Gal galetum parasyti internetini adresa, kur tuos lipdukus rasti?

QUOTE(oregano @ 2008 01 11, 23:20)

Arba sprendimas, kaip sutalpinti 13kv.m. kambary baldus dviejų vaikų poreikiams (dvi lovos, du rašomieji stalai, spinta rūbams, televizorius ir vieta vaikų žaidimams).

Kambaryje įrengta pakyla prie lango, ant kurios pastatyti vaikų rašomieji stalai. Ant jos užlipama laiptais. Po pakyla, ištraukus laiptus, yra vieta vaikų žaislams. Dieną lovos pastumiamos po pakyla ir atsiranda tuščia erdvė žaidimams. Vieną kambario sieną užima rūbų spinta, kuri jungiasi su vieno vaikų darbo vieta. Prieš vaikų lovas ant sienos pakabintas televizorius po kuriuo esančioje spintelėje vieta vaikų smulkmenėlėms. Kad dieną būtų galima žiūrėti televizijos laidas lange uždaromos horizontalios žaliuzės, kurios neleidžia atsispindėti dienos šviesai ekrane. Darant pakylą reikėjo pagalvoti ir apie lubas esančias virš laiptų, kad būtų patogu užlipti ir aukštesniam negu pirmokui. Virš laiptų ir pakylos lubos aukštesnės negu apatinėje vaikų poilsio zonoje. Po remonto kambaryje ir erdvu , ir kiekvienas vaikas turi savo darbo bei poilsio vietas.

Aha, gerai sugalvota! is tiesu, tai visai neblogai atrodo

QUOTE(saldainia @ 2008 01 12, 13:18)
mano dukrytei labai patiko, okur tuos lipduksu pirkot, amn atroso jie nėra labai pigūs.
Tokiu lipduku maciau senukuose.Kainos netsimenu tiksliai,kazkur nuo 40-70lt,bet zinau kad skirtingos,nes ju kiekis ipakavime skirias.Lipdukai yra kur tapetai,tam skyriuje.
QUOTE(LaVil @ 2008 01 12, 15:24)
Na, įdomiai taip

Papildyta:
Tokiu lipduku maciau senukuose.Kainos netsimenu tiksliai,kazkur nuo 40-70lt,bet zinau kad skirtingos,nes ju kiekis ipakavime skirias.Lipdukai yra kur tapetai,tam skyriuje.
irmaMO, ar gavai, ką siunčiau?

Papildyta:

Papildyta:

Gal užteks?

Na gerai, dar porą grožių

o mes siandien nupirkom ciuzini, tai kaip sakant pradejom nuo ciuzinuko, paskui brezinukai ir galutinis variantas ... bet nusprendem kopijuoti Minijos baldu Nemo komplektuka truputi su pakeitimais ir spalvom savom

QUOTE(PUka @ 2008 01 13, 20:00)
o mes siandien nupirkom ciuzini, tai kaip sakant pradejom nuo ciuzinuko, paskui brezinukai ir galutinis variantas ... bet nusprendem kopijuoti Minijos baldu Nemo komplektuka truputi su pakeitimais ir spalvom savom 

mes irgi pradėjom nuo čiužinio. tada meistras po ilgų mano persigalvojimų dėl lovos ilgio, galiausiai susimaišęs, lovą 10cm per trumpą padarė. reikėjo vežti čiužinį trumpint.

QUOTE(oregano @ 2008 01 06, 18:49)
Aš irgi, kai laukiausi savo antrojo bambizo, sukau galvą, kaip reiks du vaikučius sutalpint į vieną nediduką kambariuką
Na ir gavosi štai toks galutinis rezultatas
Nieko ten blatno, ar mandro, bet kažkaip sutilpo viskas,kas reikalingiausia - vieta drabužėliams, miegui ir žaidimams/žaislams. Žinoma, kol mano dukrytė dar buvo maža lėlytė, jos maža lovytė stovėjo miegamąjam. Komodos stalviršis vaikų kambary pasitarnavo kaip vystymo stalas, maži stalčiukai visokioms kūdikio smulkmenėlėms. Specialiai darėme ''dvigubą'' komodą abiems vaikams. Kai mažiukė paaugo - persikraustė miegot pas brolį į pirmą lovos aukstą
Taigi šis kambarys - mini vaikų karalystė, žaidžia/tvarkosi pagal savo pageidavimus ir nuotaiką 

Mums irgi teks panašaus dydžio kambarėlyj 2 vaikiukus talpint

Oregano, klausyk o ar ta dviaukštė labai neužgriozdina erdvės?

QUOTE(Kerė @ 2008 01 13, 21:19)
Mums irgi teks panašaus dydžio kambarėlyj 2 vaikiukus talpint
Aš tik galvoju iškart statyt tokius baldus, kad ir paaugliukams tiktų
Aš tai mąstau dviaukštę statyt dešiniam kampe prie lango, o šalia - rašomą stalą
Tada ten, kur pas tave lova (prie durų dešiniam kampe darbužių kampinę spintą,o kairėj prie sienos komodą ir lentynų spintą
Labai bijau, kad ant grindų neliks vietos
O mažiams kaip tik erdvės ant grindų reikia, kad galėtų žaist
Vat man irgi visų pirma reikia dviaukštės lovos
Rašomą stalą jau turim buko spalvos, tai galvojam ir visa kita prie jo derint
O spintą, lentynas ir komodą galvoju iš "Minijos" užsakinėt - man patinka tie baldeliai su tokiais a la vitražiukais 

Na ne

arba čia

Nes kai vietos mažai, o turi tilpt daug, tai labai reikia galvą sukt..

Tiesa, aš tai lovos nestačiau prie lango, nes jei norėsi jį pravert, kad kokio skersvėjo vaikai miegodami visai šalia nepagautų

Įmesk tuos Minijos baldelius čia pažiūrėt

Galvoju iš "Mango" užsakinėt kampinę spintą, komodą ir lentynų spintą
Spalvas galima rinktis
Net ir išmatavimus jie, kiek žinau, gali keist:
http://www.minijosba...ticle/baldai/11

QUOTE(Kerė @ 2008 01 13, 21:47)
Galvoju iš "Mango" užsakinėt kampinę spintą, komodą ir lentynų spintą
Spalvas galima rinktis
Net ir išmatavimus jie, kiek žinau, gali keist: