QUOTE(Babetta @ 2008 01 06, 21:40)
oregano - labai fainos lovytes...

. jauchiu ne LT pirktos. nemachiau tokiu.... jei ne paslaptis. is kur?
o ta zvaigzde- ten siaip kabo? siaip zvaigzde? ar turi kokia paskirti?
na kedutes ta ja uzinau is kur ....

- patogios? kie klaiko turit? as dar nesipirkau- pas mane ir taip jau vietos ner- bet rubeliasm pasikabint ar susidet- vat ir neturim...musiau reiks mumi ir tokia pirktis. man tai fainos
Nepatikėsi, bet LT pirkom tą dviaukštę

Atsimenu paskyrėm visą dieną lakstymui po baldų parduotuves lovelių paieškom.. Nieko doro neradus jau nukabinom nosis, kai MB lyg ant juoko sako, dw nuvarom dar jysk'ą pažiūrėt...

Nu ir nuvarėm.. Ir mūsų dideliam dideliam nustebimui radom, ko norėjom

Natūralaus medžio - pušis (kvepia skaniai), apsaugos net pirmam aukšte iš visų pusių, kopetėlės įstrižai (saugiau nulipt) ir jos nusikabina (vietos taupymo sumetimais, be to saugu, jei dieną, kuris nors iš vaikų sumanytų užsikerioblint viršun ir nusiverst bedūkstant). Be to gražiai padaryta, o ne kaip kirviu nukapota. Ir dar vienas privalumas, kad iš jų pasidaro dvi atskiros lovos, kai vaikai paaugs ir galbūt turės atskirus kmb. Tvirtos, talpios, net mano MB sutelpa
Žvaigždė turi paskirtį

Ten galima įmontuot specialią lemputę, bet kadangi žvaigždė popierinė, tai nelabai noriu rizikuot.. Tarnauja, kaip dekoracija
Kėdutės ir stalelis pas mus jau treti metai, laiko gerai ir nebeapsieitume be jų

Labai būtini ir vartotini daikčiukai - piešia, lipdo, žaidžia lego abu susėdę
O komoda atsidžiaugt negaliu - telpa visas vaikų turtas
Babetta, tavo vaikučio kambarys labai gražus - fainos spalvelės, gražiai viskas suderinta, daug mielų detalių

Tikra pasakų šalis vaikui