Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 4

Neryte- tetukas dar tu lentynu neprikabino mums ... ax.gif
del sviestuvo. ji prikom pries keleta metu senukuos - man netrukdo. Vis viena po kokiu 4-5 metu (jei ne ankschiau) - perklesim i didesni kambari.

o del IKEA sviestuvo to - zinau apie krui sneki- faini jie. chia su laiku ziuresim. mes tik kuriames - nes per Kaledas tik baldus gavom......
Atsakyti
Niekaip nesuplanuoju kaip man dviems savo mazyliams kambariuką įkurti, jis nedidelis, bet... tie baldeliai visis tokie dideli atrodo.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 01 06, 16:48)
Niekaip nesuplanuoju kaip man dviems savo mazyliams kambariuką įkurti, jis nedidelis, bet... tie baldeliai visis tokie dideli atrodo.

Aš irgi, kai laukiausi savo antrojo bambizo, sukau galvą, kaip reiks du vaikučius sutalpint į vieną nediduką kambariuką g.gif Na ir gavosi štai toks galutinis rezultatas rolleyes.gif Nieko ten blatno, ar mandro, bet kažkaip sutilpo viskas,kas reikalingiausia - vieta drabužėliams, miegui ir žaidimams/žaislams. Žinoma, kol mano dukrytė dar buvo maža lėlytė, jos maža lovytė stovėjo miegamąjam. Komodos stalviršis vaikų kambary pasitarnavo kaip vystymo stalas, maži stalčiukai visokioms kūdikio smulkmenėlėms. Specialiai darėme ''dvigubą'' komodą abiems vaikams. Kai mažiukė paaugo - persikraustė miegot pas brolį į pirmą lovos aukstą rolleyes.gif Taigi šis kambarys - mini vaikų karalystė, žaidžia/tvarkosi pagal savo pageidavimus ir nuotaiką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 06, 19:49)
Aš irgi, kai laukiausi savo antrojo bambizo, sukau galvą, kaip reiks du vaikučius sutalpint į vieną nediduką kambariuką  g.gif Na ir gavosi štai toks galutinis rezultatas  rolleyes.gif Nieko ten blatno, ar mandro, bet kažkaip sutilpo viskas,kas reikalingiausia - vieta drabužėliams, miegui ir žaidimams/žaislams. Žinoma, kol mano dukrytė dar buvo maža lėlytė, jos maža lovytė stovėjo miegamąjam. Komodos stalviršis vaikų kambary pasitarnavo kaip vystymo stalas, maži stalčiukai visokioms kūdikio smulkmenėlėms. Specialiai darėme ''dvigubą'' komodą abiems vaikams. Kai mažiukė paaugo - persikraustė miegot pas brolį į pirmą lovos aukstą  rolleyes.gif Taigi šis kambarys - mini vaikų karalystė, žaidžia/tvarkosi pagal savo pageidavimus ir nuotaiką  wub.gif

oi kaip pas jus gražu, ar irgi noriu dviejų aukštų lovytės, spintis ir staliuko rašyti.bet vis niekaip dar negaliu apsispresti kaip, nes pas mus kambaryje yra niša 170 cm ilgio.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 01 06, 20:07)
oi kaip pas jus gražu, ar irgi noriu dviejų aukštų lovytės, spintis ir staliuko rašyti.bet vis niekaip dar negaliu apsispresti kaip, nes pas mus kambaryje yra niša 170 cm ilgio.

Tiesa, neįsivaizduoju, kaip reiks suktis, kai vaikai paaugs, jiems reiks privatumo g.gif Mokykla atrodo dar negreit, bet pralėks tie pora metų ir vyresnėliui jau teks organizuot vietą moxlams mastau.gif Na, reiks dairytis didesnio būsto (optimistė aš biggrin.gif ).. O dabar kol kas sutelpa mano hebrytė ir į tokį kambarėlį rolleyes.gif
Va tau reikėtų kažkaip tą nišą išnaudot - įmontuot kokį baldelį vietos taupymo sumetimais mirksiukas.gif
Atsakyti
oregano - labai fainos lovytes... thumbup.gif wub.gif . jauchiu ne LT pirktos. nemachiau tokiu.... jei ne paslaptis. is kur?
o ta zvaigzde- ten siaip kabo? siaip zvaigzde? ar turi kokia paskirti?
na kedutes ta ja uzinau is kur .... hihihi.gif - patogios? kie klaiko turit? as dar nesipirkau- pas mane ir taip jau vietos ner- bet rubeliasm pasikabint ar susidet- vat ir neturim...musiau reiks mumi ir tokia pirktis. man tai fainos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 01 06, 21:40)
oregano - labai fainos lovytes... thumbup.gif  wub.gif . jauchiu ne LT pirktos. nemachiau tokiu.... jei ne paslaptis. is kur?
o ta zvaigzde- ten siaip kabo? siaip zvaigzde? ar turi kokia paskirti?
na kedutes ta ja uzinau is kur .... hihihi.gif - patogios? kie klaiko turit? as dar nesipirkau- pas mane ir taip jau vietos ner- bet rubeliasm pasikabint ar susidet- vat ir neturim...musiau reiks mumi ir tokia pirktis. man tai fainos wub.gif

