Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 4

QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 02, 20:21)
gal dėl to, kad labai daug jam kalbėjom apie tai, kaip meistras jam baldus padarys ir kad tada kaip didelis galės naujoj didelėj lovoj miegoti. kai meistras dar tik atvažiavo dėl visko susitarti ir išsimatuoti, tai vaikis jam išvažiuojant baisiai įsižeidė, kad lovos iškart nepaliko. o paskui kokį mėnesį vis piktinosi visiems: "Nu žinai, tas meistras koks - dar jis man lovos nepadarė, įsivaizduoji?!? blink.gifbiggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif oi gerai tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 03, 12:52)
biggrin.gif  Ir as ta pacia IKEA nusiziurejau. Nors dabar ebay bandau "nusauti" viena senovine lovyte is vienuolyno.

Uoj kaip gerai, kad ne as viena berniukui tokia lova nuziurejus biggrin.gif Beieskodama lovu kitoj baldu parduotuvel uzsiminiau pardavejai apie sia Ikea'jos lova, tai ji vos neisjuoke manes "ka tu, "day bed" yra tikrai mergaitiska" g.gif doh.gif Tai dabar pasimeciau....bet vistiek galvoju, kad nuo kambario aksesuaru ir patalynes priklauso...juk pati lova ne kokia raityta mergaitska g.gif Gal gali uzrodyti i kokia ziuri per ebay, gali ir AZ man parasyti. As siaip tai per ebay kiek prisibijau pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 03, 20:22)
Uoj kaip gerai, kad ne as viena berniukui tokia lova nuziurejus biggrin.gif  Beieskodama lovu kitoj baldu parduotuvel uzsiminiau pardavejai apie sia Ikea'jos lova, tai ji vos neisjuoke manes "ka tu, "day bed" yra tikrai mergaitiska" g.gif  doh.gif  Tai dabar pasimeciau....bet vistiek galvoju, kad nuo kambario aksesuaru ir patalynes priklauso...juk pati lova ne kokia raityta mergaitska g.gif  Gal gali uzrodyti i kokia ziuri per ebay, gali ir AZ man parasyti. As siaip tai per ebay kiek prisibijau pirkti unsure.gif

Nu nesamone pardaveja pripasakojo. Mano vaikis ir dabar tarp baltu baldu gyvena. Tik lovyte reikia pakeisti. Juk viskas nuo aksesuaru, patalynes, paveikslu.... priklauso. Nusipirkau ebay sena lovyte. Reikes dar paciai ja paslifuoti ir palakuoti, bet man miela. Parasysiu i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2008 02 02, 22:37)
visus dukros kambario baldelius - lova, lentyna pastatoma horizontalia, lentyna vertikalia, rubu spinta ir staliuka su kedutem pirkom Daug pasauliu

aciu uz nuoroda 4u.gif visur ieskau medines spintos i vaiko kambari, atrodo jau radau smile.gif
Atsakyti
LaVil,

parasyk, kur randasi ta parduotuve uzuolaidu ir kokios mazdaug kainos? Buciau labai dekinga ,. jei atrasytum i az>
Dekui!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, prireikė mum vaikiškų baldelių, na staliuko, kėdutės...beveik visą Kauną išvažinėjom , radom tik Plazoj už 300 Lt schmoll.gif . Biški brangoka pasirodė... g.gif
Ir visai netyčia užsukau į Baldų rojų Savanorių pr., tai ten mediniai baldeliai (komplektukas stalas ir dvi kėdutės) kainavo 170 Lt. Nusipirkom. Labai patenkinti. Tik va įdomu - lietuviški kainuoja 300 Lt, o latviški 170 Lt g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
juliux - gal pabandyk pazet is ko padaryt?......
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2008 02 02, 01:03)
Laba mamos,

graziu cia prisiziurejau ideju vaiku kambariui  thumbup.gif
O vat ikeliu ir savo dukrytes kambario fragmenta  ax.gif

user posted image

labai faini tie krepseliai lentynoje thumbup.gif
Atsakyti
Del staliuku vaikisku - mes labai thumbup.gif staliuka nusipirke Senukuose. Cia nuotrauka is ju puslapio - prastos kokybes, nelabai gerai matosi:
user posted image

Kaina 139, staliukas labai praktiskas biggrin.gif Per viduri issima lentele, ir po visu staliuku yra erdve daiktams susideti. Mums ten labai gerai keliauja piestukai, flomasteriai, ir pan. cool.gif

O va kedutes pirkom is JYSK, nors ir Senukuose visokiu yra smile.gif
Atsakyti
O cia mano mazyles kambarys... 4u.gif tik baldeliu dar truksta... ax.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 10 vasario 2008 - 20:47
QUOTE(etynsur @ 2008 02 10, 20:14)
O cia mano mazyles kambarys... 4u.gif tik baldeliu dar truksta... ax.gif  4u.gif
user posted image

nesimato fotkių ax.gif
oi, nepamačiau nuorodos doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 10 vasario 2008 - 20:45
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 10, 21:44)
nesimato fotkių ax.gif
oi, nepamačiau nuorodos doh.gif  rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 11 vasario 2008 - 12:47