Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 4

QUOTE(Babetta @ 2007 12 31, 16:44)
enenes  - nesimato nuotraukychiu ax.gif
xjurga - je ituri omeny stai sita va - tai jo. is IKEA atradau. labai super . galima ant ju lipt. pagrindas- medis. o plastmasines dezutes- koplektuojies pati
user posted image

TRAFAST sistema

Jurgitukas1 - is SBA tik lova, spynta ir spintute, kilimai, dezes zaislams, ir toji medine su stalchiais, patalnei visi uzvalkaliukai.... ir kt smuklmenos- IKEA, staliukas piest - pirkau per kaledini ispardavima is vienos UK parduotuves - kaina salginai sakychiau normali gavos - 75 Lt us ji. patogus.

del lovos ir lipimo - chiuozimo saugumo. patys daug svarstem. kita vertus- chiuozykla nusiima - kopeteles pasisuka ir prie lovos tvirtinas. pati lova didele- as telpu- tad tarnaus ilgai. o ir tvirta sakchiau.

user posted image

user posted image

aij...maniskiui 2 su uodegiuku.
kambarys mazutis- ~3x4 m

O tai is IKEOS parsisiuntet baldelius ar patys vaziavot ten? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2007 12 31, 16:59)
O tai is IKEOS parsisiuntet baldelius ar patys vaziavot ten? ax.gif

radom per skelbimus vyruka, kuris veza is IKEA.
paskaichiavom - kad mums pigiau gaunas per ji- nei patiems vaziuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 31 gruodžio 2007 - 17:02
QUOTE(Babetta @ 2007 12 31, 18:01)

Gal butu galima kontaktus to vyruko i AZ.O kaip pas ji uzsisakyti ir kaip su apmokejimu is karto ar po to kai atveza.Per kiek laiko pristato? 4u.gif
Atsakyti
Babetta, norėjau paklaust, o tos plasmasinės dėžės patvarios? man tos lentynos wub.gif Ale galvoju, ar nereik ir dėžučių zapasui užsipirkt, nes pas maniškius kažkaip tos dėžės ilgai nelaiko... Buvom nuvarę į IKEA, tai man ten tiek grožio visokio wub.gif
Atsakyti
laurechka - matai - jei trankysi ir lauzysi- niex nelaikys, man jos kaip ir tinkamos, patvarios. nu ko noret ir plastiko,. neamzinas jis. bet jei issimsi zaislus ir idesi- tai ir laikys. g.gif siaip tai super daikchiukas visokiems shoodukams sandeliuoti.

Atsakyti
O is kurios IKEA uzsisaket? tos kur prie Warsuvos , Lenkijoj yra?
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2007 12 31, 18:01)

laba diena, jei galima ir man i AZ kontaktus, kas is IKEA veza baldus 4u.gif
Atsakyti
SM yra tema apie IKEA
ten manau rasit daug naudongos info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 01 sausio 2008 - 16:44
QUOTE(Babetta @ 2007 12 31, 16:44)
Jurgitukas1 - is SBA tik lova, spynta ir spintute, kilimai, dezes zaislams, ir toji medine su stalchiais, patalnei visi uzvalkaliukai.... ir kt smuklmenos- IKEA, staliukas piest - pirkau per kaledini ispardavima is vienos UK parduotuves - kaina salginai sakychiau normali gavos - 75 Lt us ji. patogus.

kambarys mazutis- ~3x4 m

Aciu bigsmile.gif Nemazas kambarys mirksiukas.gif Maniskes bus mazesnis ax.gif Bet labai super smagus ir spalvingas kambarys jusu maziuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2008 01 01, 17:41)
Aciu bigsmile.gif Nemazas kambarys mirksiukas.gif Maniskes bus mazesnis ax.gif Bet labai super smagus ir spalvingas kambarys jusu maziuko thumbup.gif

achiux...
zinok gal taip atrodo - mazutis kambarys....susinese visi baldziukai- susidejo- man asmeniskai noris dar erdves ( o ir ne visus zaislus sukisau hihihi.gif)

pas tave kokia kvadratura?
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 01 01, 22:04)
achiux...
zinok gal taip atrodo - mazutis kambarys....susinese visi baldziukai- susidejo- man asmeniskai noris dar erdves ( o ir ne visus zaislus sukisau hihihi.gif)

pas tave kokia kvadratura?

8 kvadratai doh.gif Tai tokios lovos tikrai nebus su ciuozynem ax.gif
Atsakyti
Babeta, o gal zinai kiek atskirai spinta ir lentynos SBA kainuoja ?
Atsakyti