Nepatikėsi, bet LT pirkom tą dviaukštę rolleyes.gif Atsimenu paskyrėm visą dieną lakstymui po baldų parduotuves lovelių paieškom.. Nieko doro neradus jau nukabinom nosis, kai MB lyg ant juoko sako, dw nuvarom dar jysk'ą pažiūrėt... bigsmile.gif Nu ir nuvarėm.. Ir mūsų dideliam dideliam nustebimui radom, ko norėjom thumbup.gif Natūralaus medžio - pušis (kvepia skaniai), apsaugos net pirmam aukšte iš visų pusių, kopetėlės įstrižai (saugiau nulipt) ir jos nusikabina (vietos taupymo sumetimais, be to saugu, jei dieną, kuris nors iš vaikų sumanytų užsikerioblint viršun ir nusiverst bedūkstant). Be to gražiai padaryta, o ne kaip kirviu nukapota. Ir dar vienas privalumas, kad iš jų pasidaro dvi atskiros lovos, kai vaikai paaugs ir galbūt turės atskirus kmb. Tvirtos, talpios, net mano MB sutelpa biggrin.gif
Žvaigždė turi paskirtį rolleyes.gif Ten galima įmontuot specialią lemputę, bet kadangi žvaigždė popierinė, tai nelabai noriu rizikuot.. Tarnauja, kaip dekoracija ax.gif
Kėdutės ir stalelis pas mus jau treti metai, laiko gerai ir nebeapsieitume be jų thumbup.gif Labai būtini ir vartotini daikčiukai - piešia, lipdo, žaidžia lego abu susėdę thumb_yello.gif
O komoda atsidžiaugt negaliu - telpa visas vaikų turtas rolleyes.gif
Babetta, tavo vaikučio kambarys labai gražus - fainos spalvelės, gražiai viskas suderinta, daug mielų detalių wub.gif Tikra pasakų šalis vaikui thumbup.gif
Atsakyti
Dekuis oregano - manau kiekviena mama savo vaikui stengias ikurt jaukiu kampeli ax.gif drinks_cheers.gif

o jus kambariukas ir nedidelis- kokie matmenys?
papasakok dar - kaip pritvirtinai da ilga tinkla zaislams ?...mes turim toki- bet niekaip neimontuojam. karnizu ner- tad reik sumastyt kt varianta. lubose igrezet kabliuka? g.gif

perziurejau zinok tavo visas foto namu- tikiuso nieko pries - labai super paveiskliukai

del sienu dazymo- tai turejau laimes dirbt su architektu - sefukas mano buvo. tai va. tarkim kiek dazem bute ssienas- tai visos pagal jo "nurodymus" hihihi.gif
is paziuros gal keisti kai kur deriniai - bet kai gaunas bendras vaizdas- tai tikrai smagiai ziuris. Faina pati ideja (nu dabar jau daugelis praktikuoja- viena siena daryt kitokia.... kitokia spalva, kitokiu gal rastu, ivedant faktura ir etc - tada erdve idomiau skirstosi.
Jei pastebejai- pas mus tokia citrinine geltona (gal foto nelabai matos) - ir tokia sodri samanine. liux derinukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 06 sausio 2008 - 22:55
QUOTE(Babetta @ 2008 01 06, 22:48)
Dekuis oregano - manau kiekviena mama savo vaikui stengias ikurt jaukiu kampeli ax.gif  drinks_cheers.gif

o jus kambariukas ir nedidelis- kokie matmenys?
papasakok dar - kaip pritvirtinai da ilga tinkla zaislams ?...mes turim toki- bet niekaip neimontuojam. karnizu ner- tad reik sumastyt kt varianta.  lubose igrezet kabliuka? g.gif

perziurejau zinok tavo visas foto namu- tikiuso nieko pries - labai super paveiskliukai
del sienu dazymo- tai turejau laimes dirbt su architektu - sefukas mano buvo. tai va. tarkim kiek dazem bute ssienas- tai visos pagal jo "nurodymus" hihihi.gif
is paziuros gal keisti kai kur deriniai - bet kai gaunas bendras vaizdas- tai tikrai smagiai ziuris. Faina pati ideja (nu dabar jau daugelis praktikuoja- viena siena daryt kitokia.... kitokia spalva, kitokiu gal rastu, ivedant faktura ir etc  - tada erdve idomiau skirstosi.
Jei pastebejai- pas mus tokia citrinine geltona (gal foto nelabai matos) - ir tokia sodri  samanine. liux derinukas.

Vaikų kambariukas - nedidukas 4.5x2.3 (jei teisingai užrašiau blush2.gif ). O kokie jūsiškio išmatavimai?
Tam tinklui pakabint pritvirtinom kabliuką rolleyes.gif
Aišku nieko prieš, kad visas fotkes peržiūrėjai, juk tam jas ten ir įkėliau ax.gif Tik nelabai ryškios jos, be to dar ne visas savo idėjas kurdama namus esu įgivendinus. Tam reikia laiko ir aišku finansų smile.gif
Mes privargom su savo buto sienom doh.gif Namas plytinis, jau nejaunas (tiesa, dabar renovuotas), sienos visuose kmb skilusios (tie skilinėjimai eina per visus aukštus). Jas pataisyt, užglaistyt be šansų, namas juda - sienos žiojasi doh.gif sovietinė statyba verysad.gif . Tai kai kurias sienas teko slėpti po dekoratyvinėm lentelėm. Kadangi plastikinės nuodingos ir man asmeniškai šlykščios (tegul neįsižeidžia tie, kas jomis įsirengę), tai pasirinkom mažesnę blogybę - medienos plaušo sienų apdailą, kažkas panašaus salone user posted image tik geltona spalva. Vaikų kmb viena siena (su drambliukais) ir lubos irgi iš tų lentelių.. Dabar jau dėtume gipskartonį, bet tuo laiku kitos galimybės buvo.
Tai va, pasipergyvenau kaip sakant biggrin.gif

Atsakyti
kazkur berods minejau- nedidukas ir mus kambariukas ~3x4 m
Kol vaikis vienas- uztenka. po to jau keisimes. perleisim savo miegama- kuris 2x kone didesnis (kai isikelem- dar neturejom vaiku- pasirinkom kaip sakant "patogesni" kampeli" - po kiek laiko teks atiduot)

mus namas monolitinis. sienos ir vaiksto. ypach kai kaimynai didesnius remontus daros- tai ir truko mus siena viena- katik po remonto ax.gif

oregano - bais matytas pastatas pro jsu vaiku langus matos- niekaip neatgaminu kas ten.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 01 07, 00:00)
kazkur berods minejau- nedidukas ir mus kambariukas ~3x4 m
Kol vaikis vienas- uztenka. po to jau keisimes. perleisim savo miegama- kuris 2x kone didesnis (kai isikelem- dar neturejom vaiku- pasirinkom kaip sakant "patogesni" kampeli" - po kiek laiko teks atiduot)

mus namas monolitinis. sienos ir vaiksto. ypach kai kaimynai didesnius remontus daros- tai ir truko mus siena viena- katik po remonto  ax.gif

oregano - bais matytas pastatas pro jsu vaiku langus matos- niekaip neatgaminu kas ten.... blush2.gif

Reiškias mūsų vaikų kambariukai panašaus dydžio (tik savojo plotį ir ilgį sukeičiau vietomis neteisingai fool.gif biggrin.gif ) Mūsų miegamasis irgi didesnis. Šiaip, jei nepavyks ateity su erdvesniu būstu, tai esam numatę atsarginį variantą - tarp vaikų kmb ir miegamojo išgriauti sieną, vietoj jos pastatyti kaip simbolinę pertvarą iš abiejų pusių varstomą dviejų dalių spintą su stmdomom durimis, o pro vieną varstomą dalį viduryje būtų galima patekti iš vieno kmb į kitą. Na nežinau, ar eina suprast, ką čia fantazuoju tongue.gif Vaikams reikės savo atskirų kampų ypač, nes yra skirtingų lyčių rolleyes.gif O teturim tris kmb.. Na, mes tėveliukai, kaip nors transformuosim svetainę savo miego reikmėms mastau.gif
Dabar tai mums tos bjaurios sienos nebaisu, tegul skyla sau toliau irnesakyk.gif Nebaisu, net jei vaikai tas dailylentes ''patiuninguos'' - apipieš ar kitaip apgadins, negaila. Paaugs, tuomet bus galima apie gražesnę apdailą galvot. Dabar tiek visko yra, kad net seilė tysta bigsmile.gif
Mes gyvenam Kaune, už lango švyti Akropolis... dry.gif
Atsakyti
is paziuros gal keisti kai kur deriniai - bet kai gaunas bendras vaizdas- tai tikrai smagiai ziuris. Faina pati ideja (nu dabar jau daugelis praktikuoja- viena siena daryt kitokia.... kitokia spalva, kitokiu gal rastu, ivedant faktura ir etc - tada erdve idomiau skirstosi.
Jei pastebejai- pas mus tokia citrinine geltona (gal foto nelabai matos) - ir tokia sodri samanine. liux derinukas.
[/quote]

Ai, dar pamiršau, dėl tų spalvų derinių, gal įmestum daugiau savo namų fotkių 4u.gif Labai įdomu rolleyes.gif Arba nuorodą, jei pražiopsojau..
Dabar savo namuose jau visai kitom spalvom žaisčiau, nebijočiau paeksperimentuot kokiais netikėtais derinukais ax.gif
Atsakyti