Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 4

QUOTE(Nerytė @ 2008 01 11, 18:44)
Sudejau tuos lipdukus

juos galite pamatyti CIA  bigsmile.gif
tikrovei graziau atrodo, nes nesimato, kad cia lipdukai, o nuotraukose nuo blico matosi plevele, o ir spalvos ryskios ir grazios. zodziu esu labai patenkinta, kad juos nupirkau, nes labai pagyvina kambari

Nu labai gerai atrodo, man gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 11, 18:08)
Cameja, labai dideles nuotraukas dedi, istampo visa puslapi.. o gal cia tik man, po to neiseina perskaityti viso posto  unsure.gif

man tai rodo normaliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 01 11, 20:55)
man tai rodo normaliai  unsure.gif

man irgi normaliai g.gif
Atsakyti
oi oregano, paskutines kokios fainos nuotraukos thumbup.gif wub.gif

merginos, gal turit priskaupe rasomuju stalu nuotrauku? man reikia didelio kampinio (dviems vaikams). noriu kokio idomesnio, kad atrodytu ne griozdiskai, nes matmenys tai bus oho ho doh.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 01 11, 21:34)
oi oregano, paskutines kokios fainos nuotraukos  thumbup.gif  wub.gif

merginos, gal turit priskaupe rasomuju stalu nuotrauku? man reikia didelio kampinio (dviems vaikams). noriu kokio idomesnio, kad atrodytu ne griozdiskai, nes matmenys tai bus oho ho  doh.gif

mirksiukas.gif
user posted image
rašomasis stalas dviems rolleyes.gif

Arba sprendimas, kaip sutalpinti 13kv.m. kambary baldus dviejų vaikų poreikiams (dvi lovos, du rašomieji stalai, spinta rūbams, televizorius ir vieta vaikų žaidimams).
user posted image
Kambaryje įrengta pakyla prie lango, ant kurios pastatyti vaikų rašomieji stalai. Ant jos užlipama laiptais. Po pakyla, ištraukus laiptus, yra vieta vaikų žaislams. Dieną lovos pastumiamos po pakyla ir atsiranda tuščia erdvė žaidimams. Vieną kambario sieną užima rūbų spinta, kuri jungiasi su vieno vaikų darbo vieta. Prieš vaikų lovas ant sienos pakabintas televizorius po kuriuo esančioje spintelėje vieta vaikų smulkmenėlėms. Kad dieną būtų galima žiūrėti televizijos laidas lange uždaromos horizontalios žaliuzės, kurios neleidžia atsispindėti dienos šviesai ekrane. Darant pakylą reikėjo pagalvoti ir apie lubas esančias virš laiptų, kad būtų patogu užlipti ir aukštesniam negu pirmokui. Virš laiptų ir pakylos lubos aukštesnės negu apatinėje vaikų poilsio zonoje. Po remonto kambaryje ir erdvu , ir kiekvienas vaikas turi savo darbo bei poilsio vietas.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
thumbup.gif Ot išradingumas...
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 11, 22:20)
mirksiukas.gif
user posted image
rašomasis stalas dviems  rolleyes.gif

aciu wink.gif, bet toks stiliukas netinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 01 11, 22:49)
aciu wink.gif, bet toks stiliukas netinka  ax.gif

Nu jo, gal per daug ofisinis g.gif
Aš tai planuoju, kai jau reikės, pasipaišyt ir keliaut pas baldininkus, kad šie realizuotų mano fantazijos vaisius biggrin.gif Nes rasti parduotuvėse arba salonuose dviems vaikams nelabai daug šansų unsure.gif Nebent kas yra jau radęs, tai patartų kur ieškot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 11, 22:57)
Nu jo, gal per daug ofisinis  g.gif
Aš tai planuoju, kai jau reikės, pasipaišyt ir keliaut pas baldininkus, kad šie realizuotų mano fantazijos vaisius  biggrin.gif Nes rasti parduotuvėse arba salonuose dviems vaikams nelabai daug šansų  unsure.gif Nebent kas yra jau radęs, tai patartų kur ieškot  bigsmile.gif

tai as irgi taip darysiu, bet kazko uzstrigau su stalu ir niekaip nesugalvoju kaip turetu atrodyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 01 11, 22:59)
tai as irgi taip darysiu, bet kazko uzstrigau su stalu ir niekaip nesugalvoju kaip turetu atrodyti...  g.gif

Turbūt labiau patogus ir funkcionalus, taupantis vietą, nei gražus g.gif Kad būtų malonus akiai - galima sužaist spalvom mastau.gif ... Prigalvot visokių mažų stalčiukų, lentynėlių. Padaryt po stalviršiu paslėptą ir esant poreikiui ištraukiamą plokštumą, kaip stalo pratęsimą... Nu vienu žodžiu, geriausia prisimint save mokyklos laikais ir pagalvot, koks pačiai būtų patikęs stalas moxlams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gitcka @ 2008 01 11, 20:41)
Nu labai gerai atrodo, man gražu thumbup.gif

malonu, kad patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 12, 10:17)
malonu, kad patiko  mirksiukas.gif

mano dukrytei labai patiko, okur tuos lipduksu pirkot, amn atroso jie nėra labai pigūs.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 01 12, 12:18)
mano dukrytei labai patiko, okur tuos lipduksu pirkot, amn atroso jie nėra labai pigūs.

as uzsisakinejau internetu, tai mokejau 54 zl. su atsiuntimu atsiejo 63 zl.
Atsakyti