti svelni, kaip po skutimo, ar gali jaustis trumpi plaukeliai. na, siandien tik kelios dienos po depiliacijos praejo, bet kojos jau siurkscios sad.gif net nezinau ar taip turi buti, ar kazkaip negerai nudepiliavo? drauge sako, kad gali buti, kad plauku neisrove, bet tik nuplese, bet as nezinau sad.gif
parasykit, ar svelnios kojytes turi buti po depiliacijos?
man depiliavo su karstu vasku.

jei plaukeliai buvo skutami ir jei tai pirma depiliacija ,gali buti kad nevisi plaukeliai issipesa ,po 2 -3 karto susitvarkys ,jei vel nepradesit skusti smile.gif

QUOTE(Willyte @ 2008 06 13, 14:28)
Gal kuri esate pirkusi elastinga vaska Nagavitoje? Ar labai brangu? smile.gif

perku vaska bikini zonai ,jis plesiasi be juosteliu ,jei apie ta kalbat tai apie 40 lit kainuoja .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GELALA: 13 birželio 2008 - 14:56
QUOTE(GELALA @ 2008 06 13, 15:55)
perku vaska bikini zonai ,jis plesiasi be juosteliu ,jei apie ta kalbat tai apie 40 lit kainuoja .

O kaip jis veikia, kur perkat ir kokiam laikui užtenka? Aš ir vašką naudoju tik bikini zonai, bet naudoju pleistrus su šaltu vašku, kur minėjau BYLY vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(GELALA @ 2008 06 13, 14:55)

aš šitą irgi turiu nusipirkus, pabandžiau vieną kartą, bet skausmas man pasirodė nepakeliamas, tai daugiau nebebandau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 06 13, 18:39)
aš šitą irgi turiu nusipirkus, pabandžiau vieną kartą, bet skausmas man pasirodė nepakeliamas, tai daugiau nebebandau unsure.gif

na jei pati sau plesi zinoma kad skaudziau .As savo kliantems juo bikini zona ir pazastis depiliuoju ...nieko istveria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GELALA @ 2008 06 13, 16:41)
na jei pati sau plesi zinoma kad skaudziau .As savo kliantems juo bikini zona ir pazastis depiliuoju ...nieko istveria  biggrin.gif

hm, na jeigu kosmetologiniam daryčiaus, tai turbūt ir aš ištverčiau, kažkaip nemalonu būtų pabėgt taip biggrin.gif
bet pačiai tai ojojoj... na viršuj tai normaliai, nebaisus tas skausmas, bet ten apačioj, tai nznau, vos atkramščiau tuos porą milimetrų kur užtepiau....
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 06 13, 18:44)
hm, na jeigu kosmetologiniam daryčiaus, tai turbūt ir aš ištverčiau, kažkaip nemalonu būtų pabėgt taip biggrin.gif
bet pačiai tai ojojoj... na viršuj tai normaliai, nebaisus tas skausmas, bet ten apačioj, tai nznau, vos atkramščiau tuos porą milimetrų kur užtepiau....

uzjauciu ..pazystama patirtis biggrin.gif
Atsakyti