Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 4

user posted image
Papildyta:
Spinta, kai vietos mažiau, negu daiktų mirksiukas.gif
user posted image
Pirato lova ir pirato stalas smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 12 vasario 2008 - 11:20
Man labai patiko sis kambarys,jau pradejau sumuoti kainas kiek viskas gautusi,su baldais,kilimu ir t.t. wub.gif
Kaip jums g.gif

http://www.teide.lt/...fa2da1cf774a74a

Gal cia as parasysiu ne i tema blush2.gif bet noreciau jusu pasiteirauti,kaip jus manot,ar kaldra is aviu vilnos gera ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *elle*: 13 vasario 2008 - 17:41
QUOTE(*elle* @ 2008 02 13, 17:39)
Man labai patiko sis kambarys,jau pradejau sumuoti kainas kiek viskas gautusi,su baldais,kilimu ir t.t. wub.gif
Kaip jums g.gif

Gal cia as parasysiu ne i tema blush2.gif bet noreciau jusu pasiteirauti,kaip jus manot,ar kaldra is aviu vilnos gera ar ne g.gif

labai garzus baldai wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 02, 07:27)

As mastau kokius baldus pirkti trimetukui. Kol kas tebemiega kudikiskoje loveleje su nuimtu vienu sonu. Man patinka balti mediniai, bet vyras sako, mergaitiskai... g.gif  O man atrodo viskas nuo patalynes ir bendrai kambario aksesuaru priklauso g.gif
As galvoju apie sia lova...patinka stalciai susideti zaislam, drabuziams ir t.t. g.gif
user posted image

P.S. ir nesuprantu kodel yra dvi temos ta pacia tema blink.gif  g.gif Ana berods apie lovas...bet vistiek tas pats biggrin.gif

super lova thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*elle* @ 2008 02 13, 18:39)
Kaip jums g.gif

Jau koki puslapiuka uzrodei, alpstu prie baldu vaikisku biggrin.gif Ojei turi savo parduotuve? Ar prekyba internetu g.gif Reiks nuvaziuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2008 02 13, 19:55)
super lova thumbup.gif

Sakai? g.gif As visgi buvau ikalbeta, kad butent sio stiliaus lova("day bed") ne berniukams cool.gif , o kitos baltos lovos tai isvis mergaitiskos su paraitymais ir t.t. Ir dar kai biudzeta skiri (vien tik lovai) ne daugiau kaip $400 us(plius dar ciuzinys maziausiai $200), tai pasirinkimas susiaureja. Nusprendziau, kad baldeliai bus tamsesni, vysnios spalvos. Sia lova uzsakiau ax.gif
My Webpage

Aisku, kiekvienas turim savo nuomone, bet man asmeniskai nepatinka visokie violetiniai ir ruzavi baldai, lovos-masinos, princesiu lovos ir t.t. Man kazkodel jie atrodo trumpalaikiai labai, nezadu vaikams po 2-ju metu nauju baldu pirkti. Su neutraliais baldeliais kambario ir stiliuka ir dekora gali keisti kad ir kas metai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 13 vasario 2008 - 21:30
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 13, 21:25)
Sakai? g.gif  As visgi buvau ikalbeta, kad butent sio stiliaus lova("day bed") ne berniukams cool.gif , o kitos baltos lovos tai isvis mergaitiskos su paraitymais ir t.t. Ir dar kai biudzeta skiri (vien tik lovai) ne daugiau kaip $400 us(plius dar ciuzinys maziausiai $200), tai pasirinkimas susiaureja. Nusprendziau, kad baldeliai bus tamsesnis, vysnios spalvos. Sia lova uzsakiau ax.gif
My Webpage

Aisku, kiekvienas turim savo nuomone, bet man asmeniskai nepatinka visokie violetiniai ir ruzavi baldai, lovos-masinos, princesiu lovos ir t.t. Man kazkodel jie atrodo trumpalaikiai labai, nezadu vaikams po 2-ju metu nauju baldu pirkti. Su neutraliais baldeliais kambario ir stiliuka ir dekora gali keisti kad ir kas metai mirksiukas.gif

ir sita labai faina thumbup.gif , tik ana man daugiau tokia vaikiska rolleyes.gif , sita tai paaugliui laibai tinka ax.gif .Bet tai kodel ana mergaitiska g.gif ,kazkaip keista.
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2008 02 13, 21:33)
ir sita labai faina thumbup.gif , tik ana man daugiau tokia vaikiska rolleyes.gif , sita tai paaugliui laibai tinka ax.gif .Bet tai kodel ana mergaitiska g.gif ,kazkaip keista.

