Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 4

Gal galetum parasyti internetini adresa, kur tuos lipdukus rasti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 11, 23:20)
mirksiukas.gif

Arba sprendimas, kaip sutalpinti 13kv.m. kambary baldus dviejų vaikų poreikiams (dvi lovos, du rašomieji stalai, spinta rūbams, televizorius ir vieta vaikų žaidimams).
user posted image
Kambaryje įrengta pakyla prie lango, ant kurios pastatyti vaikų rašomieji stalai. Ant jos užlipama laiptais. Po pakyla, ištraukus laiptus, yra vieta vaikų žaislams. Dieną lovos pastumiamos po pakyla ir atsiranda tuščia erdvė žaidimams. Vieną kambario sieną užima rūbų spinta, kuri jungiasi su vieno vaikų darbo vieta. Prieš vaikų lovas ant sienos pakabintas televizorius po kuriuo esančioje spintelėje vieta vaikų smulkmenėlėms. Kad dieną būtų galima žiūrėti televizijos laidas lange uždaromos horizontalios žaliuzės, kurios neleidžia atsispindėti dienos šviesai ekrane. Darant pakylą reikėjo pagalvoti ir apie lubas esančias virš laiptų, kad būtų patogu užlipti ir aukštesniam negu pirmokui. Virš laiptų ir pakylos lubos aukštesnės negu apatinėje vaikų poilsio zonoje. Po remonto kambaryje ir erdvu , ir kiekvienas vaikas turi savo darbo bei poilsio vietas.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
thumbup.gif Ot išradingumas...

Aha, gerai sugalvota! is tiesu, tai visai neblogai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaVil: 12 sausio 2008 - 15:25
QUOTE(saldainia @ 2008 01 12, 13:18)
mano dukrytei labai patiko, okur tuos lipduksu pirkot, amn atroso jie nėra labai pigūs.

Tokiu lipduku maciau senukuose.Kainos netsimenu tiksliai,kazkur nuo 40-70lt,bet zinau kad skirtingos,nes ju kiekis ipakavime skirias.Lipdukai yra kur tapetai,tam skyriuje.

Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 01 12, 15:24)
Aha, gerai sugalvota! is tiesu, tai visai neblogai atrodo  bigsmile.gif

Na, įdomiai taip rolleyes.gif Tik nesaugiai atrodo tas langas, taip lengvai prieinamas, baisu, kad bedūkstant vaikai neišsiverstų su visais stiklais doh.gif
Papildyta:
Tokiu lipduku maciau senukuose.Kainos netsimenu tiksliai,kazkur nuo 40-70lt,bet zinau kad skirtingos,nes ju kiekis ipakavime skirias.Lipdukai yra kur tapetai,tam skyriuje.

irmaMO, ar gavai, ką siunčiau? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

Gal užteks? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gerai, dar porą grožių rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
o mes siandien nupirkom ciuzini, tai kaip sakant pradejom nuo ciuzinuko, paskui brezinukai ir galutinis variantas ... bet nusprendem kopijuoti Minijos baldu Nemo komplektuka truputi su pakeitimais ir spalvom savom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 13, 20:00)
o mes siandien nupirkom ciuzini, tai kaip sakant pradejom nuo ciuzinuko, paskui brezinukai ir galutinis variantas ... bet nusprendem kopijuoti Minijos baldu Nemo komplektuka truputi su pakeitimais ir spalvom savom  ax.gif

mes irgi pradėjom nuo čiužinio. tada meistras po ilgų mano persigalvojimų dėl lovos ilgio, galiausiai susimaišęs, lovą 10cm per trumpą padarė. reikėjo vežti čiužinį trumpint. biggrin.gif na, bet finale turim ir lovą, ir čiužinį, ir savo kambariu baisiai besižiaugiantį vaiką. jis iš karto, kai tik baldus atvežė, susirinko savo rūbus iš mūsų komodos, visus daiktus ir "išsikraustė", nepanoręs daugiau nei nakties mažoj lovytėj miegoti (teko dėti mažąjį čiužinuką ir tarpus antklodėm užkamšyti, kol čiužinys pataisytas parkeliavo). biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 06, 18:49)
Aš irgi, kai laukiausi savo antrojo bambizo, sukau galvą, kaip reiks du vaikučius sutalpint į vieną nediduką kambariuką  g.gif Na ir gavosi štai toks galutinis rezultatas  rolleyes.gif Nieko ten blatno, ar mandro, bet kažkaip sutilpo viskas,kas reikalingiausia - vieta drabužėliams, miegui ir žaidimams/žaislams. Žinoma, kol mano dukrytė dar buvo maža lėlytė, jos maža lovytė stovėjo miegamąjam. Komodos stalviršis vaikų kambary pasitarnavo kaip vystymo stalas, maži stalčiukai visokioms kūdikio smulkmenėlėms. Specialiai darėme ''dvigubą'' komodą abiems vaikams. Kai mažiukė paaugo - persikraustė miegot pas brolį į pirmą lovos aukstą  rolleyes.gif Taigi šis kambarys - mini vaikų karalystė, žaidžia/tvarkosi pagal savo pageidavimus ir nuotaiką  wub.gif

Mums irgi teks panašaus dydžio kambarėlyj 2 vaikiukus talpint doh.gif Aš tik galvoju iškart statyt tokius baldus, kad ir paaugliukams tiktų g.gif

Oregano, klausyk o ar ta dviaukštė labai neužgriozdina erdvės? mastau.gif Aš tai mąstau dviaukštę statyt dešiniam kampe prie lango, o šalia - rašomą stalą ax.gif Tada ten, kur pas tave lova (prie durų dešiniam kampe darbužių kampinę spintą,o kairėj prie sienos komodą ir lentynų spintą smile.gif Labai bijau, kad ant grindų neliks vietos doh.gif O mažiams kaip tik erdvės ant grindų reikia, kad galėtų žaist unsure.gif Vat man irgi visų pirma reikia dviaukštės lovos g.gif Rašomą stalą jau turim buko spalvos, tai galvojam ir visa kita prie jo derint mirksiukas.gif O spintą, lentynas ir komodą galvoju iš "Minijos" užsakinėt - man patinka tie baldeliai su tokiais a la vitražiukais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerė: 13 sausio 2008 - 21:21
QUOTE(Kerė @ 2008 01 13, 21:19)
Mums irgi teks panašaus dydžio kambarėlyj 2 vaikiukus talpint  doh.gif Aš tik galvoju iškart statyt tokius baldus, kad ir paaugliukams tiktų  g.gif

Oregano, klausyk o ar ta dviaukštė labai neužgriozdina erdvės?  mastau.gif Aš tai mąstau dviaukštę statyt dešiniam kampe prie lango, o šalia - rašomą stalą  ax.gif Tada ten, kur pas tave lova (prie durų dešiniam kampe darbužių kampinę spintą,o kairėj prie sienos komodą ir lentynų spintą  smile.gif Labai bijau, kad ant grindų neliks vietos  doh.gif O mažiams kaip tik erdvės ant grindų reikia, kad galėtų žaist  unsure.gif Vat man irgi visų pirma reikia dviaukštės lovos  g.gif Rašomą stalą jau turim buko spalvos, tai galvojam ir visa kita prie jo derint  mirksiukas.gif O spintą, lentynas ir komodą galvoju iš "Minijos" užsakinėt - man patinka tie baldeliai su tokiais a la vitražiukais  thumbup.gif

Na ne mastau.gif kažkaip ta dviaukštė įsipaišo gražiai į kambariuką.. Kito varianto nelabai išmąsčiau, nebent labai gudriai daryt pvz. erdvės taupymo sumetimais ''slepiant'' lovas, panašiai, kaip čia
user posted image
arba čia
user posted image
Nes kai vietos mažai, o turi tilpt daug, tai labai reikia galvą sukt.. g.gif
Tiesa, aš tai lovos nestačiau prie lango, nes jei norėsi jį pravert, kad kokio skersvėjo vaikai miegodami visai šalia nepagautų unsure.gif
Įmesk tuos Minijos baldelius čia pažiūrėt mirksiukas.gif Kaip sakant, niekad nebus perdaug dar ką naujo pamatyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 13 sausio 2008 - 21:38
Galvoju iš "Mango" užsakinėt kampinę spintą, komodą ir lentynų spintą smile.gif Spalvas galima rinktis smile.gif Net ir išmatavimus jie, kiek žinau, gali keist:
http://www.minijosba...ticle/baldai/11
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerė: 13 sausio 2008 - 21:48
QUOTE(Kerė @ 2008 01 13, 21:47)
Galvoju iš "Mango" užsakinėt kampinę spintą, komodą ir lentynų spintą  smile.gif Spalvas galima rinktis  smile.gif Net ir išmatavimus jie, kiek žinau, gali keist:
http://www.minijosba...ticle/baldai/11

Šits?
user posted image
Gražu rolleyes.gif
Atsakyti