Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 4

QUOTE(balandele1 @ 2007 12 27, 17:28)
As savo vaikams isrinkau siuos baldus  biggrin.gif  thumbup.gif
user posted image
user posted image

iskur isrinkai?????
Atsakyti
nu va - susideliojo biskiuka baldeliai- lentynos ir paveiksliukai dar liko nesukabinti ax.gif bet bendras vaizdas jau yra- gvent galima 4u.gif

baldai - SBA (turskiski) , IKEA dar smulkmenos, sviestuvas is senuku
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na man tai labai gražus Babettos kambarėlis. Tikras vaiko kambarys. O tos lentynos su plastmasinėmis dėžėmis tai čia iš Ikea ar iš SBA? (čia kaip suprantu žaislams susidėti?).
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2007 12 30, 14:06)

thumbup.gif grazus baldukai smile.gif tik ,kazkaip, pirmojoj nuotraukoj, nelabai saugiai uzlipimas atrodo. Man baisu butu , kad uzsimiegojes vaikas nuo laiptu "nuciuoz" ne is tos puses .

o po lova, ten vieta zaidimui? sita ideja man labai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaVil: 30 gruodžio 2007 - 15:01
nu va - susideliojo biskiuka baldeliai- lentynos ir paveiksliukai dar liko nesukabinti  ax.gif  bet bendras vaizdas jau yra- gvent galima 4u.gif

user posted image

user posted image

labai grazus kambarys wub.gif wub.gif wub.gif
o tavo maziui matau ne daug metuku, neiskrenta jis is lovos blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Babetta labai grazus kambariukas wub.gif thumbup.gif
Baldai irgi wub.gif
Atsakyti
nu va - susideliojo biskiuka baldeliai- lentynos ir paveiksliukai dar liko nesukabinti  ax.gif  bet bendras vaizdas jau yra- gvent galima 4u.gif

user posted image

user posted image

Grazu bigsmile.gif Kokia kambario kvadratura? Ir man tos dezes stalciai idomus, cia prie baldu komplekto buvo? Ir tokie piesimo stalo mazei rekeitu, ar patogus jis taviskiui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas1: 30 gruodžio 2007 - 16:24
Noriu ir as parodyti savo mergytes baldukus, gaminom pagal uzsakyma, palipimas patogus apsimiegojes vaikas nenukris lipdamas ir is karto 2 gali miegoti thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
atsiprasau kad cia taip dirbuosi nes nelabai moku ikelti nuotrauka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2007 12 30, 21:51)
Noriu ir as parodyti savo mergytes baldukus, gaminom pagal uzsakyma, palipimas patogus apsimiegojes vaikas nenukris lipdamas ir is karto 2 gali miegoti thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
atsiprasau kad cia taip dirbuosi nes nelabai moku ikelti  nuotrauka  blush2.gif

Nieko man nesimato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2007 12 30, 21:51)
user posted image
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
atsiprasau kad cia taip dirbuosi nes nelabai moku ikelti  nuotrauka  blush2.gif

man irgi nerodo, reikalauja slaptazodzio
Atsakyti
enenes - nesimato nuotraukychiu ax.gif

xjurga - je ituri omeny stai sita va - tai jo. is IKEA atradau. labai super . galima ant ju lipt. pagrindas- medis. o plastmasines dezutes- koplektuojies pati
user posted image

TRAFAST sistema

Jurgitukas1 - is SBA tik lova, spynta ir spintute, kilimai, dezes zaislams, ir toji medine su stalchiais, patalnei visi uzvalkaliukai.... ir kt smuklmenos- IKEA, staliukas piest - pirkau per kaledini ispardavima is vienos UK parduotuves - kaina salginai sakychiau normali gavos - 75 Lt us ji. patogus.

del lovos ir lipimo - chiuozimo saugumo. patys daug svarstem. kita vertus- chiuozykla nusiima - kopeteles pasisuka ir prie lovos tvirtinas. pati lova didele- as telpu- tad tarnaus ilgai. o ir tvirta sakchiau.

user posted image

user posted image

aij...maniskiui 2 su uodegiuku.
kambarys mazutis- ~3x4 m

Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2007 12 31, 12:45)
man irgi nerodo, reikalauja slaptazodzio

man irgi nieko nerodo schmoll.gif
Atsakyti