Tipo todel, kad i "day beds" tik mergaites guldo biggrin.gif Cia del tos sonines lentos atseit mergaitiska cool.gif biggrin.gif
O siai jau ir kaldryte malonia vaikiska uzsakiau, viskas priklauso nuo pacio kambario dekoro. Toje nuorodoje kambarys paaugliukui daugiau irengtas, turiu omenyj spalvas, paveiksliukus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 13, 23:37)
Tipo todel, kad i "day beds" tik mergaites guldo biggrin.gif  Cia del tos sonines lentos atseit mergaitiska cool.gif  biggrin.gif
O siai jau ir kaldryte malonia vaikiska uzsakiau, viskas priklauso nuo pacio kambario dekoro. Toje nuorodoje kambarys paaugliukui daugiau irengtas, turiu omenyj spalvas, paveiksliukus ir t.t.

O man pasirodė mergaitiška blush2.gif net nežinau kodėl, gal tas kambarys dar taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 13, 22:25)
Sakai? g.gif  As visgi buvau ikalbeta, kad butent sio stiliaus lova("day bed") ne berniukams cool.gif , o kitos baltos lovos tai isvis mergaitiskos su paraitymais ir t.t. Ir dar kai biudzeta skiri (vien tik lovai) ne daugiau kaip $400 us(plius dar ciuzinys maziausiai $200), tai pasirinkimas susiaureja. Nusprendziau, kad baldeliai bus tamsesni, vysnios spalvos. Sia lova uzsakiau ax.gif
My Webpage

Del sios nuomones tai tau pritariu,kad atrodo trumpalaikiai,bet matai dukrytei dabar dar tik 2 metukai,antro dar greitu laiku neplanuojam.O remontus vistiek po kokiu 10metu perdarysim,tai viskas dar keisis ax.gif
nu dar matysim,nenusprendem butent siuos pirkt,bet man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 13, 21:37)
Tipo todel, kad i "day beds" tik mergaites guldo biggrin.gif  Cia del tos sonines lentos atseit mergaitiska cool.gif  biggrin.gif

Bet jei butu ta lova butent mergaitems,tai manau ir patalas butu ruzavas biggrin.gif , ar tik taip atrodo ar ji yra mazesne nei normali viengule lova? g.gif
O kuriam berniukui perki? rolleyes.gif
Cia ne i tema .... bet ...labai pasiilgau jusu nuotraukyciu blush2.gif idomu kaip berniukai auga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 13 vasario 2008 - 22:21
QUOTE(litavkasam @ 2008 02 13, 21:42)
O man pasirodė mergaitiška blush2.gif net nežinau kodėl, gal tas kambarys dar taip g.gif

Kuri? Ta tamsi medine mergaitiska pasirode? g.gif Turbut kiekvienam vis kitaip atrodo biggrin.gif Bet as rami, kad berniukiska, nes is berniukisko skyriaus uzsakiau ax.gif

QUOTE(*elle* @ 2008 02 13, 22:08)
Del sios nuomones tai tau pritariu,kad atrodo trumpalaikiai,bet matai dukrytei dabar dar tik 2 metukai,antro dar greitu laiku neplanuojam.O remontus vistiek po kokiu 10metu perdarysim,tai viskas dar keisis ax.gif
nu dar matysim,nenusprendem butent siuos pirkt,bet man labai patiko.

Na dvimetukei tai ilgiau tiks nei pora metu mirksiukas.gif As kai mergaiciu neturiu, tai man labai jau saldus tokie baldeliai atrodo. Bet svarbiausia tau ir dar svarbiau mazylei patinka, tai ir pirkit thumbup.gif

QUOTE(Kristin @ 2008 02 13, 22:19)
Bet jei butu ta lova butent mergaitems,tai manau ir patalas butu ruzavas biggrin.gif , ar tik taip atrodo ar ji yra mazesne nei normali viengule lova? g.gif
O  kuriam berniukui perki? rolleyes.gif
Cia ne i tema .... bet ...labai pasiilgau  jusu nuotraukyciu blush2.gif idomu kaip berniukai auga wub.gif

Ne nemazesne, ten normali viengule lova, ir as telpu su savo ilgom kojom biggrin.gif
Perku mazajam Tomukui smile.gif Vyresneliai jau 2 metai kaip miega didelese lovose.

Persiusiu veliau asmenini albuma i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 13 vasario 2008 - 23:05
20 puslapių nuosekliai peržvelgiau ,bet neradau medinių "ąžuolinių " lovų vaikams (berniukams) doh.gif ...visur tik spalvotos .. Jau pavargau ieškot šiandien biggrin.gif

Kur tokias LT gamina? Gal kuri matėt ? g.gif

Turėjau kažkada gerą nuorodą ,atrodė dėjaus į favoritus,bet va dabar nerandu blink.gif blush2.gif

Papildyta:

californiagirl berniuko lova patiko thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti